توي اين سايتهايي كه ما سر ميزنيم كسي نگفته اونو خريده .نقل قول:
البته كسي هم بخوادبخره نسخه انلاكشو بايد بخره .
توي اين سايتهايي كه ما سر ميزنيم كسي نگفته اونو خريده .نقل قول:
البته كسي هم بخوادبخره نسخه انلاكشو بايد بخره .
در مورد صفحه نمایش مخالم . باید یادتون باشه که زمانی که موتورولا در سری razr خودش از ال سی دی های شرکت شارپ استفاده کرد . در اون زمان یک تحول در صفحه نمایش بود و از همه جلوتر بود .نقل قول:
حتی شما میتونی ال سی دی zn5 رو با رقیبش n82 مقایسه کنی تا متوجه تفاوت بشی .
حتی زمانی که میلستون 1 ساخته شد 2 برابر از نظر پیکسل بالاتر از رغیبش آیفون 3gs بود .
الان هم آتریکس در بین آندرویدها بالاترین تعداد پیکسل رو داره و اولین صفحه نمایش Qhd رو زده . که الان میبینیم که اچ تی سی هم به دنبال این ال سی دی ها هست و 100% نوکیا و سامسونگ و ال جی و... هم همین کار رو میکنن .
قبلا" هم دیدیم که موتورولا استفاده از شیشه های مقاوم و ضد خش gorila رو رواج داده . که سامسونگ هم تازه تو گالاکسی 2 داره ازش استفاده میکنه .
ببین من قصد تخریب یک برند در فلان قسمت رو ندارم اگه هم حرفی میزنم فقط برای اینه که ابهامات خودم برطرف بشه.
در مورد موتورولا قبلا گفتم که من تا حالا اصلا هیچ کدوم از گوشیهای این برند رو نداشتم ولی خوب از این یکی خوشم اومده!
اما فارغ از حرفهایی که قبلا در مورد فروش گوشی بعد یه مدت زدم تو رویوهایی که خوندم آتریکس گوشی قوق العاده ای بوده و در همه ی المان ها موفق عمل کرده ولی در مورد صفحه ی نمایش هیچ کدوم از این رویوها ازش تعریف نکردند و همه تقریبا حرفی رو زدند که جی اس ام زده یعنی اینکه صفحه ی نمایش این گوشی از نزدیک پیکسلها رو نشون میده!
و یکی دیگه هم ضعف در دوربینشه همین!
حالا اگه بتونی با دلیل این نظریه ها رو رد کنی ممنون میشم
اتفاقا" خود gsm گفته که یکی از بهترین ال سی دی هایی هست که تا حالا دیده !!
نمیدونم والا چی بگم شاید من انگلیسیم به اندازه ی ژاپنیم خوب نیست.
میشه این جمله ی gsm رو برام ترجمه کنید؟
Screen image is pixelated upon closer inspection
عزیز گوریلا از 8910 به بعد داره روی محصولات های اند استفاده میشه !نقل قول:
قبلا" هم دیدیم که موتورولا استفاده از شیشه های مقاوم و ضد خش gorila رو رواج داده که سامسونگ هم تازه تو گالاکسی 2 داره ازش استفاده میکنه
i9000 هم شامل میشه.
تا وقتي گوشي رو دستمون نبينيم نميشه قضاوت كرد . به هرحال ازنظرسخت افزاري كه آتريكس برترين گوشي هست .نقل قول:
والا ما گلکسی اسمون gorilla glass display هست مگه اینکه gsmarena دروغ گفته باشه =))نقل قول:
که سامسونگ هم تازه تو گالاکسی 2 داره ازش استفاده میکنه .
درمورد صفحه نمایشم شما کافیه ریویوی آتریکس رو بخونید!
صفحه نمایش عدد پیکسل نیست همونطور که دوربین هم به عدد نیست!
هیچوقت یک LCD اونم از نوع TFT نمیتونه به فناوری LED اونم از نوع OLED برسه!
قبول دارم که gsmarena دروغ زیاد میگه :31:
اما خوب قبول دارم که tft به led نمیرسه .
اما این تفاوت بیشتر تو نور مستقیم آفتاب به چشم میاد .
تو رویوو هایی که من از کاربرای آتریکس خوندم بیشترشون اونرو در حد آیفون4 و نصف دیگه ضعیفتر از آیفون 4 میدونن .
اما این که gsm میگه از نزدیک پیکسل پیکسل نشون میده رو آدم شاخ درمیاره !!
><موتورولا Atrix ماه می در Orange انگلیس موجود می شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، موتورولا Atrix 4G که هفته گذشته در بازار موبایل ایالات متحده معرفی شده بود اکنون قرار است نسخه اروپایی آن که Atrix نام دارد بطور خاص توسط اپراتور Orange در بازار موبایل انگلیس موجود شود. دو پایه مخصوص این گوشی نیز با کاهش قیمت و تعرفه های مشخص در اختیار کاربران قرار می گیرند. تفاوت بین این دو نسخه گوشی فقط در نام و در پشتیبانی رادیو FM است. سرعت شبکه در آنها یکسان می باشد.
این گوشی در ماه می با قرارداد دو ساله ، 600 دقیقه مکالمه و 750MB داده با قیمت 35 پوند عرضه می شود. با استفاده از تعرفه ها می توان کیت کار و بازی (شامل پایه Multimedia ، صفحه کلید ، ماوس و کنترل راه دور) را به قیمت 50 پوند خریداری کرد که معمولا قیمت آن 130 پوند است. قیمت پایه لپ تاپ نیز برای این گوشی 300 پوند است اگرچه با تعرفه های خاص ، کاهش می یابد.