دوستان
آیا شرکت Bitdefender همانند شرکت Panda نسخه ی کلود انتی ویروس هم داده بیرون؟؟
یعنی یه چیزی دقیقا تو مایه های Panda Cloud Antivirus Free و Hitman Pro...
دوستان
آیا شرکت Bitdefender همانند شرکت Panda نسخه ی کلود انتی ویروس هم داده بیرون؟؟
یعنی یه چیزی دقیقا تو مایه های Panda Cloud Antivirus Free و Hitman Pro...
راستی دوستان
آیا بیتدیفندر رو میشه به عنوان یه آنتی ویروس مکمل با گارد غیر فعال و فقط واسه اسکن ها کمکی ازش استفاده کرد یا خیر؟
دوست عزیز شما چرا نیاز به مکمل دارید یه آنتی ویروس قدرتمند میتونه برای همیشه امنیت شما را تضمین کنهنقل قول:
و نیازی به مکمل اصلا نیست
بله
میدونم دوست خوبم
فقط جهت اطلاع میخواستم بدونم
چون مثلا نورتون اصلا همچین قابلیتی نداره
میخواستم بدونم بیتدیفندر داره یا نه؟
من خودم مخالف نصب چند نرم افزار امنیتی مختلف هستم(البته یه آنتی اسپاور خوب یا یه کلود آنتی ویروس کنار فایروال و آنتی ویروس اصلی رو دوست دارم)
ولی نصب 2 آنتی ویروس مختلف و غیر فعال کردن گارد یکیشون فقط برای اسکن ماهانه و از این جنگولک بازی به نظرم یه کمی مسخرس...!!!
راستی...
کسی از دوستان بیتدیفندر 2013 رو تست کرده؟
فرق خاصی داشته با نسخه ی 2012 ؟
ایکاش هنوز هنوزه بیتدیفندر از همون لوگو و آیکون معروف و همیشگیش و سابقش استفاده میکرد هنوزم!!
خیلی خوشم میومد از اون آیکون!!!
حیف شد عوض کرد و الان واقعا مسخرس به نظرم لوگوش!!
دانلود نسخه 90 روزه قانونی توتال سکوریتی 2013 از صفحه فیسبوک بیت دیفندر----البته بگم که نصبش به صورت آنلاین از خود بیت دیفندره-برای کاربرانی که دانلود نامحدود و شبانه رایگان دارن مناسبه
لینک صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بايد آنلاين نصب بشه دوست عزيز.:sq_11:نقل قول:
بیت دیفندر یک محصول رایگان هم داره که فقط اسکنره و میتونید تو پست اول پیداش کنید.نقل قول:
آره خوب مخصوص کاربران فیسبوکه-الان اکثر ضد مخربها باید آنلاین نصب بشن البته از خود سایت-حالا دلیلش امنیته یا برای رجیستر کردنه نمیدونمنقل قول:
درود
دوستان واسه نسخه ی 2013 کرک چیزی هست که اذیت نکنه؟!
بلي هست خوب هم کار ميکنه، اين پست را بايد مطالعه کنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: