-دوستاني اينجا عنوان ميكنند سري هاي جديد C8000 تيونر ديجيتال حذف شدهنقل قول:
-به هر صورت شما اگر مراحل كار رو كامل انجام داده باشين در منوي سرچ شبكه هاي ديجيتال اضافه ميشه حتي اگر كانالي رو دريافت نكنه
Printable View
-دوستاني اينجا عنوان ميكنند سري هاي جديد C8000 تيونر ديجيتال حذف شدهنقل قول:
-به هر صورت شما اگر مراحل كار رو كامل انجام داده باشين در منوي سرچ شبكه هاي ديجيتال اضافه ميشه حتي اگر كانالي رو دريافت نكنه
دوستان آیا روی LA32C565(c530) این قابلیت هست؟ اگه هست چجوری باید فعالش کنیم؟
-نه عزيز سري هاي 5 اين قابليت (----t ) رو ندارندنقل قول:
من هم همين مشكل را با UAC46C7000WR دارم . لطفاً راهنماي كنيد. كد ورود به سرويس منو مخفي كار مي كند ولي كد ورود به Hotel Mode اصلاً جواب نميدهد . از سرويسكار ها هم خواستم. بعضي بلد نبودند و بعضي هم گفتند احتياج به نرم افزار مخصوص هست و 70 هزار تومان پول خواستند. سام سرويس هم اصلا وجود چنين امكاني را انكار مي كند.
ممنون از همه دوستاني كه تجربيات گرانقدر خود را به هيچ منت و مضايقه در اختيار همگان قرار ميدهند.
-شما كد هاي گفته شده رو (براي ورود به hotel mode ) زمانيكه hdtv تون روشن هست ميزنيد ؟نقل قول:
-چون دوستان ديگه اي هستند كه مدل شما رو دارند وبا همين كد وارد منوي مربوطه شدند
امروز من روی تلویزیزیونم این روش فعال سازی دیجیتال رو انجام دادم.توی منوی auto store گزینه ی digital&analoge اضافه شده اما موقع جستجو واسه کانال دیجیتال چیزی پیدا نمیکنه!دوستان خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.
-عزيز اضافه كردن به صورت نرم افزاري دليل بر وجود اين قابليت نيستنقل قول:
-سري هاي 5 تيونر ديجيتال ندارند
ممنون دوستان.
سلام
من یه هفته ست که یه lcd 40c 530 سامسونگ خریدم دیروز منوی مخفیش رو دستکاری کردم الان هم تصویر تیره شده یه جوری رنگها تیره تر شدن ریست کارخانه ای هم کردم فایده نداشت لطفا به دادم برسید :41:
سلام
یه هفته میشه که یه ال سی دی c530 سامسونگ خریدم دیروز منوی مخفیش رو دستکاری کردم الان تصویر تیره شده یه جوری رنگها تیره تر شده اند لطفا به دادم برسید :41: