سلامنقل قول:
بعضی ها میگن اول کسپر من که نمیدونم حرف کی رو باور کنم.
تاپیک مقایسه فایروالها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22331
سلامنقل قول:
بعضی ها میگن اول کسپر من که نمیدونم حرف کی رو باور کنم.
تاپیک مقایسه فایروالها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22331
با سلام به دوستان عزیز.میخواستم بدونم سایتهایی مثل virustotal & virusscan.org میتونند یه منبعی برای قدرت آنتی ویروسها تلقی بشن؟برای مثال میگم من دوست دارم از نورتون استفاده کنم ولی وقتی تو این سایتها میرم (حدود 2-3 ماهه مرتب چک میکنم) میبینم که این آنتی تو بیشتر تستها ویروس مورد تست رو شناسایی نکرده.با این اوصاف میشه دلیل مطمئنی باشه که من این آنتی رو انتخاب نکنم؟با تشکر از همه
سـلام.نقل قول:
virustotal ویروسهایی که نورتون با پردازش ابری و هوشمندانه شناسایی میکنه رو در نظر نمیگیره.
برای نمونه من یه مخرب رو در نظر گرفتم که میتونید امتحانش کنید :
نتیجه Virus Total
36/ 43 (83.7%)
تشخیص نورتون :کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=108e3a402b6fe575a1495025fb709e6abbd9fd09cbd0f5b7d942564bbe707ef6-1306952356
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود مخرب :
SONAR هم که کلا تو این سایتها قابل آزمایش نیست چون در زمان اجرا فعال میشه.کد:http://20uploads.com/files/1390/khordad/o-2.rar
=============================================
=================================================
================================================== ====
با سلام به دوستان عزیز.برای انتخاب یک آنتی ویروس چقدر فاکتور false alarm اهمیت دارد؟
با تشکر
با سلام برای استفاده آنتی ویروس کسپر و کومودو با توجه به اینکه کسپر خودش app control داره باید defence+ کومودو رو غیر فعال کنیم؟
با تشکر
علی رغم اینکه کاسپر نسبت به ناد و کمودو بیشتر منابع سیستم رو اشغال میکنه ولی من کاسپر رو امنیت اونو قبول دارم! قبلا ناد واسم نصب بود که سیستمم خود به خود ویروسی می شد ببی آنکه ناد خبر بده.
قدیم ها شاید همشون رو تست کرده بودم!!ولی دارم میگم قدیمااااا!!!!!
اون موقع نورتون و پاندا رو نصب میکردیم دیگه کامپیوتر بالا نمیومد!!!:31:
ولی تو اون اوضاع احوال کسپرسکی رو ترجیح میدادم که اونم چشم خورد بعد از یه مدت.
ولی این اواخر اویرا و پاندا و نود32 و مک آفی رو داشتم قبل این که مکینتاش کار شم
میشه گفتم Panda رو همیشه بیتشر دوست داشتم ولی درست مثل یه پاند این خرس دوست داشتنی ما سنگین و تنبل بود و واقعا با نصبش احساس میکردید که یه خرس پاندا گنده اومده رو سیستم شما نشسته:19:!!(البته شاید به خاطر قدیمی بودن PC من بود و چون اواخر فقط و فقط محصولات اپل رو داشتم PC رو مدتهاس ارتقا نداده بودم. ولی رو همون سیستم اویرا مثل پر اجرا میشد و مثل فرفره کار میکرد)
اما هرگز اویرا بهتر از پاندا نبود برای من!!حتی اون سال ها که پاندا قهر کرده بود و در تست ها شرکت نمیکرد ولی اویرا درو میکرد نتایج رو!
یه نمونه ی ساده مثال بزنم که از اون قدیم ندیما تا همین دیروز پری روزا منو همواره درگیر خودش کرده بود یعنی ویروس لعنتی اوتوران:
اویرا وقتی این ویروس رو میشناخت این لعنتی رو یا برام پاک نمیکردم (فقط بلوک میکرد) یا اینکه پاکم میکرد بازم آثار آزار دهندش پا بر جا میموند!خودتون میدونید که صفحات چطور باز میشن وقتی درگیر این ویروسیت.
ولی پاندا وقتی این بدافزار رو میشناخت و پاک میکرد و وارد هر قسمتی از کامپیوتر میشدم احساس نمیکردم که این ویروس زمانی در سیستم من جا خشک کرده بود!!یعنی علاوه بر اینکه ویروسی در کار نبود رد پایی هم ازش در کار نمی موند!!!
البته اینم بگم که اویرای من مدت طولانی که رو سیستمم نصب بود (از اون موقع که یه چتر آبی بود و کسی تحویلش نمیگرفت تا همین چند وقت پیش که خیلی ها بهترین گزینه میدونستندش دیگه ؛ همیشه در حالت بهترین تنظیمات این عملکرد رو داشت)
حالا این یه مثال شخصی بود و قطعا همتون میدونید آنتی ویروس ها سلیقه ای هستند و دیدن و خوندن تست ها بهانه ای بیش نیس برای ما که به دنیای آنتی ویروس ها علاقه مندیم!درست مثل ورزش فوتباله!!هر کدوممون با اینکه میدونیم شاید تیم هایی باشن در دنیا که قوی تر از تیم محبوب مان بازم تیم خودمون رو دوست داریم و طرفدارشیم و بعضی دیگر(حذب ..... :31:) تا میمبینن فلان تیم داره بهتر نتیجه میگیره فصل جدید طرفدارش میشن و طوری هم وانمود میکنن که انگار سال هاست خاک این باشگاه رو خوردن!مثل طرفدار های امروزی بارسلونا!!!:27::21::31: (بابا به خدا شوخی کردم-کسی به دل نگیره-خواستم حرفم رو با مثالی ساده به همه فهمونده باشم)
مخلص همه ی شما سورنا///:40:
آها!اینقدر چرت و پرت گفتم یادم رفت اصل مطلب رو بگم.
من به خاطر علاقه ی شخصی و مدتی کار با Panda به این گزینه رای دادم
ولی چه کرده این کومودو در نظر سنجی!!!!
یعنی اینقدر محبوب شده؟؟
یادش بخیر اون روزا بزرگ های این انجمن هم یعنی vtn56 خدا بیامرز عزیز هم از این برنامه استفاده نمیکرد و من با پر رویی هر چه تمام تر :31:رفته بودم سراعش و تا مدت ها هم ازش راضی بودم با اینکه ازش سر در نمیاوردم زیاد چون اون موقع فایروالش زیادی حرفه ای بود تمامی تنظیماتش دستی ولی جدیدا شنیدم تنظیمات پیشفرض هم شرکت گنجونده توش ... (البته اون موقع فقط فایروال داشت)
من از نرتون اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم. انصافا خداااااااااااااست مخصوصا کانکتیگ بلاکش که نمیذاره هر برنامه ای بره واسه خودش کانکت بشه و در نهایت اکسپایر بشه.
دیروز چیل تر پکن پوف رو دستگیر کرد که تصمیم داشت یک فایل زیپ شده به حجم 490 مگابایت رو در 10 مرحله بفرسته :8:
دوستش دارم ولی توی نظر سنجی شما نیستش!
Symantec همون نورتونِنقل قول:
دوستش دارم ولی توی نظر سنجی شما نیستش!