نقل قول:
بازم برای چندیم بار که چه کسی گفته ستاره ها توسط چشم انسان دیده نمیشن؟
ایا سطح ماه نور منعکس نمیکنه؟
ایا زمین نور منعکس نمیکنه؟
یا خوده نوری که از خورشید میاد در فضا وجود نداره؟
برادر گرامی.اگر فراموش نکرده باشید تاپیک درمورد اینه که ایا انسان رفته به ماه ویا خیر.دوست عزیز من با فضانوردی ملاقات نداشته ام که به من بگوید ایا در کره ماه ستارگان دیده می شوند یا خیر.اما به حکم عقل این سوال به وجود می یاد که چرا تو این عکس هایی که به قول خودشون تو کره ماه رفتند چرا هیچ ستاره ای دیده نمیشه؟
نقل قول:
بله میشه و شما در هنگامی که ماه کامل هست بندرت بتونید حتی با تلسکبهای معمولی ستاره رو در اسمان ببنید
حالا در اطراف خوده ماه که بهیچ وجه چیزی رسد نمیشه
یک شب پر ستاره رو اگه دقت کرده باشید می بینید که ستاره ها در نقاط مختلف اسمان چشمک می زنند.ستاره ها در مکان های مختلفی در اسمان هستند.اینکه می گویید درخشش ماه کامل باعث میشه ستارگان خوب دیده نشوند.این حرف رو با چه استدلال علمی می گویید؟ماه در نقطه ی معینی از فضا و در مداری معین است و ستارگان هم برای مکان های معین دیگه.اگر درخشش ماه باعث میشه که ستاره ها دیده نشوند که دیگه اون رو نباید گفت ماه باید گفت خورشید دوم.اگه درخشش ماه باعث دیده نشدن ستاره ها بشه باید درخشش اون برد وسیعی از فضا رو بگیره تا ستاره ها دیده نشوند مانند کاری که خورشید می کنه.این حرفتون خیلی غیر علمیه.
نقل قول:
بر اساس چه استدلال و علمی به دوربین اون زمان میگید فوق پیشرفته؟
واقعا برام عجبیه که بشه به دوربین نگاتیوی Hasselblad 500EL گفت فوق پیشرفته،
درسته بهترین دوربین زمانه خود بوده که استفاده شده ولی تا امروز روز هم هنوز دوربینی وجود نداره که قابلیت اینو داشته باشه زاویه دید انسان و قدرت فوکوس و تطابق نوری رو داشته باشه
متاسفانه شما دچار توهم شدید درباره مسائل
متاسفانه پست هایی که می خوانید جور دیگری تفسیر می کنید.من باز در این نقل قول گفتم که برای اینکه ستاره ها اسمان از روی کره ماه دیده نشوند باید نور درخشانی اطراف ماه را بگیره.ایا این نور درخشان از نظر شما از خورشید میاد و اون باعث میشه ستاره ها دیده نشوند؟!اگه این طوریه ما هم نباید ستاره رو ببینیم ؟!!
نقل قول:
بازم همون سوال تکراری که چه کسی گفته در سطح ماه ستارگان دیده نمیشن؟
و شما فاصله زمین و اندازه زمین رو با ستاره های دوردست مقایسه میکنید؟به نظر خودتون مقایسه دیده شدن زمین و ستارگان احمقانه نمیاد؟
تا حالا ایا خوده ماه از سطح زمین در طول روز مشاهده نکردین؟ بهمون دلیلی که ماه ممکنه در طول روز هم قابل دیدن باشه ولی ستارها خیر، زمین هم از سطح ماه قابل دیدن هست
شما اصلا به محتوای تاپیک توجه نمیکنید.من در پستهایم گفتم که اگه در سحرگاه دقت کرده باشید ماه رو هنگامی که اسمان رو به روشنی میره میشه دید اما نه خیلی واضح مانند انچه که در شب دیده می شود.اگر به قول شما در اطراف ماه نور بسیار درخشانی وجود داره پس نباید زمین در عکس ها به وضوح دیده بشه مانند اتفاقی که در سحرگاه برای ماه در زمین می افته.وبعد گفتم چون فضای درخشانی در اطراف ماه نیست پس باید ستاره هم دیده شود.من کی اندازه کره زمین رو با ستارگان مقایسه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
نقل قول:
متاسفانه یا شما حرفای خودتون رو فراموش میکنید یا مشکل دیگه ای وجود داره چون حرفای اصاا بهم ربط نداره
کدام عکس خراب شده؟چه اثر نوری بر روی کدام عکس دیده میشه؟چرا از عکسی که صحبت میکنید اینجا قرار نمیدید تا ما هم این اثرات نور رو ببینیم؟
اتفاقا شما حرف های خودتون رو فراموش می کنید.توجه کنید:
شما در جایی میگید:
نقل قول:
در کدام عکس فضای ماه روشن دیده میشه که میفرمایید فضای ماه مثل زمین روشن دیده شده؟
و دوباره درپست دیگر میگید:
نقل قول:
بله میشه و شما در هنگامی که ماه کامل هست بندرت بتونید حتی با تلسکبهای معمولی ستاره رو در اسمان ببنید
حالا در اطراف خوده ماه که بهیچ وجه چیزی رسد نمیشه
یکبار میگید اطراف ماه خیلی درخشنده است و در جای دیگر میگید که کی گفته اطراف فضای ماه درخشنده است؟؟!!!!!
نقل قول:
شما گفتین در عکسها نقاط نورانی دیده میشن و من پرسیدن کدام نقاط نورانی حالا میفرمایید اون نقاط نورانی ستاره هستن؟
شما یکبار میگید چرا ستاره ای در عکس نیست حالا میگید چرا نقطه نورانی ستاره در عکس هست؟
واقعا حرف شما چیه؟
باز هم میگم شما پست ها رو اشتباه تفسیر میکنی و فکر نمیکنم مشکل از پست های من باشه.من گفتم در عکس هایی که مثلا فضانوردان رفتند کره ماه تصویر ستاره ای نیست.و در جواب پست یکی از دوستان یک مثالی رو زدم که در ان تلسکوب ها ستارگان بسیار دوردست را نه از طریق نور بلکه از طریق امواجی که با چشم دیده نمی شوند رصد می کنند و سپس رنگ امیزی میکنند که یک نقطه نورانی ممکن است حاصل ستارگان زیادی بوده باشد.این ستارگان چون خیلی دور هستند با چشم حتی در فضای تاریک دیده نمی شوند.اما در مورد ستارگانی که از زمین دیده می شوند باید از کره ماه هم ستارگانی دیده شوند چون فضای درخشانی در اطراف ماه وجود نداره تا مانع از دیدن ستاره ها بشه.البته امیدوارم دوباره موضع خود را تغییر ندهید!
نقل قول:
بهمون دلیلی که ماه ممکنه در طول روز هم قابل دیدن باشه ولی ستارها خیر، زمین هم از سطح ماه قابل دیدن هست
باید فضای تاریکی باشه تا ستاره ها دیده بشوند و این فضای تاریک زمانی که شامل زمین هم شد شامل ماه هم میشه.