دوستان ما همه پست های اول رو هم خوندیم پست تکمیلی رو هم خوندیم آخر نفهمیدیم چجوری میشه کیبورد رو تنظیم کرد
اگر کسی میدونه راه ساده اش چی هست به ما هم بگه
با تشگر
Printable View
دوستان ما همه پست های اول رو هم خوندیم پست تکمیلی رو هم خوندیم آخر نفهمیدیم چجوری میشه کیبورد رو تنظیم کرد
اگر کسی میدونه راه ساده اش چی هست به ما هم بگه
با تشگر
شما این پست کارت رو راه ننداخت:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6523792&postcount=232
این پست به دلخواه خودش کیبورد رو تنظیم کرده من میخوام یه جور دیگه باشهنقل قول:
چه جوروی میتونیم خودمون کیبورد رو تنظیم کنیم؟
اگه به دلخواه خودت مي خواي اگه FIFA11 داري برو اونجا تنظيم كن فايلشو كپي كن تو FIFA12 :31:نقل قول:
کدومشونو کپی کنم؟نقل قول:
اون نرم افزار قبلیو چی باید پاکش کنم؟
اون دوتا فایلو کپی و ریپلیس کردم...نقل قول:
مشکل کلیدهای جهت نما حل شده ولی مشکلی که هست اینه که چون دسته ی من همونطور که گفتم شماره هاش نسبت به بقیه دسته ها جابه جاست الانم دکمه ها جابه جا شده...
مثلا شوت دکمه ی مثلث هست و دکمه ی مثلث دسته ی من یا همون دکمه ی Y شماره ی 4 هست در صورتی که واسه بقیه دسته ها شماره ی 1 هست...
اینو چیکارش کنم؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
دکمه ی مربع من شماره ی3 هست در صورتی که واسه همه شماره ی 4 هست...
و دکمه ی ضربدر من شماره 1 هست ولی واسه بقیه شماره ی 3 هست....
مثلث من شماره ی 4 هست ولی واسه همه شماره 1 هست...
دایره هم درسته شمارش2 هست...
اگه کسی تنظیماتی مخصوص این دسته داره لطفا بذاره...
پست تكميلي مشكلات FIFA12نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
این که دیگه کاری نداره دوست من شما دو تا راه حل داری:نقل قول:
1-توی همین نرم افزار به راحتی میتونی جای کلیدها رو عوض کنی به این صورت که شما روی نوار مربوط به هر کلید که کلیک میکنی از نواری که باز میشه یه گزینه record هست که به رنگ قرمز نوشته وقتی روش کلیک کنی بهتون میگه که کلید دلخواه رو فشار بده که به راحتی میتونی جای هر کلید رو که خواستی طوری که محل کلیدها درست باشه تنظیمشون کنی :46:
2-توی خود بازی هم در قسمت setting\control هم میتونی هر کلید رو که خواستی تعیین کنی فقط باید برای انجام این کار باید جای کلیدها رو توی نرم افزار به طور صحیح عین xbox360 تعریف کنی(یا حداقل نقشه_ی صحیح جابه جایی کلیدهات رو توی ذهن داشته باشی)البته من توی فایلهایی که برات گذاشتم درست تعریفشون کردم...
شما هم اولین کاری که میکنی اینه که تموم دسته ها رو از PC جدا کن سپس با کیبورد وارد بازی شو برو به قسمت SETTING\CONTROL سپس با دو یا سه بار زدن کلید CAPS LOCK به تنظیمات کیبورد دسترسی داری با موس روی هر کدوم کلیک و به دلخواه تنظیمشون کن....نقل قول:
اگه نتونستی حالا به هر علتی اونوقت باید از طریق فایل fifiaconfig توی my document این کار رو کنی که یه کم بحثش طولانیه اگه روش اول جواب نداد بگو تا برات توضیح بدم.....
با نرم افزار x360ce دسته ps1 رو کاملا تنظیم کردم ولی جهت بالا پایین اصلا درست کار نمیکنه.
حتی نمیتونم پروفایل انتخاب کنم و وارد بازی شم
شما هم جوابهایی که من به دوستمون Kit_Kat دادم رو دنبال کن امیدوارم مشکل شما هم حل شه:46:نقل قول: