يعني درنته از رئال رفت؟؟!!!!
باز ميگيد چرا نتيجه نميگيريم يا بازيكن كم داريم....تقصير خودتونه ديگه....بازيكن اينده داري مثل درنته رو مفت دادين رفت....
Printable View
باز ميگيد چرا نتيجه نميگيريم يا بازيكن كم داريم....تقصير خودتونه ديگه....بازيكن اينده داري مثل درنته رو مفت دادين رفت....
ایول!نقل قول:
خبر فیک بود دی:
خیلی عالی شد...
رافا واقعا میتونه کمک کنه به تیم...
چقدر راحت میگیم رائول و گوتی رفتن!نقل قول:
فکر کنم نقل و انتقالا هم تموم شد
پس درنته + رائول + گوتی + متذلدر از باشگاه جدا شدن
من هیچ وقت پرز رو برا اینکار هاش نمیبخشم!
اگه یه بارسایی چیزی در اینباره بگه، من هیچی ندارم بگم و حق رو بهش میدم!
اون هیرو که اونطوری باهاش رفتار کرد پرز...
سال پیش هم میشل با اون مسخره بازی(زنگ بزنی و بگی دیگه نیا سر تمرین تیم؟!!)...
حالا هم رائول و گوتی!
همشون به کنار...اما رائول(:40:)..آخه رئال رو نمیشه بدون رائول تصور کرد! یعنی میشه اما سخته...خیـــلی هم سخته...
وای...نقل قول:
پ.ن: مورینتس هم از فوتبال خداحافظی کرد
خدا میدونه من چقدر زوج رائول و فرناندو رو دوست داشتم...یکی از بهترین زوج های رئال
کلا بازیکن دوست داشتنی بود...(البته اگه گل بازی موناکو-رئال رو ازش فاکتور بگیرم که بهمون زد یطوری شدم من!)
اول اینکه درنته بصورت قرضی رفته...نقل قول:
دوم کلا اکثر بازیکنای جوونی که از رئال میرن، حتی اگه فروخته بشن، یه بند تویه قراردادشون میاد که اگه باشگاه بخواد، میتونه هر زمانی با پرداخت دوبرابر رقم قرارداد بازیکن؛ اون رو برگردونه به تیم! پس اینطوری نگید!
+
کی گفتیم بازیکن کمه؟! تازه زیاد هم داریم!
فقط مشکل این مصدومیت هاس که اگه بذاره، تیم کامله(البته اگه 1 کمبود مهاجم نوک رو در نظر نگیریم)
بعد اینکه درنته به نظر من بازیکن خوبیه اما حداقل الان، اصلا در حد رئال نیست!
بله درنته 1 سال به صورت قرضی به هرکولس رفته !
مورینتس هم خدافظی کرد ! چقدر دوسش داشتم من این بشر رو ! همه چی داشت ! حیف حیف !
وای باز بحث تکراری پرزنقل قول:
من نمیدونم چرا هر چی میشه میندازن سر این بدبخت
انگار ما لیاقتمون همون کالدرونه
---
احمد جان من کار به قضیه هیرو , سالگادو و... ندارم
تو ماجرای رائول و گوتی نه تنها پرز بلکه سایر عوامل مدیریتی و فنی باشگاه هیچ نقشی نداشتن
رائول رفت چون میخواست بازی کنه
میبینی که هنوزم مو میگه دوس داشتم با هم کار کنیم و جای یه مهاجم با تجربه تو رئال خالیه
اما راجع به گوتی
مو بازی گوتی رو خیلی دوس داشت اینو تو مصاحبه های قبل از مربیگری رئال هم گفته بود
اما ایشون آخر فصل اومدن گودبای پارتی راه انداختن و...
بعد مو گفتش که گوتی خداحافظی کرده و فکر نمیکنه دیگه بخواد با رئال کار کنه
جناب گوتی هم بعدش یه مصحبه علیه مو انجام داد که گفته بود پلگرینی بهتره و این حرفا
و همه چی بین رئال و گوتی تموم شد
----
خوب شما بگو تو این ماجراها پرز چه نقشی داشت؟
چجوری هستیم؟! خبر دروغ، دروغه! کاسیاس تو مصاحبه با کی همچین حرفی زده؟! کدوم شبکه ی تلویزیونی، کدوم خبرنگار؟!نقل قول:
خبر میخواد مال ما باشه، مال شما، یا هر تیم دیگه! میخواد به نفع باشه، یا به ...
بحث خوب بد نیست! مثلا خبرگذاری فارس، اون موقع میگفت کریس تو تمرینات به کاسیاس گل زده، در صورتی که کریس هنوز مراسم معارفه رو انجام نداده بود، مگه بد بود؟! اما آدم کفرش در میاد چرت و پرت میشنوهنقل قول:
در مورد رائول و گوتی : دوستان این بازیکنا خودشون رفتن!!! رفتن رائول، اتفاقا به نوعی درسی بود برای بازیکنای بزرگ! اون رفت تا سنگی جلوی پای هیگواین و بنزما نذاره! یادتون رفته فصل پیش به پلگرینی چه فشاری میاوردن که رائول رو بازی بده؟ یا حتی به تیم ملی اسپانیا تو تورنومنت یورو چقدر گیر میدادن که رائول آمادست باید دعوت بشه در حالی که رائول میگفت تیم ملی رو راحت بذارین؟!!! رائول خودش خواست بره! اینو بفهمین...
قرارداد رائول با باشگاه مادام العمر هست، برای پرز هیچ فرقی نمیکرد اونو رو نیمکت بنشونه یا نه! زمان کالدرون، مقداری از سهام باشگاه به رائول داده شد...
نقل قول:
به نظر شما درنته اگه ميون يه مشت ستاره با انگيزه بازي ميكرد بهتر پيشرفت ميكرد تا تو يه تيم ديگه؟؟؟
اونموقع سعي نميكرد كه خودش رو با بقيه هم سطح كنه و خودش رو به سطح بقيه برسونه؟؟هر چند بهش زياد بازي نرسه....شما هم مثل بارسايي ها اصلا قبول نميكنيد كه فروشش حتي قرضي اشتباه بود...تو رئال اگه چوب هم بزاري پيشرفت ميكنه چه برسه به درنته جوان و پر استعداد...بازيكني با اون قدرت بدني و پر انگيزه تو فصلي كه رئال همين الان چند تا مصدومي داره و معلوم نيست تا اخر فصل چندتا ديگه داشته باشه موندنش به نظر من ضروري بود...اگه حرفم منطقي نيست دليل منطقي بياريد...كي ميخوايد اشتباه هاي باشگاهتون رو قبول كنيد
درنته 3 سال تو رئاله و از اونجایی که نتونست خودشو پیدا کنه و اعتماد به نفس پایینی داره بین ستاره ها گم شد ! البته اون اوایل به نسبت بیشتر بازی میکرد !نقل قول:
پستشم دفاع چیه که تا اونجاییه که من یادمه مارسلو تو کل عمرش فک نکنم مصدوم شده باشه :دی اگرم بشه اربلوآ هست واسه اون پست تو خط هافبک و وینگر هم که انقد ترافیک هست که بهش بازی نرسه !
اگه بازم میموند یه سال دیگه از عمر فوتبالیش هدر میرفت پس چه بهتر که رفت 1 سال تو یه تیم فیکس بازی کنه تا هم تجربه بدست بیاره هم اعتماد به نفس از دست رفتشو برگردونه ! شک نکن تو هرکولس هم برای اثبات تواناییهاش حتی به همین رئال کلی خوب بازی میکنه !
حتما مورینیو چیزی میدونسته که قرضش داده دیگه !
نقل قول:در تکمیل حرف های بلستر عزیز، همین کانالس هم وقتی خریدیم گذاشتیم تو سانتاندر بمونه، الان هم که برگشته داره خوب کار میکنه.نقل قول:
درنته مهمترین نقطه ضعفش اعتماد به نفسش هست، مخصوصا بعد از اون بازی ضعیف که تماشاگرا هوش کردن...
مثل اینکه خبر فیک نبوده دی:
احتمالا خبر قطعی رو سایت باشگاه امروز بده
محتوای مخفی: نقل قول
یه نکته رو هم درباره رائول بگم
رائول رفت چون میخواست بازی کنه(ربطی هم به هیگواین و بنزما نداشت) ما همینجوری هم به یه مهاجم نیاز داریم و جای رائول تو تیم خالیه
مورد بعدی هم شکستن رکورد گرد مولر بود , رفت شالکه تا بتونه اون 2 گلی که کم داره رو بزنه
خواهشا از رائول بت نسازید
عجیبه شما رئالیا هنوز در مورد رفتن رائول حرف میزنید
بابا توقع دارین هنوز توی رئال بازی کنه
اتفاقا به نظر من رائول خیلی آماتور با این مسئله برخورد کرد
آقا بیا یه خداحافظی باشکوه بگیر برو
اسطوره رئال توی یه باشگاه نه چندان معتبر:18:؟؟؟
اینجوری قضیه خیلی لوس شد
لج و لج بازی یعنی دور بودن از دنیای حرفه ای
کلا از بازیکنایی که موقع خداحافظی از اسطوره بودن خودشون میخوان سواستفاده کنن بدم میاد
توی کشور خودمون از این بازیکنا زیاد هست