این ورژن 22 تغییر خاصی هم نسبت به ورژن 20 داشته یا نه؟ می ارزه 150 مگ دانلود کنم ؟
Printable View
این ورژن 22 تغییر خاصی هم نسبت به ورژن 20 داشته یا نه؟ می ارزه 150 مگ دانلود کنم ؟
سلام
دوستان میحوام گوشی رو ریست فکتوری کنم(تنظیمات کارخانه)کد میخواد کد گوشی یادم نی راهی هستش برا ریست کردن گوشی؟
چجوری گوشی رو ریست کنم؟
سلامنقل قول:
قبل از ریست کردن از گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن
گوشیت رو خاموش کن
یک بار باتری رو خارج کن و دوباره جا بزن
حالا 3 دکمه قفل یا lock + دکمه کم کننده صدا یا volume down و دکمه تماس یا call رو نگه دار و دکمه قرمز رو برای روشن شدن گوشی فشار بده و دکمه قرمز رو رها کن و 3 دکمه ای که گفته شده رو تا بالا اومدن گوشی نگه دار
میبینی که از شما تنظیم ساعت و تاریخ و کشور رو می خواد و این یعنی اینکه گوشیتون ریست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
حاجی مگه C5-03 دکمه دوربین داره خودمون که گوشی رو داریم نمیدونیم؟؟:31:نقل قول:
مال ما که اون دکمه قفل کردن گوشی هست نه CAMERA.برای ما ریست کردن چطوریه؟ :11:
ببخشید اشتباه شدنقل قول:
ویرایش شد
توی گوشی شما همون دکمه قفل هستش
همون کاری که گفتم رو انجام بده
به جای دوربین از قفل استفاده کن
موفق باشی
با سلام من گوشی c5 - 03 گرفتم و مشکلم اینه میخوام با گوشی به اینترنت وصل شم ولی وقتی وارد وب میشم فقط ازم میخواد که با وایرلس وارد وب بشم
مشکل چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
بروزر رو اجرا کن
از قسمت Options وارد settings میشی و General رو انتخاب میکنی و Access point رو روی Always Ask یا Ask when needed قرار میدی
اگر مشکل حل نشد احتمالا تنظیمات کانکشنتون در قسمت Uncategorie ذخیره شده که شما باید تنظیمات GPRS گوشی رو از این محل به Internet منتقل کنی
موفق باشی
نقل قول:
Uncategorie در کجای گوشی هستش ؟؟؟؟
برو به مسیر زیرنقل قول:
Menu=>settings=>Connectivity=>Destinations
در این مسیر Uncategories وجود داره
وارد این قسمت شو و کانکشن GPRS رو با نگه داشتن چند ثانیه ای انگشتت روی کانکشن و انتخاب Move to other dest. به قسمت Internet انتقال بده
موفق باشی
سلام
من می خوام نسخه خاورمیانه رو رو گوشیم داشته باشم اگه با این PC Suite آپدیت کنم نسخه خاور میانه رو نمیگیره باید چی کار کنم؟