درضمن شما اول امتحان کنید کد ها رو ، اگر کار نکردند بیاید اینجا شاکی بشید عزیزنقل قول:
ای بابا من که گفتم منظورم ultimate mortal kombat واسه سگاست اینا که واسه پی سی هست!!!!!!
Printable View
درضمن شما اول امتحان کنید کد ها رو ، اگر کار نکردند بیاید اینجا شاکی بشید عزیزنقل قول:
ای بابا من که گفتم منظورم ultimate mortal kombat واسه سگاست اینا که واسه پی سی هست!!!!!!
شما سرور ما هستیدنقل قول:
Brutality هر کاراکتری رو میخواهید فقط دستور بدید ولی شاید نتونم برای امشب براتون بذارم آخه باید کامپیوتر رو خاموش کنم ولی اول صبح براتون میذارم ، شما اسم کاراکتر مورد نظرتون رو بگید
به به ..دوستان من اینجا رو تازه یافتم ..
بعد از سالها امولاتور سگا رو کامپیوتر رو گرفتم و حال کرد م..
حالا مزاحمتون خواهم شد اینشالله ..
چشم ببخشید بنده عذر میخوام..شما سروری:11:نقل قول:
راستی اون کد کابال که تبدیل به کانو میشه و...... کدومشه؟؟
ومیخواستم بگم منظورتون از PIT همونه که یارو رو میندازه زیر قطار و روی تیغ؟؟؟؟
با تشکر
بله عزیز ، منظور همین هستنقل قول:
عزیزم اونجا ننوشتم ، این کد رو من جایی تو اینترنت ندیدم بنویسه ، من خودم به صورت تجربی پیداش کردم ، حتی یک زمانی بود که Sonya رو وسط بازی غیب میکردم ، کد KABAL رو درپست پایین بخون ولی فقط این اولشو میگم تو این اولشو انجام بده ببین کار میکنه یا نه ، اگر کار کرد بگو تا ادامشو بگم ، فقط تا حد پریدن سر KABAL میگمنقل قول:
بعد از اینکه حریف Finish شد به وسط صحنه یا زمین برو ، دکمه HP رو نگه دار ، به حریف نزدیک شو تا حد چسبیدن و همینطور که دکمه HP رو نگه داشتی بزن : جلو ، جلو ، پایین ، جلو
اگر کار کرد بهم خبر بده چون خودم الان چند سال هست این کد رو اجرا نکردم ، منتظر خبرت هستم
این کمبته دقیقا کجاست ؟:20:نقل قول:
یعنی چی کجاست عزیزم ؟ ، منظورت چیه ؟نقل قول:
یعنی لینک دانلودش کو ؟نقل قول:
(ترجیحا لینکش مستقیم باشه)