قربون شکل ماهت... این بازی دست کاری شدس...نقل قول:
پکیج نصبی نسخه اورجینال متفاوته...
اگه نظر منو میخوای از بیرون بخری خیالت راحت تره
Printable View
قربون شکل ماهت... این بازی دست کاری شدس...نقل قول:
پکیج نصبی نسخه اورجینال متفاوته...
اگه نظر منو میخوای از بیرون بخری خیالت راحت تره
آرمین جان شدیدا باهات موافقم:13:نقل قول:
آقا یه نفر ترینری چیزی نداره معرفی کنه که فقط لیسانسها رو باز کنه...منم بیش از یه روز کامله که توی این Down the Mountain لعنتی موندم!!!!!
دیگه رسما دارم بالا میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی به داد برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترینر هست ولی فکر کنم برای حداکثر ورژن 86 هست توی گیم کپی مگا ترینر هست اون تا ورژن 86 داره با اون عین آب خوردن می تونی سات ها رو دستکاری کنی و راحت این مرحله کوفتی پایین اومدن از کوه رو رد کنی یادم انداختی حالم بهم خورد اونقدر توی اینجا ضجه زدم که نگو دیگه اواخر می کوبیدم به سرم اشکم در اومده بود فکر کنم تا مرز جنون رفتم وای وای نگو نگونقل قول:
خوب این سایت ترینری که به ورژن من بخوره و مجانی هم باشه!! پیدا و دانلود کردم:
کد:http://www.gamew0rld.com/test-drive-unlimited-2-5-trainer-2/
timer freeze هم داره که برای رد کردن چنین مراحلی هست...
گفتم شاید برای کسانی که مثل خودم تا مرز جنون رفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به درد بخوره..
گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟نقل قول:
احتمالا ترینره واسه ورژن شما نیست.........!!!!نقل قول:
گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟
بابا چرا ترینر میزنید !! اصلا اسم ترینر میاد حالم خراب میشه :41:چه کاریه خوب !!حاظرم بزنم بازیو پاک کنم اما ترینر نزنم !! لعنت به سازنده هاشون :21::39::21:
آی گل گفتی رفیق...نقل قول:
نمیدونم بازی با ترینر چه لذتی داره که اینجوری ملت دنبالشن... :13:
منم زیاد اهل دانلود ترینر نیستم چون خودم درست میکنم :31:(اونم فقط واسه پول)
بله شما باید روی آیکون launcher در پوشه_ ی اصلی بازی کلیک کنید اون گوشه_ی پنجره ای که باز میشه ورژن بازی شما رو نوشته باید از اون ترینری که به ورژن شما میخوره استفاده کنید...نقل قول:
(ضمنا اگه بازم با ترینر مشکل داشتید توی تاپیک مخصوص خودش مطرح کیند که بچه های کنسول باز, فحشش رو به من ندن:31::31:)
من فقط برای همین یکی مرحله ازش استفاده کردم چون به نظر من صلا مشکل داره!!نقل قول:
شما رو نمیدونم ولی من بازی رو فقط به خاطر این انجام میدم که ازش لذت ببرم و گاهی اوقات تسکین دهنده اعصابم باشه نه اینکه برعکس اعصابم بیشتر خورد شه!!:20: