یکباره بگن باید بریم کنسول بخریم دیگه! کلی دپ شدم
Printable View
یکباره بگن باید بریم کنسول بخریم دیگه! کلی دپ شدم
حدودا 50 تا پست رو مجبور شدم پاک کنم. از بحث تحریم - که کاملا بیمعنیه تو مملکت ما - بگیرین تا اینجای کار. البته یه بحث 6 پسته هم سر تریلر بود که ایرادی بهش وارد ندیدم. هر چی باشه بحثی بودش اما اگه از 6 پست میزد بالاتر اره, بقیه اش پاک میشد. کسی نمیگه بحث نکنین. بحث بکنین ولی دیگه یه اعتدالی در حرفاتون باشه و بحث رو خیلی به حاشیه ها نکشونین. در حدی صحبت بکنین که جای صحبت در اون مورد وجود داشته باشه. چیزی که نتیجه داشته باشه. اظهار نظر سیاسی هم توش نباشه. حالا چه میخواد مثبت باشه و چه منفی...
در این بین تعدادی از دوستان اصلا توجهی به اطلاعاتی که از بازی منتشر میشه ندارن و فقط سطحی از رو این موارد رد میشن و مواردی غیر واقعی رو بیان میکنن و غرق در شایعات میشن. در این تاپیک هم صحبتش تا به اینجای کار زیاد بود... اما مثلا خیلی من خیلی خوشم اومد که کسی میاد قشنگ نگاه دقیق میندازه که آره زلزله ایی تو ایران باعث اون اتفاق میشه... جای تشویق داره... نقطه مقابلش اینه که طرف میگه خاک تو سرشون که ایران رو اینطوری نشون دادن!! دیگه خیلی تابلو بود که تو این تریلر ایران رو نشون نداد!... ای کاش دوستان دقت بیشتری داشته باشن در این موارد.
مرسی!
وجود اسلحه خیبر ساخت ایران در بازی!
باید منتظر جت هایی هم که ایران استفاده میکنه تو بازی باشیم , همینطور موشک های زمین به زمین !
البته این اسلحه که ساخت کشور هست یه جورایی تقلید از اسلحه های روسی هست !
دوستان توی دقیقه 1:50 تریلر ، به نظرم یه صدایی میگه "آقا ، چه اتفاقی افتاده" ؟ :دی آیا توهم زده ام ؟ :دی
به نظرم گرافیک مطلوب و گیم پلی نرمی داره
نه توهم نزدی درسته !:31:نقل قول:
یک چیز جالب آخر تریلر قبل از زلزله که میره پشت تیربار ماشینه ! وقتی تیر میزنه تیر های تیر باره تکون نمیخوره!:27:
درسته میگه!!! چه نکاتی که از این تریلر 12 دقیقه ای معلوم نشد:31:
سلام
چشام گرد شد 39 صفحه رو خوندم یه جا.ولی حال داد مخصوصا عکس اولو که دیدم حال کردم با طرح لباسشون اخه لباس منم تو ارتش از همین طرحه. به اون دوستمونم که گفت لباس ارتش ایران له هس بگم که انگار ندیدی لباسای جدیدو که 3 ساله داره توی تیپ های بوشهرو بندر استفاده میشه ببینی دهنت اب میفته.
میگم این قضیه زلزله چیه ؟ از خودتون در اوردین یا راسته؟
یعنی تهران زلزله میاد و تروریستا میریزن تهرانو میگیرن و ارتش امریکا میاد کمک؟
ولی احتمالا یه عملیات مخفی بیشتر نباشه توی تهران.
راستی در مورد سیستم فک کنم هر سیستمی کرایسیسو بکشه اینو هم میکشه دیگه.(هم سطحن گرافیک این دو بازی. نیس؟)
هیچ دلیلی نداره که هر سیستمی که کرایسیس 2 رو اجرا کرده این بازی رو هم اجرا کنه به دلیل اینکه موتور گرافیکیه بازیها با هم بسیار متفاوت از هم هستن.شاید واقع بین باشیم CryEngine 3 در برابر Frostbite 2 کمی ضعیفتر به نظر بیاد!البته بهتره تا زمان عرضه ی بازی صبر کنیم و ببینیم واقعآ این گرافیکی که تو تریلرها نشون داده میشه تا چه حد به واقعیت نزدیکه!نقل قول:
راستی در مورد سیستم فک کنم هر سیستمی کرایسیسو بکشه اینو هم میکشه دیگه.(هم سطحن گرافیک این دو بازی. نیس؟)
چطوری میشه ورژن کارت رو چک کرد که کدوم ورژن رو ساپورت میکنه ! Direct X 10 یا 11 ؟؟؟؟؟؟
از مشخصات کارتتون دیگه !!:31:نقل قول:
.
در غیر اینصورت :
در run تایپ کنید : Dxdiag
و
بعدش وقتی به تب display برید میتونید ببیینید که از کدوم ورژن ساپورت میکنه و سایر مشخصات ... !! :46: