-
update......
فن پرسی هم تو یک صحنه توپ رو از دروازه بان گرفت و دریبلش کرد اما توپ رو زد بیرون!!!:sq_6:
شبیه بسکتبال شده !!! داریم بد دفاع میکنیم : کل تیم کم میاره توی دفاع !
-
این دیگه چه بازی بود؟فعلا که 3-4 هست.رافائل کم مونده بود گریه کنه.البته یک گلمون رو نگرفتن.دفاع افتضاح هماهنگی خط حمله عالی :دی!
-
گل به این خوشکلی رو نگرفت:sq_24: امیدوارم نیمه دوم بازیکنا احساس کنند باید دفاع کنیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
ترکیب که رافائل و اندرسون هم نباشن سخت تر میشه برا نیمه دوم . خدا به خیر کنه :دی
-
خدا رو شکر بازی 3-4بردیم و با 3امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی برگشتیم به صدر جدول اختلاف امتیاز ما با تیم سوم جدول که چلسی هستش رسید به 10 امتیاز:sq_8:ولی باید یک فکر اساسی به حال خط دفاعی تیم بکنن اگه خط دفاع تیم همیشه به همین شکل کار کنه تو مرحله حذفی جام باشگاهای اروپا به مشکل برمیخوریم:sq_3:
-
بیچارگان
Reading. تیم 19 ام جدول، 3 تا گل وارد دروازه ی تیم اول جدول کرد و با این وجود بازنده از زمین خارج شد.
بیچاره ها! چقدر الکی امیدوار شده بودن!
Chelsea. یک ماه پیش، اگه یکی به من می گفت که قبل از نیم فصل، اختلاف امتیاز یونایتد و چلسی 10 امتیاز خواهد شد، هرگز باور نمی کردم.
جالبه امروز یونایتد هم مثل اون ها 3 تا خورد. ولی 3 امتیازو برد!
طرفدار یونایتد. شد یه بازی یونایتد انجام بده و طرفداراش رو جون به لب نکنه؟!
-
بازی قبلی اومدم یانگ رو کوبیدم از رافائل تعریف کردم، این بازی یانگ خوب بود و رافائل بد، خیلی نامردن، فقط می خواستن منو ضایع کنن :دی
صدر نشینیم ولی با این وضع دفاع صدر نشینی تو سرمون بخوره، هرچی سانتر کردن صاف اومد رفت تو گل !
با کلوژ که به احتمال نزدیک 100 درصد ذخیره هامون بازی می کنن، ولی هفته دیگه جلوی سیتی با این وضع خط دفاعی خدا به دادمون برسه .
بهترین ترکیب حضور فردیناند و جونزه، حتی فکر حضور اوانز و اسمالینگ جلوی آگوئرو و ژکو و ته وز و سیلوا، آدمو آزار میده.
اگه یه فکری به حال این خط دفاع نشه باید قید لیگ قهرمانان رو خیلی ساده بزنیم ...
-
دیگه تو هر بازی باید خدا خدا کنیم گل اول و زود تر بخوریم تا وقت برای کام بک داشته باشیم :دی. یعنی منچستر این فصل رفته تو کار زجر دادن! سخت ترین راه ها رو برای بردن انختاب می کنه. ولی این 3 امتیاز حسابی ارزشمند بود. مخصوصا اینکه رقیبا همه امتیاز از دست دادن. ولی باید فکری به حال این دفاع کرد. هفته دیگه با این دفاع جلوی سیتی کارمون خیلی سخت میشه
-
امرو یه خبری دیدم شوک شدم : نانی میخواد بره پاریسن ژرمن ؟! بابا تیم رو یهو حالی میکنن که !
**
یه حرفی هم جالب بود که فرگی هم به ستوه اومده از اینکه حمله چرا باید جور دفاع رو بکشه
توی این نوع برد فک کنم رکوردار بشیم این فصل