متاسفانه موراتا رسما گفت میمونه تو real.نقل قول:
الان افتادیم دنبال ووچینیچ که به نظر من در حال حاظر از ژیرودم بدتره
من نمیدونم چرا ونگر نمیره برباتوف را بخره هنوزم عالی بازی میکنه و بسیار ارزونه چون، 60 ماه بیشتر قرارداد نداره
Printable View
متاسفانه موراتا رسما گفت میمونه تو real.نقل قول:
الان افتادیم دنبال ووچینیچ که به نظر من در حال حاظر از ژیرودم بدتره
من نمیدونم چرا ونگر نمیره برباتوف را بخره هنوزم عالی بازی میکنه و بسیار ارزونه چون، 60 ماه بیشتر قرارداد نداره
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!! :31:. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
خب برد رو تبریک میگم.
تا الان به ژیرو کاری نداشتم ولی دیگه داره اعصاب راه میره فقط. اون شوت مضخرف آخرای بازی چی بود آخه؟؟؟؟؟؟
ژسنی 100 مین بازیش رو در لیگ برتر انجام داد.
بعد از بازی هم لباسشو داد به این هوادار فوق معروف آرسنال :n02:
--------------
گفته میشه قضی ووچینیچ منتفیه. مثل اینکه میخواد بره اینتر. البته هیچ توافقی بین آرسنال و یووه انجام نشده بود. آرسنال قرضی میخواست ولی یووه فقط دائمی میفروخت.
قضایایه دراکسلر هم فعلا خوابیده.
دو روز پیش (19 ژانویه) سالروز تولد هربرت چاپمن بزرگ بود. کسی که هم آرسنال هم فوتبال خیلی بهش مدیونه.
آندرس یونکر هم به عنوان سرپرست جدید اکادمی معرفی شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر تنها تیمی که منو نگران میکنه سیتیه.نقل قول:
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!!:دی. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
تو هر پستی حدالقل 2 تا بازیکن تاپ دارن. خیلی خظرناک این سیتی.
این جمله هرکی بیشترین گل رو بزنه برندس ماله خیابانی نبود؟:n02:
دو هفته دیگه سیتی و چلسی با هم بازی دارن اگه مساوی کنن عالی میشه...
برنامه بازی های آرسنال تو زمان بازی با بایرن خیلی سخته.
Liverpool - 8th Feb Manchester United - 12th Feb Round 5 - FA Cup - 14 / 15 / 16 / 17 Feb Bayern Munich - 19th Feb Sunderland - 22nd Feb Stoke City - 1st Mar Quarter-Final - FA Cup - 7 / 8 / 9 / 10 Mar Swansea - 8th Mar Bayern Munich - 11th Mar Tottenham Hotspur - 15th Mar Chelsea - 22nd Mar Manchester City - 29th Mar
کلا اگه این دوره مخصوصا مارچ رو به خیر و خوشی رد کنیم و صدر نشین باشیم وضعیتمون برای قهرمانی خیلی خیلی خوب میشه.
اوه اوه!
بایرن، تاتنهام، چلسی و بعد منچستر! خیلی نافرمه.
البته الان که نگاه کردم بین بازی بایرن و تاتنهام 3 روز وقت هست و برای دو تا بازی بعدی قشنگ یک هفته.
به هر حال تیم میخواد قهرمان بشه و باید مثل یه تانک از رو موانع رد شه :31:.
برد رو تبریک میگم از شانس بد من اون شب مهمونی بودم و تا دقیقه 35 دیدم اما یکی از مهمون ها زد یه کانال دیگه و میخواست سریال ببینه:n22: بعدا که دوباره زدم ببینم نتیجه چیه دیدم آرسنال 2 بر 0 جلو افتاده و کلی شارژ شدم! فقط خدا کنه نتیجه ی بازی چلسی و منچسترسیتی مساوی بشه و اونوقت ما فاصله مون با هر دوتا زیاد میشه!
خب تو خبر ها هستش که پیشنهاد 20 میلیونی واسه دراکسلر داده شده + یه بازیکن که خیلی ها میگن اون بازیکن پولدیه :n28:
هر چقدرم دراکسلر خوب باشه من یکی اصلا دوست ندارم پولدی رو بدیم بره. خیلی اشتباهه.
حاضرم مهاجم نگیریم ولی پولدی با تیم باشه :n03:
یعنی دراکسلر اندازه پولدی + 20 تا میارزه ؟ !
پولدی اگر مصدومیت هاش بذاره گلزن خیلی خوبیه و پاسور هم هست
از خرید دراکسر استقبال میشه ولی نه بجای پولدی
قضیه پولدی چرته، آخه مگه مخشون عیب داره همچین بازیکن معرکه ای رو بدن بره؟
ونگر امروز در فرودگاه Heathrow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس رفته مخ کی رو برنه؟:n02: