واسه من اتفاق افتاده...ولی مشکل چندان جدی نیست به نظرم...بچه های فروم ها همسایه هم :دی دارن یکمی پیازداغضو زیاد میکنن...نقل قول:
Printable View
واسه من اتفاق افتاده...ولی مشکل چندان جدی نیست به نظرم...بچه های فروم ها همسایه هم :دی دارن یکمی پیازداغضو زیاد میکنن...نقل قول:
این مشکل هم تو ps3 هست
R* و sony دارن روش کار میکنن
ضمن اینکه بازی بسیار زیبا هست ولی روند یکنواخت و تکراری ای داره
تا اینجا که 35.8% از بازیو رفتم داره برام تکراری میشه
نظری نیست؟؟؟؟؟؟!!!
تکراری...خب...تقریبا حق با شماست:دینقل قول:
یکی از بچه ها که مدت زیادی هست داره بازی میکنه جواب این سوالای منو بده لطفا:
1.بازی کسل کننده و خسته کننده هست؟
2.تقریبا شبیه به چه بازی هست؟
3.رو داستان بازی خوب کار شده؟
4.بازی طولانی هست یا مثل مافیا 2 زود تموم میشه؟
ممنون
خب...اگه بشه گفت 2 بار تموم کردن زیاده...نقل قول:
1.بازی به هیچ وجه خسته کننده نیست...فقط گاهی یکنواخت میشه....ولی واقعا جذاب هستش....
2. Heavyrain....
3. فوق العاده هستش...
4.طولانی یا نه...سوال مهمی هستش...خب...اگه مثل من وسواس داشته باشید آره...در کل فکر کنم یه 30 ساعت گیم پلی داره؟ 30 ساعت نه!!!20 ساعت:دی
ممنون از توضیحات خوبتنقل قول:
من ایکس باکس ندارم و با پلی 3 بازی میکنم ، واس همین Heavy رو هم بازی نکردم ، البته تا حدودی به فضای داخلیش آشنایی دارم ...
مثال دیگه ای هست که شبیه به این بازی باشه؟
:11:
نمونه مشابه آوردن سخت هست.ترکیبی از جنایی مثل CSI رو در حالت سوم شخص با کمی سندباکس در نظر بگیرید!نقل قول:
اگه می خواید بازی اوریجنال تهیه کنید.نقدهای بازی رو بخونید و ویدئوهای گیم پلی رو ببینید.
اگه کپی که دیگه دندون شمردن نداره.
دوست عزیز Heavy که انحصاری پلی 3 هستش چطور بازی نکردی...نقل قول:
در ضمن تنها تنها نقطه تشتبهی که به Heav داره حس داستان و ماجراجوییش هستش وگرنه اصلا به هم ربط ندارن چ
بازی مثل Heav یک نوع کامل خاص هستش
شما ترکیبی از GTA با مافیا رو در نظر بگیر اما در چهارچوب قانون و این که شما یک مامور دولتی هستین که پرونده جنایی رو باید حل کنید.
ديسك دوم رو هم تموم كردم ...
ر مورد گيم پلي بازي بايد بگم از اينجا به بعد يكم داره خسته كننده ميشه ...
مشكل بازي اينه كه به نظر من بهتر بود كه اون پرونده ي B.D يا همون قاتل هاي زنجيره اي رو ميزاشتن آخر بازي ...
اون حسي كه اون پرونده بهم داد و اتاقاتي كه در آخر مي افتاد خيلي خوب بود و اوج بازي بود به نظر من ...
فقط يه سوال :
محتوای مخفی: قاتل زنجيره اي
قسمت رانندگي بازي هم داره بيشتر حال ميده .. تعقيب و گريز هاش بد نيست ...
سيستم شوتينگ بازي هم نكات جديدي داره كه مثلا اگه به جا هاي حساس طرف بزني ديگه نيازي نيست كه چند تير بزني و با يه تير مي ميره و گرنه بايد چند تا تير خالي كني ...
بعدش مشكلش اينجاست كه هيچ وقت نميميري ! :31:
تغيير درجه ي سختي من توي بازي نديديم ...؟!?
بعدش كه شبيه به كدوم بازي هست .. هيچي نميشه گفت ... فقط بايد بازي كني .. همين كه شبيه به هيچ بازي ديگه اي نيست يه خصوصيت خيلي خوبه !
بازي اونطوري كه ميگن يه 20 ساعتي گيم لي داره ولي من نميدونم چرا اينقدر برام زود ميگذره و فك كنم 10 ساعت شده دو تا ديسك ...!
محتوای مخفی: داستان .... خطر