حجم درایو C رو یه بار هم زیاد کن و یا اصلا درایو D رو به C اضافه کن ببنیم چی میشه و اگه
بازم نشد این مشکل رو در بخش تاپیک هارد دیسک هم مطرح کن
من فردا موضوع رو براتون پیگیری میکنم
Printable View
حجم درایو C رو یه بار هم زیاد کن و یا اصلا درایو D رو به C اضافه کن ببنیم چی میشه و اگه
بازم نشد این مشکل رو در بخش تاپیک هارد دیسک هم مطرح کن
من فردا موضوع رو براتون پیگیری میکنم
دوستان کسپری خودم
کسپراسکای نسخه فارسی رو هم منتشر کرد
می تونید برید به لینک زیر و اون رو دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky internet security 2012 | 90 days free trial
با سلامنقل قول:
تمام کاربران کسپرسکی :
سویت امنیتی فارسی کسپرسکی توسط شرکت ایدکو (نمایندگی کسپر) فارسی شده نه توسط خود شرکت کسپر.
البته تنها فارسی کردن ان خطری ندارد و چند فایل متنی است که باید ترجمه شود اما با توجه به این که تغییرات دیگری نیز در ان دیده می شود احتمال Resource شدن برنامه هست.
با تماسی که با این شرکت داشتم توضیحی در این مورد ندادند و تنها چیزی که گفتند این بود که تا یک هفته دیگر این محصول در سایت رسمی کسپر منتشر می شود.
به نظر من تا 10 روز دیگر منتظر بمانید تا از خود شرکت کسپر ان را منتشر کند (انتشار در خود سایت کسپر یعنی تایید کردن این محصول توسط خود شرکت کسپرسکی).
با تشکر
سلام محمدنقل قول:
راستش منم شک کردم که خوده شرکت فارسی کرده باشه ولی اگر رو سایت کسپر قرار بگیره خیلی عالی میشه / چون کسپر برای بعضی کاربرا هشدارهاش نامفهوم هست که با فارسی کردن این سوییت می توانند امنیت را حس بکنند و به خطر نیفتاند.
راستی محمد کسپر تک یوزر چنده؟ و یعنی اگر دوبار از نت فعال بشه سریال بلوک میشه؟؟
یا میشه از سایت خوده کسپر سریال را به صورت کی فایل دانلود کنیم که برای استفاده بعدی به مشکل برنخوریم؟؟
نظرت چطوره محمد؟
سلام امیر جاننقل قول:
اره حد اکثر تا 10 روز دیگر مشخص می شود که ایا کسپر ان را تائید می کند یا نه (همان گونه که گفتی اگر کسپر ان را تائید کند برای کاربران ایرانی خیلی خوب است).
kis تک کاربره در سایر نمایندگی ها مانند ایدکو و اتنا حدود 70.000 تومان است. اما اگر لایسنس داشته باشید بسته به نمایندگی مقداری تخفیف برای افزایش اعتبار دریافت خواهید کرد.
اما اگر بخواهید از شرکت سانا سیستم پارس خریداری کنید قیمت در حال حاضر 76.000 تومان است که دقیقا مانند سایر نمایندگی ها برای تمدید لایسنس تخفیف می دهد.
اما خوب که سانا سیستم پارس دارد کد تخفیف است. مثلا شما می توانید با وارد کردن کد زیر 15% تخفیف بگیرید :
که قیمت ان حدود 64.000 تومان می شود. البته کدهای تخفیف دیگری هم هست مثلا 25% که اگر خواستید براتون پ.خ میکنم.کد:-----------
-----
بله اگر بیش از 2 بار فعال سازی شود لایسنس شما بلاک می شود اما راه کار های زیادی برای دور زدن وجود دارد مثلا :
شما می توانید بعد از نصب ویندوز کسپر را نصب کنید و ان را فعال سازی کنید و از کل درایو سیستم خود backup بگیرید و به جای ویندوز عوض کردن backup را restore کنید.
* البته تا جای که من شنیدم با درخواست از پشتیبانی سایت کسپر می توانید لایسنس را ازاد کنید.
از نظر خود سایت کسپر هم شک میدونم که چنین کاری را انجام دهد تا جایی که من اطلاع دارم این قانون برای تمام لایسنس ها وجود دارد.
-----
به نظر من بهتره یا از ویندوز اصل استفاده کنید و یا از اخرین کرک ویندوز که ویندوز قابلیت اپدیت را داشته باشد در این صورت طول عمر سیستم زیاد می شود (البته استفاده از نرم افزار های بهینه ساز فراموش نشود. من TuneUp را پیشنهاد میکنم).
البته با این قانونی که کسپر گذاشته مسلما تعداد کاربرانش کم می شود خصوصا این که بعضی از انتی ویروس ها قیمت های خود را نجومی کاهش دادند:
با تشکر
با سلام
دوستان میشه لینک دانلود ابدیت افلاین نسخه اینترنت سیکیوریتی 2012 رو از سایت کسپر اینجا قرار بدن . سایت سافت گذر از 11 تیر به این ور چیزی نزاشته
من ابدیتهای سیستم خودم رو به سیستم دیگه که اینترنت ندارم می برم اما تا 15 درصد میره ولی ابدیت نمیشه . نمی دونم چرا . با ابدیتهای سافت گذر ابدیت میشد اما با ابدیتهای سیستم خودم نمیشه
با تشکر
سلام داداشنقل قول:
اگه اشتباه نکنم کسپر از ورزن 8 به بعد اپدیتهای افلاین در سایتش قرار نمیده اما:
میتونید با برنامه kaspersky updater اپدیت افلاین از سرورهای کسپر دریافت کنید
لینک دانلود:
برنامه درون پوشه ای از حالت فشرده خارج کنید و فایل KasperskyUpdater.exe اجرا کنید و به سربرگ application برید و تیک محصولی که می خواید اپدیتش دریافت کنید بزارید و اکی کنید
و همچنین برای دریافت حجم کمتراپدیت در سربرگ fillter میتونید تعیین کنید اپدیت ورزن 64 و یا 32 بیت بسته به نوع ویندوزتون دریافت کند
محل ذخیره اپدیت در پوشه ای به نام temp هست و سایت سافتگذر هم از همین روش برای جمع اوری اپدیتها استفاده میکنه
موفق باشید.
نسخه فارسی کی در سایت اصلی قرار میگیره؟
ممنون علی جاننقل قول:
خوب من با این روش امروز ابدیتها رو جمع کردم ولی هنوز امتحان نکردم که کار می کنن یا نه
یک سئوال
خوب من تا امروز ابدیتها رو دارم حالا اگه 4 روز دیگه دوباره بخوام ابدیتها رو جمع کنم باز از اول شروع میکنه به جمع اوری یا فقط ابدیتهای این 4 روز رو به ابدیتهای قبلی اضافه میکنه ؟
با تشکر