اون آمار تا قبل از هفته ی هشتم بوندسلیگا هست.
نقل قول:
همه ما شاهد مسی تیاگو و.... بودیم و هستیم پس شما فقط به خاطر ریبری نمیتونی دانش پپ رو زیر سوال بببری و بگی چیزی به بایرن اضافه نکرده چرا از لام حرف نزدین؟که از دفاع راست به هافبک دفاعی رفته؟
شما کلا چه گیری دادی به زیر سوال بردن..من کی پپ رو زیر سوال بردم؟!؟
تا حالا چیزی به اسم اجبار به گوشت خورده؟ لام رو به اجبار اونجا گذاشت و با توجه به خصوصیات عالیه دفاعی که تو لام هست خوب جواب داد.
وقتی میای هافبک دفاعی مثه گوستاو رو رد میکنی خب مجبوری لام رو بزاری اون وسط که ببینی میگیره یا نه.
نقل قول:
سینای عزیز امار جالبی رو برای شما گذاشته حالا من اگر بازی ها رو نمیبینم امار نمایانگره حرفهای من هست
همونطور که گفتم اون آمار فقط مربوط به هشت بازی میشه. و میانگین کلی اون چیزی هست که بالاتر گذاشتم و در حد آمار هاینکس هست.
بعدشم شما بارسایی ها چه عشق مالکیت هستین. یاد این تصویر افتادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مجموع آمار حتی مالکیت پپ هم تو این چند بازیه ی گذشته توفیق چندانی نسبت به هاینکس نداره. بعدشم آمار مالکیت اصلا نشانه ی پیشرفت تیم نیست. همین بازی های اول فصل رو من نگاه می کردم خیلی اعصاب خورد کن بود. اصلا برنامه ی مشخصی برای تهاجم نبود. توپ می رفت تا وسط زمین باز بر می گشت سمت نوئر. هی این چرخه تکرار می شد. الان بازی بایرن نسبت به اول فصل خیلی بهتر شده. یکم با برنامه تر حمله می کنن.
این وسط اصلا بحث هاینکس و پپ نیست. مطمئنا هیچ از شما به اندازه ی من از موفقیت پپ خوشحال نمیشین ولی وقتی یکی اینقد به خودش زحمت نداده بازی های فصل قبل رو ببینه بعد مقایسه کنه خب حرفش به هیچ وجه قابل قبول نیست.
نقل قول:
بایرن هاینکس رو داریم بدون سه گانه که صدرنشینه اما دو فصله قهرمان بوندسلیگا نشده و در اروپا هم گروهی اتفاقا نتایج خوبی تا اون زمان نگرفته چه برسه به رویایی (دوم پشت سر والنسیا)
در مقابل 25 سال موفقیت منچستر فرگوسن
انتخاب های دیگه هم که گفته میشه پول بیشتری میدادن نمیدونیم
کدوم بزرگ تره؟ ثبات داره؟ و جانشینیش سخت تره؟
بایرن غیر پارسال، از سه سال. دوبارش رو فینال اروپا رسیده بود.
مطمئنا همون بزرگتره و با ثبات تره رو پپ انتخاب کرده و رو حساب معرفت نیومده بایرن.
نقل قول:
حالا چرا ادامه نداد با بایرن خودش جای حرف زیاد داره در حالی که گواردیولا 3 سال بارسلونا فوق العاده خوش درخشید و دنیا رو محو تماشای خودش کرد
خودت می بری و خودت می دوزی..
هاینکس زود تر از اینها می خواست بازنشست بشه حتی همون سالی که سه تا نائب قهرمانی آورد. ولی خب شرایط بایرن و خودش ایجاب کرد بمونه و حتی اگه بایرن امسال گزینه ی خوبی برا مربی گری پیدا نمی کرد، احتمال موندش زیاد بود. سنش هم نزدیک 70 که خودش عاملی بود برای بازنشسته شدنش.
نقل قول:
شما قصد داری هاینکس رو بالا ببرین که البته با امار اون در سال گذذشته خوب بوده
شما اصلا هاینکس رو میشناسی؟
فک کنم از نظر شما هاینکس فقط دو سال مربی بوده و بعد بازنشست شده.
آمار هاینکس خوب بوده؟ اونوقت اگه یه مربی دیگه اونقدر مقتدرانه تو همه جام ها اول می شد همه میگفتن معجزه هزاره سوم ولی الان میگم خوب بوده..
نقل قول:
منم با هم قطاران بایرنی موافق نیستم .
حدس می زنم علاقه به هاینکس و تعصب به بایرن تا حدودی جلوی قضاوت دوستان را گرفته .
آخه دوست عزیز(شرمنده استمون رو نمی دونم) وقتی کسی رو حساب چنتا عدد میاد نظر میده در مورد تیمی که پارسال همه اذعان کردن انتقال قدرت رو صورت داده. اونوقت میگن پپ تو بایرن فلان کار رو کرده و بازی تیم بهتر شده و ... یکم دید منصفانه داشتن خوبه.
اصلا بحث این وسط بهتری یا برتری پپ و هاینکس نسبت به هم نیست.
دوستان یکم ذوب در پپ هستن زود جوش میارن وگرنه الان همین شخص مربی تیم ما هست و موفقیتش از هر کسی بیشتر ماها رو خوشحال میکنه.