از سایت --------- بردار.
Printable View
از سایت --------- بردار.
سلام
وقتي روي سيستمي كه ناد روش نصبه روي يك فولدر كليك راست ميكنيم دو تا گزينه مرتتبط با ناد مياد
كه يكيش اسكن داره يكيشم ادونس و بعد هم كلين فايل
اينا فرقشون چيه و براي اسكن يك فايل كدوم رو باست انتخاي كرد
بعدشم كجاي تنظيمات ناد ميشه بهش گفت كه ويروسي كه پيدا كردي رو چيكار كن
حذف كن قرنطينه كن يا ....
ممنون
سلامنقل قول:
قسمت scan with eset smart securit در منوی راست کلیک فقط فایل اسکن میکنه و اگه الوده بود به شما گزارش میکنه اما پاکسازی نمیکنه
اما در قسمت advanced با clean file اسکن کنید علاوه بر اسکن اگر فایل الوده بود پاکسازی هم میکنه پس این مورد پیشنهاد میشه
طبق تصویر در قسمت cleaning level اگر تنظیمات بزاری رو قسمت اول زمانی که مخربی پیدا کرد از شما سوال میپرسه و خود سر فایل پاک نمیکنه اگه بزاری رو قسمت وسط فایل پاکسازی و یا پاک میکنه و به شما گزارش میده و اگه بزاری رو قسمت اخر خودکار فایل از رو سیستم حذف میکنه این تنظیمات میتونی در قسمت computer scan هم انجام بدی تا در اسکنهای دستی هم این قانون رعایت کنهنقل قول:
بعدشم كجاي تنظيمات ناد ميشه بهش گفت كه ويروسي كه پيدا كردي رو چيكار كن
حذف كن قرنطينه كن يا ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی فکر کنم اسکن میکنه ولی پاک نمیکنه ویروسها رانقل قول:
دومی هم اسکن هم پاک میکنه
البته نمیدونم ها ولی من اینطوری دیدم
در مورد دومی
منظورت برای کل فایلهای مشکوک ؟
ممنوننقل قول:
منظور از پاكسازي حذف كردنه يا بردن به قرنطينه؟
سلام دوستان , نسخه ی جدید نود 32 رو دارم (5) و آپدیت هم شده ! فقط یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی میرم تو سایت یه اروری میاد که نوشته Address has been blocked و فایل هایه .gif رو دیگه نشون نمیده و بلاکشون کرده
راه حلی داره ؟
سلام.نقل قول:
همین صفحه قبل مشکل مشابهی مطرح شد>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
دوستان موقع نصب این ارور میاد چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ناد من بعضي سايتا رو مشگل دار مبينه و اون رو ----- ميكنه
فقط تونستم با غيرفعال كردن آنتي وب سايتو ببينم اما تو گزينه هاش نتونستم بفهمم چجوري سايتو مستثني كنم
كمك ميكنين