1- این رو تست کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اکس پی هست ولی برای ویندوزهای بالاتر هم باید جواب بده.
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش هم هست. تست کنید.
Printable View
1- این رو تست کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اکس پی هست ولی برای ویندوزهای بالاتر هم باید جواب بده.
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش هم هست. تست کنید.
سلام دوستان!
بد نیست یه آمار بگیریم، ببینیم چند نفر قسمت تغییر تصویر لاگین و اکانت براشون فعال هست.
برای من که نیست.
تا جایی که من میدونم این مشکل خیلی وقته حل شده ! مال من این قسمتش بازه و مشکلی نداره !نقل قول:
من تمام آپدیت هارو مثل سکوریتی آپدیتها رو گرفتم و یه جایی ذخیره کردم و بعد از نصب ویندوز همه رو باهم نصب میکنم ولی ندیدم کرک خراب بشه ! اصلااتفاقی نمیوفته !
فقط یکی از آپدیتها هست که نمیدونم کدومشونه دقیقا ، اون که نصب میشه اون واتر مارک گوشه ی راست چند لحظه میاد رو صفحه و ویندوز میره رو صفحه ی لاگین ولی روی عکس که میزنم که لاگین بشه ویندوز به صورت کرک شده میاد بالا ! به نظر میاد اون آپدیته رو کرک تاثیر میذاره ولی کرک خیلی سریع بعد از چند ثانیه دوباره ویندوز رو اکتیو میکنه !
راستش امین خان یک کرک برام فرستاد. الان ویندوز کرک شده است؛ واترمارک هم نمیآد.
ولی باز اون قسمت Personalize غیر فعال هست.
اگه کرکهای مختلف را پشت سرهم بزنم، مشکل پیش نمیآد؟
نه شما حتما باید کرک قبلی رو آن اینستال کنی بعد کرک دیگه ای رو امتحان کنی !نقل قول:
شما چه کرکی استفاده کردی ؟
کرکی که من استفاده میکنم KJ121105 هست ! من هیچ مشکلی با این ندارم ! ولی جدیدا یه کرکایی اومده که حجمشون خیلی کمه و میگن کامل اکتیو میکنه ! ولی من چون این مشکلمو حل میکنه جرات نکردم اون کرکای زیر 10 مگابایتی رو امتحان کنم ! :n02: البته این KJ121105 حجمش 33 مگابایته و من هیچ مشکلی باهاش نداشتم!
33 مگ؟ چه خبره؟
من کرک اولم مال ویندوز نوین پندار بود که با آپدیت اون واتر مارک اومد.
دومی 2 و خرده ای مگ هست که واترمارک رفتغ ولی Personalize غیرفعاله.
مگه Ksnano را امتحان کنم.
البته KMSnano هم آخرین چیزی که اومده یعنی 15.1 حجمش 32 مگابایته ! حالا شما امتحان کن شاید مشکلتو حل کنه ! منم اگه آدم ریسک پذیری بودم همینو دانلود میکردم ببینم چطوره ! ولی خب چون همینی که دارم ازش راصیم دیگه فکر بقیه و جدیدترا نیستم :n02:
اینم لینک KMSnano 15.1 هست که اگه خواستی میتونی بگیری ! که البته خود همین سایت گذاشتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک پست منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی از دوستان ویندوز 8 داره، میگه زبان فارسی برای کیبورد نداره که اضافه کنیم. چطور میشه زبان فارسی اضافه کرد؟
چرا فارسی دارهنقل قول:
Control Panel -> Language -> Add Language -> Persian