اینجا در چه موردی بیشتر میشه بحث کرد ؟ عمومی میتونیم حرف بزنیم یا تخصصی یا هر دو ؟:19:
Printable View
اینجا در چه موردی بیشتر میشه بحث کرد ؟ عمومی میتونیم حرف بزنیم یا تخصصی یا هر دو ؟:19:
.
سلام. من در sql server یک table ساختم و روی آن یک trigger ساختم که هر موقع جدول insert شد trigger باید پیغامی روی سیستم دیگری در برنامه ای مثل #c یا ++visual c یا perl یا delphi ویا...بدهد.
که در trigger باید یک procedure ساخت که در آن ip و port و پیغام باشد . خودم این برنامه را در perl اجرا کردم ، لطفا اگر کسی می تواند در برنامه ی دیگری بنویسد بگه.
__Genius__ جان اینجا بحث های تخصصی شبکست. اگه عمومی میخوای برو به بحث های ابتدایی شبکه.
سلام ممنون كه مي خواين كمكم كنين
راستش من يه برنامه مي خواستم بنويسم تو ادارمون كه ديگه نامه نگاريا به صورت كاغذي كمتر بشه يا همون طرح اتوماسيون اداري
سيستم اتوماسيون اداري نرم افزارجهت انجام امور ادارى و چرخه مكاتبات و نيز ابزارى كارا جهت نظارت بر گردش كار در سازمان مى باشد، بطوريكه تمام اعمال همانند ورود نامه ، ثبت نامه، ارجاعات، رونوشت ها و حتى بازبينى نامه توسط سيستم ثبت شده و کنترل می گردد. در اين زمينه مى توان گزارشهاى ويژه اى را تهيه كرد تا راندمان كارى افراد و نيز گلوگاههاى مكاتباتى و كاركرد كاركنان براى مديريت روشن گردد تا قادر باشد جهت اصلاح ساختار ادارى از اين اطلاعات استفاده كند.
هدف اصلي اتوماسيون اداري بدون توجه به اينكه چه كسي آن رابكارمي برد، افزايش بهره وري مي باشد. اولين كاربرد اتوماسيون اداري واژهپرداز بود كه روشي استاندارد توليد اسنادچاپي مانند نامه ها، يادداشتها وگزارشها بود. نامه الكترونيكي ونامه صوتي، راهكارهايي بودند كه ارتباط تلفني رابه چالش طللبيدند. درهردومورد فوق، جعبه پستي كاربران درحافظه رايانه قراردارد. تقويم الكترونيكي شخص رادر شركت براي دسترسي به تقويمهاي ملاقات ديگران براي ملاقات وجلسه با آنان ياري مي كند.كنفرانس ازراه دور از ديگر امكانات اداره مجازي ميباشد .سه نوع كنفرانس ازراه دور وجود دارند:كنفرانس ازراه دورصوتي، تصويري ورايانهاي .لازمه كنفرانسهاي صوتي دسترسي شخص به تلفن ميباشد. كنفرانس ويدئويي دو عنصر صوت و تصوير را با هم تركيب ميكند. كنفرانس رايانهاي مشابه نامه الكترونيكي مي باشد به جزاينكه شركت كنندگان وموضوعات آنها خيلي محدودتر هستند. فاكس يك دستگاه كپي ازراه دورمي باشد كه مي تواند با استفاده از دستگاه فاكس يا رايانهها انجام شود. اگرچه فاكس يك برنامه باارزش براي اتوماسيون اداري است ولي عموميت آن از بوجودآمدن يك اداره بدون كاغذ جلوگيري مي كند. ويدئوتكست، موادمتني وگرافيكي رااز طريق حافظه رايانه قابل دسترس مي سازد. سيستم هاي تصويري مدرن برمحدوديتهاي كاغذ وذخيره ميكروفرم، بابهكاربردن OCR وفنآوريهايي ديسك فشرده غلبه كرده است. نشرروميزي برنامه كاربردي دراتوماسيون ادارات مي باشد كه توانايي توليد ارتباطات چاپي يا تصويري حرفهاي وتخصصي رادارد. اتوماسيون اداري مي تواند باارائه پيوندهاي ارتباطي به حل مشكل كمك نمايد. تركيب اتوماسيون اداري براي يك مدير براساس خصوصيات سازمان، سليقه هاي شخصي ومنابع قابل دسترسي شكل مي گيرد. بعضي برنامه هاي كاربردي اتوماسيون اداري، جايگزين هايي براي روشهاي ارتباطي سنتي هستند درحالي كه ديگر برنامه ها فرصتهاي جديدي راارائه مي دهند.
