دمو کی میاد؟
مردیم باو:n23:
Printable View
دمو کی میاد؟
مردیم باو:n23:
اره منم دیگه طاقت ندارم پس دمو کی میاد دارم دیوونه میشم :24: :n12::n12::n12:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما چطور ازتباط برقرار کردید میشه بگید ؟
چون من هم نظراتی دارم برای بهتر شدن بازی :n10:
شما میتونین تو سایت www,winningelevenblog.com عضو بشین و نظراتتون رو در این قسمت بزارین . البته من در فرو های کونامی و سایت pes fan و یکی دو تا سایت دیگه هم فعال هستم و آدام بتی و تیمش در تمامی این سایت ها سرک میکشن و نظرات گیمر ها رو میخونن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز از دمو خبری نیست؟؟
در نمایشگاه گیمز کام اعلام میکنن که کی عرضه میشه .نقل قول:
من یک سری نکات پخش شده از بازی برای دوستان قرار بدم که شاید رقبت چندانی برای پیگیری اخبار pes 2014 خاطر عملکرد ضعیف این بازی در سال های گذشته باعث بوده رو بگم .
1 : درباره مستر لیک بازی اخبار کمی کونامی بیرون داده ولی اعلام کرده که در مستر لیگ امسال شما میتونین تیم باشگاهی رو عوض کنین و به طور هم زمان هدایت تیم های ملی رو به عهده داشته باشین و همچنین گفتن که اخبار کامل تری رو در هفته های آینده از این بخش بازی قرار خواهیم داد
2 : بخش آنلاین هم زیر و رو شده ولی هیچ اخباری بیرون ندادن و گفتم اعلام خواهیم کرد .
3 مشکلات هوش مصنوعی در کد 60 درصد نمایشگاه E3 : دروازه بان ها در صحنه های تک به تک ضعیف عمل میکنن ، دفاع بازی مشکلاتی داره ،گل زدن در کرنر ها آسون هستش
خوب کد 75 درصدی نسخه تست شده در برزیل : هوش دروازه بان ها خیلی بهتر شده ولی باز هم جا برای بهتر شدن داره و تیم ویژه ای دارن رو این بخش باز هم کار میکنن ، دفاع بازی بهتر شده ، گل زدن در کرنر ها حالا بالانس بهتری پیدا کرده ، زمان پاسخگویی بازی بهتر شده
4 : سرعت بازی 10 درصد از pes 2013 کمتر هستش و بسیار به فوتبال واقعی از لحاظ سرعت شباهت داره .
هیچ خبری از بازی نیست ؟
گفته میشه واسه کنسول های نسل بعد نمیاد!
یه مزیتی که fifa به pes داره اپدیت راحت ترکیب تیم و نقل و انتقالات هستش
نقل قول:
از این کلمه فوتبال واقعی ، طبیعی و ... اینقدر بدم میاد که نگو .
سرعت بازی اگه کمتر از 2013 باشه که دیگه فاتحه بازی خوندس .آخه همینجوریش هم بازی سرعت نداره شوتا انگار صحنه آهسته میرن پاس که میدی جون آدم در میاد که به بازیکنت برسه
از این pes هم فکر نکنم آبی گرم بشه :n27:
یه جوری میگید برا کنسول نسل بعد نمیاد که انگار همتون کنسول نسل بعد دارید .:n19:نقل قول:
ملت دردشون این گیم پلی خراب شده است . من حاضرم گرافیک بره زمان وینینگ الون ولی این گیم پلی خراب شده درست بشه.