anime4u.irنقل قول:
fromanime.com
توی سایت هایی که سرورشون ایرانه آپ میکنن معمولا .
کد گیاس آره دو فصله مجموعا 50 قسمت .
Printable View
anime4u.irنقل قول:
fromanime.com
توی سایت هایی که سرورشون ایرانه آپ میکنن معمولا .
کد گیاس آره دو فصله مجموعا 50 قسمت .
میگم این انیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2003–2004)
تموم نشده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن 64 قسمته ولی فقط 51 تاش اومده بیرون
آین دارکت لینکه این سایت ها هم که معرفی کردید چقدر شکنجس
50 تا ریدیرکت میکنه آخرش سرعت 6 کیلو هم نمیره :دی
آپلودباز اینا سرور ندارن اینا؟ 1 peace رو میخوام بگیرم موندم از کجا بگیرم:n13:
این انیمه دو سری ازش ساخته شدهنقل قول:
اول Full Metal Alchemist در 51 قسمت که از اواسطش به بعد داستانش با مانگا فرق داره
بعد Full Metal Alchemist Brotherhood که 64 قسمته و داستان مطابق مانگا پیش میره و تموم میشه
احتمالا منظورت One Piece هست دیگه؟ > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهان
مرسی
آره اولی رو تموم کردم حالا ببینم دومی رو حسش میاد ببینم یا نه
آره همون:n02:
من و خواهرم
عنوان انگلیسی: Mama is a 4th Grader (مامان کلاس چهارمیه)
محصول 1992 استودیو Sunrise (انیمه 51 قسمتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایزومی (مو قهوهایه) مانگاکا بود
من و برادرم
عنوان انگلیسی: Baby and Me
محصول 1996 استودیو Pierrot (انیمه 35 قسمتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که یادمه آخرین انیمههایی که از تی.وی ایران پخش شده این دوتا بوده، حدوداً سال ۱۳۸۴ جمعه صبحها از شبکه دو
آموزش بچهداری ؟! :38:
مثل اکثر انیمههایی که تلویزیون ایران پخش کرده اینا قبلا به عربی هم دوبله شده بوده
نمیدونم شاید ملاک انتخاب بوده این مورد :دی
دوبله عربی از حیث تغییر در اسامی شخصیتها همچنان بیرقیب به نظر میرسه و البته یک الگو!
فرح (ناتسومی)، نجوی (ایزومی) در من و خواهرم
سامی (تاکویا)، وسیم (مینورو)، عادل (هارومی)، حسان (آکیهیرو) و مجد، ولید، رویده و سالم در من و برادرم
نکته جالب اینکه در دوبله فارسی هم اسم داداش بزرگه سامی بود و اسم سریال هم دقیقا معادل عنوان عربی أنا و أخي :n02:
ایران هم در زمینه تغییر اسم از خودش قدرت خوبی نشون داده در ترجمه ناروتو ! ساساکو = ساسکه : دی
Elfen Lied رو دیدم.
به واقع که یکی از مزخرف ترین تجربیات زندگیم بود...!
داستان: مزخرف
شخصیت ها: ابله
شخصیت پردازی: نابود
storyline: افتضاح
مدت زمانی که طول میکشه تا بهتون حالت تهوع دست بده: کمتر از 10 دقیقه
از کل 350 دقیقه ی این سری، فکر کنم 15 دقیقه هم چیز مفید نداشت.
"علم"ـی در داستان وجود نداره و تخیل چندانیم درکار نیست. سازنده میتونست به جای اینکه 20 دقیقه از 25 دقیقه ی هر قسمت رو به مکالمات و اتفاقات احمقانه یا "تصاویر" برای جذب بیننده اختصاص بده، بیاد چهار تا مکالمه و بحث علمی با جملات پرمغز بزاره تا حداقل کسی میبینه یه چیزیم یاد بگیره...!
در کل امتیازی که میدم: 0.5 از 10 حیف 11 گیگ دانلود meh :/
چقدرم ازش روی اینترنت تعریف کردن... :mellow:
این Full Metal Alchemist Brotherhood رو چند قسمتی دیدم
داشتان با نسخه قبلی تقریبا یکی بوده ولی خیلی اجمالی تر به موضوعات پردا خته شده و اصلا وارد جزئیاتی که تو نسخه قبل شده نمیشه
یه مقدار به نظرم کمدی نسخه اول هم بیشتر بوده
به نظر من برادرهود بسیار سرتر از نسخه قبله . داستان از وقتی که هومونکلوس ها(این بود اسمشون دیگه ؟: دی) خودشونو نشون میدن بسیار جذاب میشه .نقل قول:
پایانشون هم کاملا مختلفه و برادرهود طبق مانگائه .