امروزه سيستم هاي اداري، سيستم هاي جهاني هستند كه وظيفه اصلي آنها ايجاد ارتباط و بهبود ارتباطات است. ارتباطات از لحاظ اطلاعات تجاري از اهميت بسزايي برخوردار است و رمز بقاي سازمانها و تداوم فعاليتهاي آنها مجهز شدن اين سازمانها به ابزارهاي رقابتي عصر اطلاعات ارتباطات؛ يعني سيستم هاي اطلاعاتي و فناوري اطلاعات است. در اين ميان از دهه 1960 كه جنبه هاي بيشتري از كاربرد و فعاليتهاي اداري و بازرگاني روبه گسترش گذاشت، وجود يك سيستم يكپارچه اداري مناسب كه حجم عظيم اطلاعات، مكاتبات را دربرگيرد به وضوح احساس شد. اين مقاله ضمن بررسي سيستم هاي اتوماسيون اداري ازجهات مختلف به بيان اهميت اطلاعات و اهميت سيستم هاي اطلاعاتي، تكامل انواع سيستم هاي اطلاعاتي و تكامل سيستم هاي اتوماسيون اداري و مزايا و معايب اتوماسيون اداري و ارگونوميك و تفاوت انواع سيستم هاي اطلاعاتي با سيستم اتوماسيون اداري پرداخته است.
سيستم هاي اطلاعات اداري (OFFICEINFORMATION SYSTEM=OIS) از امور اداري ازطــــريق فناوري اطلاعاتي حمايت مي كند. سيستم هاي اطلاعات مدرن ازجمله اجزا سيستم اطلاعاتي مديريت (MIS) است كه ابزارهايي را براي ارتباطات و هماهنگي مابين كارگران دانشي به وسيله ايجاد مديريت اثربخش اسناد و پيامها و جلسات الكترونيك فراهم مي كند. (ZWASS, 1992) اتوماسيون اداري عبارت است از كاربرد وسايل الكترونيك در فعاليتهاي دفتري به منظور افزايش كارايي؛ كارايي افزايش يافته ناشي از تكامل تبادل اطلاعات، در داخل دفتر و بين دفاتر و محيط آنها بوده و درنتيجه با ارائه اطلاعات بهتر براي تصميم گيري مي تواند به مدير سود برساند.
انواع كاربردها يا زيرسيستم هاي اتوماسيون اداري: از ديدگاههاي متعددي به انواع كاربردهاي اتوماسيون اداري پرداخته شده است كه در اين جا به دو نمونه از آنهـــــــا مي پردازيم. در يك ديدگاه انواع دستگاههاي مكانيزه اداري اصلي عبارتند از:
1 - در زمينه كسب اطلاعات و كپي كردن آنها: واژه پردازها، ماشينهاي كپي هوشمند، سندخوانها، سيستم هاي صوتي ديجيتالي، حروف چيني نوري.
2 - در زمينه ذخيره سازي اطلاعات: كشورهاي بايگاني الكترونيك، زير نگاشته ها (ميكرو گرافيك).
3 - در زمينه ارتباطات: سيستم تلفن رايانه اي، پست الكترونيك، ارسال فاكس، تسهيلات كنفرانس از راه دور.
از ديدگاه ديگر عناصر اصلي سيستم هاي مكانيزه اداري در شكل شماره يك آورده شده است.
حالا همه ي اينا كه ذكر شده با توجه به اينكه از كوتاه ترين روش بهش برسيم حتي استفاده از نرم افزارهاي افيس روي اون دارم فكر مي كنم منو همراهي كنيد ممنون مي شم
سلام
مي خواستم بدونم در رابطه با مورد بالا كه گفتم كسي ميتونه كمكم كنه :19:
بهاره_عباس عزیز :
1- اتوماسیون اداری بیسش رو شبکست و بحث های تخصصیش مربوط به برنامه نویسی میشه نه شبکه
2- میخوای کاری رو که خیلیا قبلا انجام دادن دوباره انجام بدی؟ برو دنبال تکمیل کردنشون
منمون از اطلاعاتتون ولی اگه بشه کلی تر و راحت تر توضیح بدید ممنون میشیم .از ابتدا شروع کنید
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم در windows server 2003 چه جوری می تونم یه user دیگه به جز administerator بسازم که اختیاراتش مثل administerator باشه و بشه با هاش log on شد
من متوجه نشدم اين win2003 كه گفتيد Forest domain هست يا chid يا يه member serve يا يه Standalone سرور ؟نقل قول:
به طور طبيعي در 2003 و همچنين در 2000 در Grouppolicy ما گزينه اي دارم به نام Logon localy كه در صورتي كه مايل باشي User خاصي اختيار logon local داشته باشه right لازم رو بهش ميدي.
حالا واسه اينكه مثل admin باشه بايد ببينيم admin از نظر شما يعني چي ؟ admin يه user با right و autority و permission هاي خاص . ميتوني همرو براي يه يوزر در 2003 در Grouppolicy تعريف كني .
اگرم ميخواي admin باشه كه اون يوزر رو ميايي member ميكني در گروه administrator
اگه stand alone dh يا member server باشي . ---> كليك راست كن رو my computer .... بعد manage و user and group
اگرم domain باشي active directory user and group بعد در داخل هر ou كه حال كردي يا تو user dc .
reza_40548 جان، چی رو راحت تر و از اول توضیح بدم؟