سلام .
4870x2 روی کامپیوتر و 5730 روی لپ تاپ تست کردم و توی آخرین رزولوشن هیچ لگی ندیدم . رزولوشن کامپیوتر ( 1200×1920 )
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه .
مخلصیم .
Printable View
سلام .
4870x2 روی کامپیوتر و 5730 روی لپ تاپ تست کردم و توی آخرین رزولوشن هیچ لگی ندیدم . رزولوشن کامپیوتر ( 1200×1920 )
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه .
مخلصیم .
منم ati دارم با pes همه مشخصات سیستم رو غیر از ram 2 گیگی که دارم رو می زنه Good ولی تو این فیفا حتی در حالت Low هم گیر می کنه ! راستی ویندوزم هم Xp sp3 هست که ظاهرا به ویندوزم ربط داره!
فکرنکنم مربوط به کارتهای ati باشه چون کارت گرافیک من Geforce 8800 gt هست ودقیقاهمین مشکل لرزش وتیک زدن رودارم.البته من دارم نسخه دموروبازی می کنم امیدوارم تونسخه کامل این مشکل رونداشته باشم.
:: FIFA 11 PC | GAME Tweaker 0.5 ::
این نرم افزار هم مثل نسخه قبلی اون کار میکنه که برای دمو منتشر شده بود و برای حذف و رد کردن خودکار منوی انتخاب زبان و لوگوی لیگها و ... که قبل از ورود به منوی بازی نشون داده میشه به کار میره.
یک قسمت هم داره که میشه آب و هوا رو تنظیم کرد که فعلا هنوز نمیدونم مربوط به کدام قسمت میشه
یا مربوط به آرنا مود میشه یا این که توی کل بازی اعمال میشه
محتوای مخفی: ویژگی های پچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/CENTER]
دانلود:
کد:http://www.mediafire.com/?9sgdmwc7pjju759
کد:http://www.--------------/17345523/11-PC-Game-Tweaker-0.5.exe/
اصلا منطقی نیست .... من با ATI hd 4650 mobility روی مدیوم بدون َAA هم لگ دارم زیاد ...... دهنم صاف شده ....
دوستان!! چرا وقتی میرم تو منیجر مود هنگ میکنه و میاد بیرون؟؟
چرا این بازی اینقدر ایراد داره؟؟
قسمت تنظیمات برای بعضی ها کار نمی کنی
برای بعضی ها ازبازی می پره بیرون
برای بعضی ها لگ می زنه
برای بعضی ها....
این چه وضعشه؟؟
همون فیفاهای قبلی بهتر بود... حداقل همه می تونستن بازی کنن!!!
اعصاب من رو خورد کرد
من ی چیزی کشف کردم در حد تیم ملی که نه ولی میشه در حد تیم والیبالنقل قول:
اینکه نمیشه تغییر داد ولی انواع مختلفی داره
مثلا دکمه پاس رو بگیری بری سمت پرچم ای بری سمت های دیگه
دکمه شوت و سانتر و پاس توی عمق هم خوشحالی های مختلفی انجام میده
ولی حالا کسی میدونه چرا بعضی صحنه آهسته ها عالی و بعضی در حد معمولی هستش؟
من که دیشب 6-1 برمینگهام رو بردم توی صحنه های خطرناک بعد بازی 3 تا گلم رو نشون دادن!
خیلی روی تصویر ضعف داره بازی ولی گیم پلی خوبی داره
تنظیمات دسته هاتون رو لطفا از داخل بازی تغییر بدین بهتره چون اصلا بیرون بازی نمیشه
ی دوستی گفت دریبل میخوام بزنم با دسته؟ مگر دستت جزو دسته هایی باشه که بازی ساپورت می کنه باشه که اون وقت بیرون از بازی تو قسمت کنترل میشناسه
با کیبرد هم سخته من که با چرخش بازی کن راحتتر دریبل می زنم دکمه های دریبل هم فلش های روی قسمت ماشین حساب کیبورد
سلامنقل قول:
من این برنامه رو نصب کردم وارد سرور هم شدم
وارد بازی هم شد ولی توی همون منو ها گیر میکنه
چرا اینطوریه؟ باید چکار کرد؟
نکته خاصی داره؟
شما توی ویندوز 7 بازی میکنی؟
من ویندوز 7 دارم مشکلی که نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
ای باباعجب گیری کردیما بابایکی بیاداین مشکل لک زدن(تیک زدن)روحل کنه البته بدون برداشتن MSAA وکاهش رندرینگ و... بعدیه عمری خواستیم FIFA بزنیم:13: