دالگليش: ليورپول شايستگي بيشتر از اينها را داشت
ورزش۳: مربي تيم قرمزپوش در صحبتهايي به اين نکته اشاره کرده که تيمش فصل بعد قدرتمندتر باز مي گردد . کني دالگليش، مربي باتجربه ليورپول در صحبتهايي اعلام کرده که تيمش با توجه به بازيهايي که در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر انجام داده، به نتايج قابل قبول و شايسته اي دست نيافته. شکست 0-1 اين تيم مقابل سوانسي در بازي روز يکشنبه باعث شد تا ليورپول رقابتهاي اين فصل ليگ برتر را در رده هشتم جدول به پايان ببرد و اين ضعيف ترين پايان آنها در طول 18 سال اخير بود.اين اولين بار بعد از سال 2005 بود که ليورپول رقابتها را در جايگاهي پائينتر از اورتون به پايان مي برد. دالگليش در صحبتهايي به اسکاي سپورتس گفت:« نکات مثبتي وجود دارد ولي از اينکه تلاشهاي ما با نتايج به دست آمده، نمي خواند، حس نااميدي زيادي داريم.ولي فقط بايد با اين شرايط کنار آمد. در رقابتهاي ليگ ما به آنچه شايستگي اش را داشتيم نرسيديم.» اين مربي اسکاتلندي ادامه داد:« زماني که فصل قبل را در نظر مي گيري، ما در ماه ژآنويه از گردونه دو تورنمنت ديگر (اف اي کاپ و ليگ کاپ) حذف شده بوديم و زماني که من به تيم آمدم، ليورپول تنها 4امتياز با منطقه سقوط فاصله داشت؛ پس عملکرد ما خيلي بد نبود.» ليورپول با وجودي که نتوانست به رقابتهاي فصل آتي ليگ هاي اروپايي راه يابد ولي قهرماني اين تيم در ليگ کاپ، شانس حضور دررقابتهاي فصل بعد ليگ اروپا را براي شاگردان دالگليش فراهم خواهد کرد.
ديرک کوئيت: به خاطر کنی دالگليش از ليورپول ميروم!
ورزش۳: مهاجم هلندي ليورپول از جدايي خود از ليورپول خبر داد. ديرک کوئيت به دنبال اختلاف با کني دالگليش سرمربي ليورپول اعلام کرد که فصل آينده را در آنفيلد بازي نخواهد کرد. کوئيت که با آمدن کني دالگليش فرصت چنداني براي حضور در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر را پيدا نکرد، گفت: احساس ميکنم که دالگليش به من اعتقاد ندارد و در بازيهاي فصل آينده جايي در ترکيب او ندارم. عليرغم ميل باطنيام مجبورم که ليورپول را به علت وجود دالگليش ترک کنم. وي افزود: کسي در اين شکي ندارد که من ميتوانم هر هفته در ترکيب ليورپول به ميدان روم. از لحاظ بدني در شرايطي بهتر از فصل پيش قرار دارم، اما متاسفانه در ترکيب اصلي قرار نميگرفتم. دالگليش انگيزه مرا کاملا از بين برد و احساس ميکنم که ديگر صلاح نيست که در ليورپول بمانم. از باشگاه هامبورگ آلمان به عنوان مقصد بعدي اين مهاجم هلندي سخن به ميان ميآيد.
دالگليش از ليورپول اخراج شد!
ورزش۳: سرمربي ليورپول ساعاتي پيش از سمت خود کنار رفت. گزارشهاي منتشره حکايت از آن دارد که کني دالگليش از سمت خود کناره گيري کرده است و مديران ليورپول درمقابل اين خبر سکوت کرده اند، نه آن را تائيد مي کنند و نه تکذيب. اين درحالي است که دالگليش در ماه فوريه اين تيم را قهرمان ليگ کاپ نمود و با اين تيم به فينال اف اي کاپ دست يافت اما به پايان بردن رقابتهاي اين فصل ليگ برتر در رده هشتم جدول، به منزله ضعيف ترين نمايش آنها در طول 18 سال اخير بوده و کسب تنها 52 امتياز،ضعيف ترين آمار کسب امتيازاين تيم از سال 1954 تا به امروز بوده است. مالکان آمريکايي اين باشگاه دوست دارند تا تيمشان براي کسب جام بجنگد و يکي از مدعيان قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا باشد. اين درحالي است که شنيده مي شود که کني دالگليش با دستيارش براي مذاکره با مالکان باشگاه به آمريکا سفر کرده و گزارشهاي منتشره حکايت از آن دارد که دالگليش بعد از يک سال و نيم حضور بر روي نيمکت مربيگري اين تيم استعفا داده است. اخيرا بازسازي هايي در کادرفني آنفيلد صورت گرفته و دامين کومولي، مدير داخلي باشگاه همراه با برخي از مديران از اين تيم جدا شده اند. روبرتو مارتينس، مربي اسپانيايي ويگان،نامزد اصلي هدايت ليورپول براي فصل بعد باشد.