وقتی کسی با شما مانند یک گزینه رفتار می کند، با خارج کردن خودتان از معادله به او کمک کنید تا انتخاب هایش را محدود کند. به همین سادگی است.
Printable View
وقتی کسی با شما مانند یک گزینه رفتار می کند، با خارج کردن خودتان از معادله به او کمک کنید تا انتخاب هایش را محدود کند. به همین سادگی است.
اگر کسی را ترک می کنید لااقل به وی علتش را توضیح دهید؛ چون اینکه ببیند لایق یک توضیح ساده هم نبوده، دردناک تر از خود ترک شدن است.
یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آن است که تقسیمش کنیم .
خودتان را دوست داشته باشید
لازمه نگاهمثبت به جهان این است که نسبت به خودتاناحساس خوبی داشته باشید.
این بدان معنی نیست که خود را کامل بدانید، ولی حداقل خودتان را خوب و قابل قبول به شما آورید.
درباره خود بهطور مثبت صحبت کنید و از بیاعتبار ساختن خودبپرهیزید.
من مثبت
1. من ايمان دارم كه راه حل بهتري هم هست.
2. من همواره به آينده ائي خوب اميدوارم.
3. من افكار و باورهاي مثبت دارم.
4. من توانائي انجام هر كار مثبتي را دارم.
5. من از مصاحبت با مردم لذت فراواني مي برم.
6. من نيتي خير و مثبت دارم.
7. من مي توانم بسازم چون خلاق هستم.
8. من مي دانم كه خداوند دنيا را براي زندگي بهتر و زيباتر و به منظور لذت بردن از نعمتهاي آن به انسان ارزاني داشته است.
9. من تمام اعضاي وجودم را آنچنان كه هستند مي پذيرم و به خلاقيت و اثر بخشي هر كدام از آنها ايمان دارم.
==============
من توانمند
۱. من یقین دارم برای هر مسئله ای در زندگی ام ،راه حل خوبی پیدا میکنم.
۲. من وظایف کاری و شغلی ام را به نحو احسن انجام می دهم.
۳. من از توانائی های بالائی بر خوردار هستم.
۴. من هیچ فرصتی را صرف عیب جوئی از دیگران نمی کنم.
۵. من در هر شرایطی آرامش خود را حفظ می کنم.
==============
من هدفمند
1. من انسان هدفمندي هستم.
2. من هرگز از تلاش باز نخواهم ايستاد.
3. من آينده ائي درخشان را در دستان قدرتمند خود احساس مي كنم.
4. من پشتكار عالي دارم.
5. من براي برنده شدن به پا خوسته ام.
6. من هر آنچه را بر مي گزينم به آن مي رسم.
7. من در ذهنم موفقيت و پيروزي را تصور مي كنم و به اهداف مثبتم مي رسم.
8. من لياقت بسيار زيادي دارم و شايسته برخورداري از هر نعمت و هدفي را دارا هستم.
9. من با نگرشي مثبت تمام عوامل بيروني را در جهت تخقق اميدها و نيات مثبتم بسيج كرده ام.
10. من انساني مسئوليت پذير هستم.
بهترین چیزی را که داری به دنیا هدیه کن بهترین به تو باز خواهد گشت از همین امروز هدیه کردن بهترین چیزهایی که داریی را آغاز کن
به کسانی که دوستشان داری زمانت را،علاقه و توجه خود را،علم و نگاه مثبت خود را هدیه کن برای آن ها ارزش قایل شو آنچه در قلبت داری هدیه کن
از میان هدایای روحت ، آرامش ، جسارت و شهامت ، سخنان تشویق آمیز و لبخندت رو هدیه کن
هر چه می دهی و می بخشی در واقع آنرا به خودت هدیه میکنی
همیشه به خاطر داشته باش :
(( چیزی که برای خودت نگاه میداری یا چیزی که میترسی آن را از دست بدهی ، هر چه هست آنرا از دست خواهی داد و چیزهایی که می بخشی متعلق به توست ))
.
ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻛﻦ..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ﺑﺮاﻱ ﺩﻳﮕﺮاﻥ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﺎﺵ........
پرورش دادن خود مانند تیز کردن تبر است . برای خودت زمان بگذار و نگاهی به زندگی ات بینداز .
شرط اصلی قدرتمند کردن ذهن و روح و شخصیت شما تقویت نقاطی است که احساس میکنی در آن ضعف داری .
محتوای مخفی: حکایت