بسیار خوب :)
دیگه کدوما موندن؟ فکر کنم میخوان تا همه تعرفه هاشون رو نزدن اجراش نکنن که اینطوری خوب نیست...
بسیار خوب :)
دیگه کدوما موندن؟ فکر کنم میخوان تا همه تعرفه هاشون رو نزدن اجراش نکنن که اینطوری خوب نیست...
[QUOTE=EXXTREME;6479006
دیگه شخصیت شما برای همه مشخص شده.[/QUOTE]
این شخصیت شما هست که برای همه مشخص شده.:27:
عجب خر تو خری شده اینجا :16:
بابا چرا اینقدر به خودتون فشار میارید. این فروم تعیین میکنه که محدودیت برداشته بشه یا نه؟!
اینا هر کاری بخوان میکنن، صبر کنید ببینیم چی میشه.
چرا افتادید به جون همدیگه
فکر کنم همون اشتراک 1 به 10 چون قیمت نامحدود 128 زده 29 هزار تومن و پایین زده 11900 تومن cra
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
فقط مخابرات داره نامحدود 1 به 1 میده
آره از ترس تو بود بچه جان! :20: حتما دوتا چشمات مشکل داره وگرنه میدید که پست رو برای نقل قول ویرایش کردم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز میبینم که از ترست پستتو ویرایش کردی.
تو چند کیلویی که بخاطرت ابراز وجود کنم! مورچه چیه کله پاچش چی باشه! :46:نقل قول:
تو عرضه نداری رو حرفی که زدی وایسی چرا پس ابراز وجود میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حرفی که زدی اینقدر مفت بود که حوصله جواب دادنشو نداشتم! یه چیزی پروندی از روی باد شکمت!
میگی شرکت ها شبها پهنای باندشونو خالی میذارن اما به مشتریها نمیدن! اینقدر توی اون یه وجب مخی که نداری فکر نمیکنی مشتریها اونوقت میرن یه شرکت دیگه؟
خدا بهت رحم کنه.
از اینکه ابراز وجود کردی ممنون. دیدیمت!
داش گزینه نقل و قول حذف شده واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:نقل قول:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
:11:
دوست من شرایط همه مثل هم نیست،نقل قول:
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
ببینید اینترنت یک شرکت ممکنه سرعتش شهر به شهر و مخابرات به مخابرات فرق داشته باشه! همونطور که الانم میبینیم هستن کسای یکه مثلا با پارس آنلاین شبها با سرعت 150 دانلود میکنن و هستن کسایی که سرعتشون 10 کیلوبایت میشه!
شرکت بابت این پهنای باند پول داده و شبها رایگان اونو نخریده! اینترنت رایگان شبها یک مزیت و عامل رقابت مهمی هست بین شرکت ها و تمام شرکت ها سعی میکنن سرعت شبانه رو افزایش بدن نه کاهش!
و این جمله که شرکت ها عمدا به مشترکین در شبها سرعت نمیدن کاکملا بی اساسه! هیچ شرکتی دوست نداره مشتریهاش بپرن برن یه شرکت دیگه! قضیه خیلی سادست درکش..
خب پس اگه همون 128 شیر شده چرا سرعت سرویس های 128 همارا سیستم در کل روز از 15 پائین نمیاد ؟؟نقل قول:
کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!
من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم :31:
اگه سرعت سرویس های نامحدود طرح جدید با سرعت نامحدود های قبلی یکی بود
اینها مجبور نبودن بیان حداقل یا حداکثر سرعت تعیین کنن و از الان مشتری های خودشون رو از دست بدن
حتما یه دلیلی داره ؟
اگر خط 1 مگ را شیر کردن به 8 نفر و پول 128 می گیرن که دیگه عالیه چرا نارضایتی چرا سرعت شب و روز فرق می کنه اصلا با این قیمت هزینه پهنا باند 1 مگ جبران می شه از اون حرفا بود اینها یک مگ را حدودا به 64 نفر 128 می دن باید پولش را در بیارن حالا شاید آرت شاتل به 30 نفر بده یک مگ را.نقل قول:
فکر کنم دوباره تاپیک به سوی قفل شدن داره می ره