سلام دوستان شما کدوم شرکت اینترنتی را قبول دارید و پیشنهاد میدید واسه یه اینترنت خوب ؟؟؟؟؟؟؟/
1-پینگ داخلی وخارجی زیره 200 باشه
2 قیمت سرویس هاش مناسب باشه
اهوازم
Printable View
سلام دوستان شما کدوم شرکت اینترنتی را قبول دارید و پیشنهاد میدید واسه یه اینترنت خوب ؟؟؟؟؟؟؟/
1-پینگ داخلی وخارجی زیره 200 باشه
2 قیمت سرویس هاش مناسب باشه
اهوازم
سرویس 2مگ محدود 10 گیگ در ماه ساعت 4:42 PM سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ 10 گیگ در ماه آسیاتک
جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. درحال حاضر از وایمکس مبین نت استفاده میکنم اما برای اولین بار میخوام Adsl بگیرم(به امید سرعت بیشتر). لطفا منو راهنمایی کنید:
کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟ مخصوصا تو پادادشهر.
شاتل؟ پارس آنلاین؟ و یا hiweb؟
اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
و یه سوال فنی : خونه ی ما آپارتمانیه و میگن آپارتمان ها نمیتونن Adsl استفاده کنن چون pcm دارن!!! از کجا مطمئن بشم pcm داره یا نه؟ اگه pcm باشه راهکارش چیه و چقدر هزینه داره؟
لطفا کامل جواب بدید دوستان. من چند روزیه دارم تحقیق میکنم و دیگه خسته شدم چون هرجا سوال می پرسم به جواب درستی نمیرسم :(
با سپاس از همگی.
بهترین گزینه پارس انلاین
میخواهی متوجه بشی که خطت pcmهست یا نه برو مخابرات منطفه تون سوال کن
اگه pcmبود هیچ راهی وجود نداره باید بری مخابرات درخواست خط جدید بدی همین:n02::n02:
سرعت دانلود وایرلس رفاتک 2 مگ محدود 500-600 .. روی 4 مگ بستن . پینک هم بین 150 تا 300 . فقط نمیدونم چرا با اسپید تست الان سرعت گرفتم دانلود رو زد 0.79 ولی سرعت 500 به بالا بود.
خب دست گلشون درد نکنه همین شب اول بعد از 6 ساعت که 8 گیگ دانلود کردم سرعت اومد روی همون 2 مگ . قطع شد, سیستم رو ریستارت کردم زدم برای دانلود دیدم بالاتر از 270 نمیره.
یعنی دیگه برای همیشه محدود شدم ؟ یا باز فردا میاد روی همون 4 مگ ؟
درسته دیگه دوست عزیز ساعات رایگان همون سرعت اسمی میده محدودیت نیست . روز 500-600 شب میشه همون 2 مگ که فیکس 260-70 بهت میده . نه انصافا 270 برای ساعات رایگان اونم 8 ساعت بده ؟! به نظر من عالیه :n02::n01:نقل قول:
این قدر تبلیغ رفاتک رو نکنید الان سرعتش خوبه چون تعداد یوزرها از تعداد ip هایی که ست کردن کمتره
اگه تعداد زیاد بشه فکر نکنم دیگه IP اضافه کنند اونوقته که اشتراک میره بالا و شیر تو شیر میشه (شیر رو share به معنی اشتراک تلفظ کنید)
مرسی. مخابرات شماره تلفنی برای اینجور سؤالا نداره؟نقل قول:
شماره تلفن 2020 برای همین سؤالاته؟
لطفا هرکی اطلاع داره بگه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk