سلام
من یه هذفون در حد 20-25 میخوام برای کامپیوترم بخرم
شما چی پیشنهاد میکنین؟
Printable View
سلام
من یه هذفون در حد 20-25 میخوام برای کامپیوترم بخرم
شما چی پیشنهاد میکنین؟
چه نوعی مد نظرته ؟ ... تو گوشی ؟ ... هدفونهای کوچیک و معمولی پلیرها ؟ ... هدفونهای سایز بزرگ که کامل روی گوش رو می گیرن؟ ...نقل قول:
با این بودجه شما و به قصد گوش دادن به پلیر ، ep630 کریتیو توصیه میشه (15 تومن) و Ex35 سونی (26 تومن) ... هر دو مدلهای In ear هستند (توی گوشی) ...
اگه هدفون فول سایز میخواین تو این قیمت چیز با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. خصوصا با توجه به این که تهران نیستید. ولی مدل هایی مثل A4TECH هست تو بازار که من خودم تستشون نکردم.نقل قول:
نقل قول:
چه نوعی مد نظرته ؟ ... تو گوشی ؟ ... هدفونهای کوچیک و معمولی پلیرها ؟ ... هدفونهای سایز بزرگ که کامل روی گوش رو می گیرن؟ ...
با این بودجه شما و به قصد گوش دادن به پلیر ، ep630 کریتیو توصیه میشه (15 تومن) و Ex35 سونی (26 تومن) ... هر دو مدلهای In ear هستند (توی گوشی) ...
از این مدلهای میخوام که تمام گوش رو می پوشونه(اسمشون چیه؟)نقل قول:
اگه هدفون فول سایز میخواین تو این قیمت چیز با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. خصوصا با توجه به این که تهران نیستید. ولی مدل هایی مثل A4TECH هست تو بازار که من خودم تستشون نکردم
خوب پس چقدر باید پول بذارم که یه مدل ساده (زیاد حرفه ای نباشه) بخرم؟
مدل مورد نظرتون اصطلاحا فول سایز نامیده میشه ولی Circumaural headphones هم نامیده میشه ....
شما اگه 3-40 تومن بذاری می تونی هدفونهای مناسب و نزدیک به فول سایز مارکهای معتبری مثل کریتیو و فیلیپس رو بگیری که کیفیت خیلی خوبی هم دارننقل قول:
محمد جان خیلی ممنون اون مثال دیوار خیلی جالب بود !!! ...
اره کارش شفاف سازی فایل های ام پی تیری هست ...
دوستان یه سوالی دارم ...
کسی تجربه یا اطلاعاتی در باره هدفون های AKG داره به چه صورت هست ؟
من بین دو سریش موندم یکی سری
MINI ON EAR هست که همون فول سایز هست ولی با اندازه ی کوچیک تر مثل نمونه ی K450 و ....
فول سایز هاشم مثل مدل های
K272 HD
K242 HD
و یه سری دیگه هم داره به نام LMITED EDITION هست ...
حالا بنظرتون چی کار بکنم ایا AKG ها توی مدل های فول سایز از مدل های فول سایز کریتیو و سونی بهتر هست ؟ ...
توی این سری ها بنظرتون کدوم مدل بهتر هست ایا نمایندگی دارن توی تهران ؟ اگه ندارن کجاها میشه گیرشون اورد گیر میاد راحت ؟ ...
Akg زیر مجموعه ی Harman هست درسته بعنی چی ؟ این Harman چی هست ؟ ...
...........................................
و اما غیر از این مدل مورد بعدی هدفون های عزیز سونی هست که بازهم فول سایز !!
البته اون سری مینی که میگی احتمالا میدل سایز هست.نقل قول:
AKG رو که با سونی و کریتیو مقایسه نمیکنن. AKG جزء مارک های حرفه ای محسوب میشه و باید با هدفون هایی مثل sennheiser و audio technica و Denon و... مقایسه بشه.
هارمان یه کمپانی بزرگه که تخصصش صداست. زیر مجموعه هاش در هر زمینه ای اعم از سیستم های صوتی ماشین گرفته تا آمپلی فایرهای غول خانگی و هدفون و دستگاه های میکس و سیستم های سینمایی و... فعالیت دارن. چند نمونه ش Mark Levinson و Infiniti و JBL و Harmon Kardon هست.
ممنون ...
راستی توی اطلاعات هدفون ها دیده بودم نوشته تکنولوژِ داینامیک هست منظورش اینه که Audio Driver اون از تکنولوژی داینامیکی استفاده میکنه ...
راستی sennheiser که گقتید از چه نظری حرفه ای هست ؟
خیلی ممنونم ...