نقل قول:
بر عکس سونی که گفتی یعنی چی ؟؟ میشه توضیح کامل تری بدید..؟؟
سپاس/ :10:
نقل قول:
بر عکس سونی که گفتی یعنی چی ؟؟ میشه توضیح کامل تری بدید..؟؟
سپاس/ :10:
یعنی اینکه سونی نمیتونه بیشتر فرمت های رایج و پرکاربرد تصویری رو پخش کنه (مثل Mkv و Mp4 و WMV و ...) و این یه ضعف خیلی بزرگه برای تلویزیونی که فلش میخورهنقل قول:
من خودم یه سری فرمت مختلف روی یه مدل سونی(اگه اشتباه نکنم EX520) تست کردم که متاسفانه هیچکدوم و حتی DivX رو هم پخش نکرد و حتی تعدادی عکس HD رو هم امتحان کردم و در کمال تعجب دیدم که نزدیک 80% عکس ها رو هم نمیتونه باز کنه!:18:
البته بیشتر برندها به جز سامسونگ این مشکل رو کم و بیش دارند ، من حتی ال جی رو هم دیدم که یک سری از فرمت ها رو مشکل داره و یا مثلا رزولوشن بالای بعضی از فرمت ها (1920x1080) رو نمیتونه پخش کنه
همونطور که الان تو تاپیک یکی از مدل هاش گفتم :
رفت آخر لیست! تا این لحظه برتری در لیست با LG LW57000 می باشد! :5:
/
با توجه به امکانات 57000 و همچنین قیمتی که داره فعلا رقیبی نداره. مگر روی کیفیت های خیلی عالی حساسیت داشته باشی که با چشمان غیرمسلح زیاد قابل درک نیست! در مورد عینکش هم دیدم پرسیده بودی فکر کنم 4 تا رو رایگان بدن چون کلا قیمت عینک های ال جی برخلاف سونی و سامسونگ خیلی ارزون تره. ولی موقع خرید دقت کن کنترل جادویی رو داشته باشه.نقل قول:
سلام
دوستان من بین lg lw5700 و samsung d6960 تردید دارم کدومو بگیرم. از نظر کیفیت بنظر سامسونگ شفاف تر هستش.
بیشتر نظرم رو سامسونگ هستش ولی نمیدونم این مدل خوبه یا نه؟ مثلا چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه؟ اگه بلوری پلیر نداشته باشم با فلش بره پخش تصاویر سه بعدی (با زیرنویس) مشکل نداره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم
سامسونگ توی پشتیبانی از فرمت های تصویری از طریق USB از هر تلویزیون دیگه ای قوی تر هست. البته ال جی هم قوی هست ولی فیلم های با ترک صوتی DTS رو نمی تونه پخش کنه. از این نظر نیازی به خرید بلو-ری پلیر نیست و راحت از طریق USB می تونی فیلم سه بعدی و معمولی رو با زیرنویس فارسی ببینی. از نظر کیفیت، 6960 تصاویر شفاف تری میده ولی خوب قیمتش هم بالاتره ضمن اینکه سه بعدیش هم اکتیو هست. من خودم در مورد اکتیو و پسیو توصیه خاصی ندارم چون بعضی دوستان می گن چشماشون با اکتیو مشکل داره ولی من خودم 6960 دارم و سه بعدی اکتیوش برای من مشکلی ایجاد نمی کنه. اینجاست که باید خودتون در مغازه تست کنید ببینید چشمتون با عینک اکتیو سامسونگ راحت تره یا پسیوهای ال جی.نقل قول:
در ضمن قبلا یه مقایسه هم بین این دو مدل کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز قبل از عید موقعیکه ما رفتیم tv بگیریم هیچ غرفه سامسونگ داری حاضر نشد تست 3d با عینک برامون بگیره.نقل قول:
ایراد نور محیط رو میگرفتن همشون ولی LG ها مشکلی نداشتن برای تست 3D .
راستی شما اطلاع دارید lg و مشخصا مدل lw98000 میتونه فایل iso بلوری رو پخش کنه؟
اینا صداشون اکثرا dts هست .
از این بابت میپرسم که میخام از فروشنده ای روی هارد مقداری بلوری 3d بگیرم که فروشنده خیلی مطمئن میگفت تنها تلویزیونی که میتونه خودش اینارو پخش کنه همین lg هستش!
اگر سه بعدی براتون مهم هست بی شک ال جی و گرنه سامسونگنقل قول:
پیشنهاد میکنم اگر سه بعدی براتون مهم نیست سامسونگ سری 5 بگیرید که کلا سه بعدی نیست
چون واقعا تو 2 بعدی سامسونگ شفاف تر از ال جی هست ولی تو سه بعدی فقط ال جی ، سایرین عملا چون اکتیو هستن حرفی برای گفتن تو این ضمینه ندارن
منظورم تنوع پخش فرمتهاي تصويري از طريق usb بود كه سوني به نظر ضعيف تره . و تو كيفيت هم اين ال جي واقعا خيلي خوبه !!!!!! قيمت بسيار مناسبي هم داره . نميدونم چرا انتخابام يه جورايي بين شارپ و ال جي محدود شده !! :31:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
با تشکر از راهنمایی شما من امروز رفتم سامسونگ رو گرفتم چون شفافیت و کیفیت دو بعدی بنظرم خیلی
مهمتره ... .
در مورد قیمت حق با شما هست ولی من از یک فروشگاه که اینجا فکر می کنم اسمشو نباید بگم 46 اینچشو گرفتم 2440000 تومن که قیمت ال جی 47 اینچ هم حدودا همنقدر هست(فروش ویژه بود...)