یافتمبلاخره یک راه 100% تضمینی پیدا کردم. خیالتون راحت که این کار می کنه. ابتکار خودم هست. واسه من کاملا کار کرد. خیلی روش زحمت کشیدم دیگه چشام درومد! تشکر یادتون نره.
1. اول به قسمت Windows Update برید و روی دکمه ای که نوشته چند تا آپدیت مهم موجود است کلیک کنید. ( مثلا واسه
2. من نوشته 18 important Updates Are Available). حالا تیک کنار KB971033 رو بردارید. ریستارت کنید.
3. اون برنامه ی Remove Wat رو اگه اجرا کردید و دکمه ی Remove Wat رو زدید ، الان اجراش کنید Restore رو بزنید. اگرم که نزدید اصلا اجراش نکنید. ریستارت کنید.
4. بعد به این مسیر برید:
Control Panel->Uninstall Program->View Installed Update
و آپدیتی با آی دی KB971033 رو پاک کنید.
5. Windows 7 Loaderرو اجراکنید و Uninstall رو بزنید. ریستارت کنید
6. حالا CMD رو باز کنید و دستور sfc /scannow رو بنویسید و Enter رو بزنید. (بین C و / فاصله داره). بعد ریستارت کنید.
7. حالا بازم Cmd رو باز کنید و و عبارت زیر رو داخلش کپی کنید و Enterبزنید و بعد از اینکه ی پیامی داد ریستارت کنید. slmgr.vbs –rearm
8. حالا که ویندوز اومد بالا Windows 7 loader رو اجرا کنید Install را بزنید و پس از اتمام کار ریستارت کنید.
9. تبریک ویندوز شما فعال شد.
راستی من اینو روی Windows 7 build 7600 انجام دادم و نمیدونم رو سرویس پک 1 کار کنه یا نه. پس اگه کسی انجام داد و کار کرد حتما بهم خبر بده.