آقا بازی رو در رو هم انجام شد، فکر کنم دیگه وقتشه که یکم نگران بشی :n02:نقل قول:
Printable View
آقا بازی رو در رو هم انجام شد، فکر کنم دیگه وقتشه که یکم نگران بشی :n02:نقل قول:
بد شانسی پشت بدشانسی :n02: هفته قبل که عنوان پر امتیاز آورترین بازنده رو آوردم و این هفته هم که نزدیکترین باخت با دو اختلاف :n23:نقل قول:
این صدر جدول ها شگون ندارن . دیدی با وحید چی کار کرد ؟ صدر جدول برا وحید بود تو مشتش بود
تلاش ما اینه که تو هر دو جام جزو سه تا باشیم از لحاظ ارزشی هم که فعلآ رتبه یکیم :n24:
نفر اول کلاسیک که معلومه اما چه رقابت نزدیکی بین دومی سو میس هست خداییش :n02:
این هفته بین آرسنال و اورتون قمار کرده بودم آخرش ترکیبمو اورتونی کردم :دی ! نتیجه گرفت فعلا !
لیگ داره کم کم تشریفاتی میشه :دی
دوستان هر زمان خواستن بازیکنی مصدوم شه یه پیام بدن من بذارمش تو ترکیب :n02:
تا اینجا هفت تا
من اگه می تونستم بازی این هفته هدتوهد رو هم ببرم باز به قهرمانی امیدوار میشدم چون 2-3 بازی آخرم آسونه
ولی حریف بدجور قدره و به ترکیب دو تیم که نگاه میندازم نمیتونم تیم خودم رو برنده ببینم
این مصدومیتها هم که کمرشکن شده!
نقل قول:
واقعا رقابت سختی با هم داریم من هم اگر بتونم شما را شکست بدم به قهرمانی
امیدوار میشم هرچند شانس من خیلی بیشتر
نقل قول:
درضمن من و شما همشهری هستیم :n20::n20::n20:
پس بیا کاملا در پشت پرده تبانی کنیم:n02:نقل قول:
این بازی که بگذره کلا 4 تا بازی دیگه بیشتر نمیمونه تو الان 7 امتیاز با صدر فاصله داری که تو 5 بازی نمیشه جبران کرد خدایی
بیا این 3 امتیاز رو به من برسون من قول میدم 12 امتیاز دیگه رو بگیرم بلکه بتونیم یه جام بیاریم شهرمون :n02:
پدیده که اومد لیگ برتر جام هدتوهد لیگ فانتزی هم بیاد مشهد دیگه کاملا فوتبالی میشیم:n09:
خخخخخخخخ :n08:
اخه برادر من چگونه بهت راه بدم 8بازیکن من هر کدام 2بازی دارندنقل قول:
چند بازیکنت اصلا بازی ندارند چه کار باید بکنم جز بردی قاطعانه و
کوبنده در ضمن بازی های بعدی من هم اسونه وشانس قهرمانی
زیادوتوپ هم گرد و جام هم توی مشت مشهد مطمین باش