کرک نبود؟
آقا من نمیدونم هر چی فایل 1 گیگ میگیرم خراب میشه...:18:
از دیشب تا الان 4 بار پارت 1 فایلهایی که دوست عزیز آپلود کردن رو دانلود کردم که خراب از آب در اومد...:41:
میرم سراغ تورنت, کسی تورنتش رو پیدا نکرده؟
Printable View
کرک نبود؟
آقا من نمیدونم هر چی فایل 1 گیگ میگیرم خراب میشه...:18:
از دیشب تا الان 4 بار پارت 1 فایلهایی که دوست عزیز آپلود کردن رو دانلود کردم که خراب از آب در اومد...:41:
میرم سراغ تورنت, کسی تورنتش رو پیدا نکرده؟
کرکش موجوده:نقل قول:
کد:http://isohunt.com/torrent_details/343689277/Battlefield+3?tab=summary
آقا من هم همین نسخه رو میخوامنقل قول:
اگه کسی هست لطفا یه پ.خ هم به من بده تا در خدمتش باشیم($)
ِDukes در مورد فرق ِ کلون با لیمیتِد :
This is limited edition, has all dlc, maps , all languages.
باید یه جوری جدا DLC هارو در بیاریم :دی
عزیز این کرک کار نمیکنه ، هنوز کرککی واسه این بازی بیرون نیومد که !:10:
نقل قول:
شما کرک رو امتحان کردید؟؟
اخه چند کرک فعلا موجود هستش ولی هیچکدوم کار نمیکنند.
من یه راه جالب پیشنهاد میکنم...نقل قول:
واسه اونایی که مثل خودم unpacked رو دارن و میخوان limited رو داشته باشن...
اول شما unpacked رو توی یه فولدر extract میکنید و بعدش یه برنامه تورنت نصب میکنید و بعد از اون این تورنت رو add میکنید...
جهت اطلاعتون این تنها تورنتی بود که پیدا کردم و سرعت آنچنانی نداره...کد:http://www.mediafire.com/?bu52e49k5u1b3fr
حالا برنامه تورنتتون هر چی هست-من utorrent استفاده میکنم- شروع میکنه به چک کردن اینکه آیا اون فایلها توی اون فولدری که قبلا unpacked رو extract کرده بودید هست یا نه!!
که اگه نباشه خودش دانلود میکنه...
حالا اختلاف 4 گیگ هست که خیلی بهتر از دانلود کردن 15 گیگ میشه...
شما هم اگر وارد باشید و بتونید تشخیص بدید که کدوم فایلها مربوط زبانهای دیگه مثل اسپانیای یا فرانسوی یا غیره میشه, میتونید اونهارو دانلود نکنید که 3.5 گیگ هم از اون 4 گیگ رو میزنید...
همه فایلهای زبان تو فولدر Battlefield 3 2011 UNPACKED-P2P\Data\Win32\Loc میرن که شما فقط دوتا فایل en.sb و en.toc رو احتیاج دارید اگه ندارید... بقیه رو تیکشون رو نذارید و تقریبا انگار که همون فایل update که 400 مگ بود رو فقط دانلود میکنه...
خوبه؟:31: کلک رشتی که میگن همینه ها:27:
نقل قول:
دوست عزیز این کرکی که گذاشتی پسوورد میخواد
پس رو بده:46:
کسی نبود ؟نقل قول:
داداش من همون نسخه ای رو مستقیم کردم که در سایت skidrow.net گذاشته بودن! پاگه لینک مشکل داره پس مشکل از سورس بوده... من بیتقصیرم داداش.با این حرفی که زدی حالا دیگهنمیدونم چکار کنم! چیو دانلود کنم چیو نکنم!نقل قول:
این ویدیو رو ببینید!
توی این ویدیو دقیقا . ذکر شده که مپ و 12 تا شاتگان .همراه با حدود 11 ماشین جنگی به بازی اظاف شده! چند تا چیز دیگه هم هست مثل کتاب راهنما و این چیزا که دیگه گیر ما نمیاد!کد:www.youtube.com/watch?v=UystpWzujCk
قیمت این پک هم بیشتر هست... فکر نمیکنم این dlc هارو بشه از جایی گیر اورد چون دلیل بالا بودن هزینه این پک بیشتر بخاطر همین هست!
با توجه به حرف دوست عزیزمون مبنی بر مشکل دار بودنم لینکها تمام لینکها پاک میشوند..... بنده دارم این نسخه رو این باز از سایت معتبر
مستقیم میکنم. اگه کسی خواست بگه تا بهش بدم.... تکرار میکنم تمام لینکهارو پاک میکنم ... نمیخوام کس دیگه ای این نسخه رو دانلود کنه و متضرر بشه.کد:http://www.dl4all.com/games/1113229-battlefield-3-limited-edition-2011multi10proper-retail-dvd.html