دوست عزیزنقل قول:
از این مسیر بروید
منو---> سیسصتم---> راه کار صرفه جویی---> و اگر درمنوی آن آیتمی رو شن است آن را خاموش کنید. اگر باز هم مشگل حل نشد حتما به نمایندگی مراجعه کنید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
از این مسیر بروید
منو---> سیسصتم---> راه کار صرفه جویی---> و اگر درمنوی آن آیتمی رو شن است آن را خاموش کنید. اگر باز هم مشگل حل نشد حتما به نمایندگی مراجعه کنید
ضمن تشکر از راهنمایی شما، مسیر ذکر شده را چک کردم همه گزینه ها خاموشه. فقط زیر منوی راه کار صرفه جویی یه گزینه تحت عنوان زمان حفاظت خودکار وجود داره که اون روی 2 ساعت تنظیمه ممکنه از این مورد باشه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر آن آیتم برای آن است که اگر یک تصویر ثابت روی تلویزیونتان بیش از یک زمان طولانی قرار داشته باشد چون ممکن است موجب سوختگی تصویر شود بطور خودکار تلویزیون را خاموش می کند و اگر می خواهید می توانید آن را روی خاموش بگذارید ولی سعی نکنید یک تصویر مثلا یک عکس را به مدت طولانی نمایش دهید تست کنید ببینید باز تلویزیون خود به خود خاموش می شود یا نه؟
نقل قول:با تعویض کابل هم مشکل حل نشد البته هر دو ورژن 1.3 هستنقل قول:
دوستان من هارد 1 ترابایت اکسترنالم رو حواسم نبود به درگاه یو اس بی فلش زده بودم بعد متوجه شدم که باید به usb hdd میزدم...مشکلی که پیش نمیاد زدم تو درگاه فلش؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر معمولا اشگالی بوجود نمی آید ولی سعی کنید از ورودی های درست استفاده کنید.
اوه، ورودی های usb با هم فرق میکنن؟ من الان به usb فلش و camera ، دو تا فلش زدم، مشکل پیش میاد یعنی؟
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که قبلا هم گفتم اصلا ورودی های usb قابلیتهای متفاوت دارند و معمولا هیچ مشگلی بوجود نمی آورند ولی حتی الامکان سعی کنید درست استفاده کنید.
سلام دوستان
سوال من در مورد تفاوت احتمالی منوی اسمارت سری f5590 با مدلهای سری 7 و 8 است آیا همه برنامه های سریهای جدید را می شه توی سری 5 هم نصب کرد یا مشکل ایجاد می شه؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای تغییر ریجن و نصب برنامههای خارج از بازار ایران مثل GLWIZ وجود داره
مرسی از همه شما دوستان
دوست عزیزنقل قول:
اگر هر apps در اسمارت هاب شما باشد را می توانید نصب کنید ولی بعضی از آنها ممکن است در سیستم شما کاربردی نداشته باشد به دلیل اینکه در بعضی از برنامه ها از ابزاری استفاده می شود که تلویزیون شما قابلیت اجرای آن را ندارد.
بله وجود دارد می توانید از پستهای این تایپیک استفاده کنید
لازم بذکر است به علت فل- تیرنگ دیتاهای ایران کاربرد آن در خارج از کشور میسر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]