-
سلام
/home
خب میشه گفت مکان یا خونه شما در لینوکس هست که به شما اختصاص داده میشه خب اگر فایلهای شخصی زیادی داری خب باید نسبت به اون حجمش تعیین کنی
/var
این پارتیشن بیشتر برای سرورها و ادمینش کاربرد داره تا به بررسی فایلهای log و چک کردن سیستم بپردازن کمتر از ۵ گیگ کافیه
/boot
مستقل بودن این پارتیشن برای یه لینوکس کار یه خوبی داره که اگر خواست یک توزیع دیگه به سیستم اضافه کنه با خیال راحت اینکارو انجام میده حجم ۱ گیگ کافیه
موفق باشی
-
ممنون عزيز سايتي نداري
چون يك جا ديدم VAR را 3 گيگ گفته بود من كمتر تعيين كردم هرچي كردم نشد و لينوكس نصب نمي كرد تا اينكه بيخيال Var شدم
ممنون
-
سلام دوستان لینوکس باز حرفه ای خودم ....
دوستان من ایمیج سیدی لایو فدورا 6 رو دانلود کردم ( من هیچ تجربه ای از کار با لینوکس ندارم اما شبکه های مایکروسافت رو یه چیزایی بلدم )
بعد از اینکه باهاش بوت شدم و بالا اومدم ، به خیلی از تنظییماتش تونستم مسلط بشم و واقعا خوشم اومد .
فقط یه مشکلی بود که هر جایی رو گشتم تو منو ها راه حلی ندیدم .
به راحتی کارت شبکه ی متصل به اینترنت منو شناسایی کرد اما نتونستم بهش Ip بدم ... کلی هم گشتم تو تنظیمات ولی ...
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه ....
تا بعد ....
-
ifconfig eth0 192.168.0.1
اطلاعات بیشتر :
man ifconfig
-
سلام
آفا این فدورا اعصاب منو داغون کرده
برای مودمش که پدرم دومد نصبش کردم(بدون اشکال)
خودمو کشتم تا kaffaine xine رو نصب کردم اما لعنتی هیچی اجرا نمیکنه. هی error میده که xine نتونست فایل رو بخونه و...
لطفا کمکم کنید چی کار کنم. نگید برو نمیدونم totem بریز و فلان. همینو اگه ممکنه راهنمایی کنید.
fedora 6 64bit
-
سلام
من میخوام کتاب آموزش فدورا کور4 رو بگیرم ولی روی سیستمم فدورای 5 نصبه میخواستم بدونم این دو تا ورژن چه تفاوتهایی باهم دارند و آیا مشکلی برام پیش میاد یا نه
در ضمن یه سوال دیگه : آیا امکانش هست من فدورا کور 6 رو جایگزین فدورا کور5کنم بدون اینکه آسیبی به ویندوزم برسه . اگه امکانش هست چه جوری باید این کار رو بکنم
مرسیخ!!
-
QUOTE=hushang;823277]سلام
آفا این فدورا اعصاب منو داغون کرده
برای مودمش که پدرم دومد نصبش کردم(بدون اشکال)
خودمو کشتم تا kaffaine xine رو نصب کردم اما لعنتی هیچی اجرا نمیکنه. هی error میده که xine نتونست فایل رو بخونه و...
لطفا کمکم کنید چی کار کنم. نگید برو نمیدونم totem بریز و فلان. همینو اگه ممکنه راهنمایی کنید.
fedora 6 64bit[/QUOTE]
فکر کنم مشکل از اینه که کدکهای مربوطه رو نصب نکردی
yum -y install gstreamer-plugins*
yum -y install lame
yum -y install ffmpeg
yum -y install mjpegtools
yum --enablerepo=atrpms install w32codec
gst-register-0.8
-
کمک !
من live cd فدورا6 kde رو دانلود کردم , وقتی میاد بالا مشکلی نیست .بعد از اینکه یوزرنیم و پسورد تعریف می کنم , یه صفحه سیاه میاد که یوزر و پسورد می خواد . بعد از وارد کردن یوزر و پسورد , هیچ محیط گرافیکی نداره و توی همون صفحه سیاه میمونه . چه دستوری باید بزنم تا وارد دسکتاپ . محیط گرافیکی بشه ؟ من هیچی در مورد لینوکس نمی دونم , لطفا یه جوری راهنمایی کنید که متوجه بشم ........... با تشکر
-
startx اگر در محیط خط فرمان باشی
فکر می کنم با کارت گرافیکتون مشکل داشته باشه ( حالا به هر صورت)
اگر مشکلی نداشت به صورت معمولی بالا میومد و دیگه احتیاج به کار دیگه ای نداشت
من خودم هم با بعضی توزیعها همین مشکل رو داشتم
مشکل این بود که کارت گرافیکم nvidia بود و درایور پیش فرض در اون توزیع لایو vesa
کاری که کردم این بود که تنها درایور رو گذاشتم روی nv
-
سلام علیکم
۱. ما نتوانستیم با فذورا ۶ و ۵ کنار بیاییم. از این رو همان فدورا ۳ را نصب کردیم و الان به احتی مشغول به کا هستیم همه چیز درست است الا چند سوال:
۱ بنده روی amd 64 نسخه ۳۲ بیتی را ریخته ام آیا مجلی دارد؟
۲. چه تور کاری کرد تا یوزر معمولی هم بتواند فایل های دراوهای فت۳۲ را تغییر دهد؟ این امکان فقط برای رووت است و نمیشود با تغییر premissions آن را درست کرد.
۳. ما فدورا ۵ را و فدورا ۶ را(dvd) و سوزه 10.1 را داریم. اگر کسی میخواهد بیاید به او بفروشیم. (لطفا بیاید)