بی خیال این مقایسه ها بشید....
امروز یه برنامه برای آیپد اومد garageband ....فوق العاده هست.....حالا بگرد برای گلکسی تب برنامه پیدا کن...گوشی هفت اینچی نه تبلت
بی خیال این مقایسه ها بشید....
امروز یه برنامه برای آیپد اومد garageband ....فوق العاده هست.....حالا بگرد برای گلکسی تب برنامه پیدا کن...گوشی هفت اینچی نه تبلت
به نظر من که سامسونگ مسئول آندروید نیست .... سامسونگ همون بادای خودشو جمع کنه بسه ... تقصیر گوگل ....
سلام دوستان
من تازه تایلند بودم گلکسی نب رو اونجا از خود سامسونگ گرفتم. اما مشکلی که داره اینه که فارسی ساپورت نمیکنه و تو انتخاباش هم نیست چون برای تایلند ساخته شده...چطور می تونم سیستم عاملش رو جوری تغییر بدم که مثل اونایی که سام سرویس تو ایران میده بشه؟ ممنون میشم.
بالا گفتم که..........---------.ir
دوستان من درک درستی از تبلت ندارم متاسفانه....
با این تبلت چه کار هایی میشه کرد که با یه گوشی مثل galaxy s نمیشه کرد؟
عملا هیچینقل قول:
فقط فیلم فول اچ دی پخش می کنه و برای وبگردی خوبه .. در عوض اگه به عنوان گوشی بخوای استفاده کنی همیشه یه هندزفری باید همرات باشه
اگه گوشی می خوای همون گلکسی اس رو بگیر:46: تبلت هم فقط آیپد:40:
این هم کیبورد داک سامسونگ برای تبلتهاش .
بچه های بازی های آندروید روی این تبلت فول اسکرین انجام میشن ؟
وقتی بازی فول اسکرین میشه کیفیتش مثلا نسبت به صفحه 4 اینچی پایین نمیاد ؟
از نظر بازی حله....بازی های با گرافیک خوب فول اسکرینه.....بازی های گیم لافت هم که ورژن مخصوصش هست...
پ.ن:
از موقعی که آیپد گرفتم از دست فایل دیتای بازی واینکه بازی به دستگاه من میخوره یا نمیخوره راحت شدم...
خود بازی 600 مگه به صورت یه فایل ipa...نه فایل دیتا..نه کوفت وزهر مار...نه اینکه اجرا نشه...نه اینکه لگ بزنه...
آندروید همینش آدم رو دلزده میکنه:(
با سلام سامسونگ گلکسی تبلت رو چطور توصیف میکنین . آیا فارسی رو ساپورت می کنه . در ضمن شنیدم شرکت سامسونک اپل رو می بلعه و سامسونگ به اپل صفحه نمایش سوپر امولد میفروشه...:5: