تا 8.5 میلیون بین سمند - 405 و 206 کدوم یکی توصیه میشه ؟ اصلا توصیه میشه ؟ یا بریم سراغ پراید
مثلا 206 مدل 83 دیدم تقریباتمیز بود میگفت 8.300 یا سمند 83 دوگانه میگفت 9 تومن .
Printable View
تا 8.5 میلیون بین سمند - 405 و 206 کدوم یکی توصیه میشه ؟ اصلا توصیه میشه ؟ یا بریم سراغ پراید
مثلا 206 مدل 83 دیدم تقریباتمیز بود میگفت 8.300 یا سمند 83 دوگانه میگفت 9 تومن .
دوستان من طبق تحقیقاتی که کرده بودم و مشورت هایی که از شما گرفته بودم برام گزینه بهتر پراید بود با هزینه 5 یا 6 میلیون چون به نظرم برای پراید نباید بیشتر از پول داد
الان یک سمند از یک آشنا به پستم خورده که ماشین چند سال به یک سری دلایل خوابیده بوده و کارکردش هم 90 هزار تاس و مدل 82 و نقره ایی هم هست
ماشین هم کاملا تمیز و مثل ماشین نو میمونه ! و هیچ زدگی یا رنگ شدگی نداره
قیت رو هم میگه 7.500.000 که حالا میشه ازش تخفیف هم گرفت ، به نظر شما بهتر نیست همین سمنده رو بگیرم ؟ چون خیلی تر و تمیزه !
من فقط میترسم اینو بگیریم و خرجاش زیاد باشه و یا مصرف سوختش زیاد باشه !
دوستان یک سوالی هم دارم حالا اگه این ماشینو بگیرم میشه روش از این کیت های کاهش سوخت انداخت ؟ اصلا جواب بده هستند اینها ؟ و کارشون چطوریه ؟
بین این سه گزینه 405 انتخاب بهتری هست ، سمند بعد از مدتی به خاطر سنگینی بدنه به اصطلاح لش میشه ، 206 با این قیمت مدل خیلی پایین مثلا 82 -83 پیدا میشه که خرج زیادی روی دستتون میذاره تنها گزینه معقول 405 میمونهنقل قول:
نقل قول:سمند چند سال خوابیده بود؟ در ضمن ماشین خوابیده خودش کلی خرج داره لاستیک روغن بازبینی کمک فنرها و شاید بتونم بگم این ماشین برای شما تو همون قدم اول کلی خرج بتراشه .نقل قول:
سمند مصرف سوختش عین 405 هست شاید کمی بیشتر از نظر خرج هم با 405 یکی هست یعنی در مقابل پراید کمی گرونتر در میاد .
کیتهای کاهش مصرف سوخت هم یک دورغ بزرگ هستن به هیچ عنوان پولتون رو بابت این چیزها دور نریزید تنها و تنها با رسیدگی به موقع و تنظیم موتور و رانندگی اصولی میتونید مصرف نرمال ماشین رو حفظ کتید این کیتها هم بحثشون اینجا نیست .
سلام. بچه ها با 7 تومن پراید چه مدلی گیرم میاد؟؟؟؟؟ مدلای مختلفشو بگین... 132 چه مدلی صبا چه مدلی.... حتما هم absباشه..... در ضمن ماشین ترو تمیز باشه.....مرسی......
:19: یکی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز پرایدت (اگه از عقب و جلو تصادف شدید نداشته باشه) بستگی به بیمه، تمیزی، کارکرد و ... حول و حوش 6.5 میخرن (300 بالا و پایین).نقل قول:
5 سال خوابیده بوده . نه ماشین اینطوری نبوده که همین دیروز از پارکینگ آورده باشنش که بخواد خرج داشته باشه ! خرج هاش قبلا انجام شده !نقل قول:
قیمتش رو هم 7 تومن راضی شده و شاید 6.700 هم راضیش کنیم
رنگش هم نقره ایی هستش
و خودمون هم قبلا یک تاکسی 405 مدل 86 داشتیم و چون ماشین به خرج افتاده بود فروختیمش . ولی این سمنده به چشم از ماشین خودمون هم تمیز تره ! ( با اینکه ما ماشینمون رو خیلی خیلی تمیز نگه میداشتیم و بهش میرسیدیم )
پراید مدل 87 رو میتونید تا 7500000 تومان بفروشیدنقل قول:
اما تا 10 میلیون تومن 206 تیپ 2 مدل 83 میشه پیدا کرد که باید خیلی وقت بزارید تا حداقل از نظر فنی سالم باشه
یه نفر مارو راهنمایی نمیکنه؟؟؟نقل قول: