باتشکرازبیانات شمادوست عزیزنقل قول:
اینهم تجربه ای شد برای بنده.
Printable View
باتشکرازبیانات شمادوست عزیزنقل قول:
اینهم تجربه ای شد برای بنده.
سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم!
[QUOTE=sub-zero;6110717]سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم![/QUOTE
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
البته حیف که یادم نیست تعرفه هاش دقیقا چقدر بود... من هر چی شرکت های دیگه رو چک میکنم میبینم نمیصرفه!نقل قول:
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
باید دوباره برم مخابرات ببینم دقیقا حجم هاش و قیمت هاش چی بود یه مقایسه کنم شایدم دوباره از مخابرات بگیرم اگه ببینم نسبت به شرکت های دیگه ارزون تره!
خاک تو سرشون که هنوز سایتشون تعرفه های قبلی رو زده! البته تا این لحظه!
از دوستان اگه کسی تعرفه های جدید رو میدونه لطف کنه بزاره اینجا...کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100
خودم هم اگه رفتم از اون آگهی کذایی :31: یه عکس میگیرم میارم میزارم اینجا!
سایت باز نمیشهنقل قول:
راستی بیبنم دانلود شبانه هم داشت؟
اگه نداشته باشه که پشیزی ارزش نداره
سلامنقل قول:
برای دریافت اطلاعات بیشتر قیمتهابااین شماره تماس داشته باشید 7744110 اقای میری .
سرعت 256 ماهیانه 4 گیگابایت 10400 تومن
برای هر بار شارژ هم باید بریم مخابرات
هر گیگ اضافه هم 2500 تومن
این مثل یه آدم معتاد میمونه که روزی 10 گرم مواد بهش بدی بعد از چند ماه یه دفعه بهش بگی روزی 1 گرم دیگه بیشتر بهت نمیدم
من نمیدم این ایده ها از کله کدوم آدم کله پوکی تراوش میکنه
شش ماه اینترنت نامحدود دادن پدر همه شرکتها خصوصی رو هم در آوردن حالا هم که وضعیت شده مثل سابق آقا اگر کسی راه حلی چیزی داره بگه بریم یه اینترنت نامحدود بگیریم
چه میدونم دزدی ماهواره ای بابا اینا مسخره اش رو درآوردن
یه گلابی نشیته بود میگفت با رئیس صحبت کردیم ایشون هم تایید کردن کع اینترنت شبانه هم بهتون بدیم پدر سوخته ها
:31::31::31:نقل قول:
بابا من چهارشنبه اونجا بودم کی گفتن 256!
من گفتم 256 گفت نامه!!!!!!
به به !
یعنی خودت با رایسه حرف نزدی!
پسر من با کارمنده دعوام شد.بردم پیش رایس!گفت شاید شما مشکل سخت افزاری و نرم افزاری،از فیلتر شکن استفاده میکنی،ویندوزت مشکل داره!
گفتم اقای رئیس فقط اینو بدونین که من 10 سال کامپیوتر دارم که الان 20 سالمه از 10 سالگی با رایانه بزرگ شدم!یعنی اینقدر حالیم نیست که کامپیوترم کی خرابه کی درسته!
دیگه خفه شد هیچی نگفت!یه ببویی بود که نگو!اولش با سلام علیکم رفتم تو اخرش اصلا محلم نزاشتن میخواستم برم!!!!!!:31:
به اسم 128 سرعت 256 میدن اگر بذاری رو دانلود با سرعت 30 کیلوبیت دانلود میکنه
حالا اینبار شارژ کردم ماه دیگه میرم art شاتل میگیرم معلوم هم نیست شاید ماهواره ای گرفتم گور باباشون:46:
فکر کنم رئیس چیزی عوض شده اصلا جای اتاقشون هم عوض شده بدبخت کارمنده شده عین این دکه دارا :27:
ای کاش من رئیس میشدم :rolleye:
صبا و شاتل و غیره هیچکدوم سرویس نا محدود نمیدن ؟
این اینترنت شبانه مخابرات احتمالش چقدره زود بیاد ؟ اگر نباشه اصلا جای درنگ نیست و خطم رو جمع میکنم ولی بدونم به زودی بخواد بیاد نمی ارزه حالا به رفتن از این شرکت به اون شرکت.