متاسفانه این بحث ها به یک چیز نامیمون آلوده شدن.
اونم اینه که خدا و ادیان با هم قاطی شدن. به نظر من باید این دو رو از هم جدا کرد.
Printable View
متاسفانه این بحث ها به یک چیز نامیمون آلوده شدن.
اونم اینه که خدا و ادیان با هم قاطی شدن. به نظر من باید این دو رو از هم جدا کرد.
دوست خوبم لطفا دقت كنيد شما يه بار ديگه پست خودتونو ملاحظه بفرمائيد:نقل قول:
iranmjh
آيا قسمت هاي سبز جواب شماست؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5648440&postcount=380
به نظر ميرسه من اونارو گفتم
اگه جوابه بايدبگم كه منطقي و قابل قبول هست
دوستمون سعيد ميفرمايند كه آقاي مطهري به عقايد ديگران توهين ميكنه:
و اين ملاك ماست كه نظريه ها و عقايد رو ببينيم و احترام بذاريم تا اونا هم به نظرات ما احترام بذارننقل قول:
مشکل اینکه ایشون به عقاید دیگران احترام نمیزاره و کلآ بی طرفانه به موضوع نگاه نمیکنه و در بعضی مواقع حتی عقیده ی دیگران رو نقض و تا حد توهین پیش رفته!!
من با این طرز تفکر مشکل دارم دلیلشم اینکه معتقدم باید به تمام عقاید احترام گذاشت...
كاملا درسته
اين آقايي كه ميگيد در قومي بوده كه مردمش هيچي سرشون نميشده و با زبان خودشون بايد باهاشون صحبت ميكرده و يكي از صد شخصيت تاثير گذار در جهان بوده به گونه اي كه هيچ راه رشد و تكامل در جامعه ي خود نداشته (برخلاف ساير تاثير گذاران)
و خودتونم ميدونيد در مورد صفات خداوند بحثهاي طولاني و پيچيده اي ميشه
گفته ميشه خدا خوده كمال و ... هستش نه اينكه صفاتي رو بهش اختصاص بديم
در حالت كلي خدا يك بحث ثابت هست.اما انواع اديان از آن توجيه ها و تعريف هاي مختلي استخراج ميكنن.
و شما مختاريد به هر كدام ايمان بياريد و در دين خودتون به بحث بپردازيد نه اينكه دين مقابل رو ضعيف و ناقص و عقب مانده بناميد
بنده ايمان به ديني دارم و دوستان و همسايگان زيادي از دين ديگري دارم كه مسالمت آميز در كنار هم زندگي ميكنيم و به هر دوي اعتقاداتمون احترام ميذاريم
بله عزیز جواب بنده بود...:5:نقل قول:
استاد ... شما بجاي اينكه به حرف اينو اون اسم بزاري ، ايرادش رو لطف كن بيان كن.نقل قول:
منطقي نيست ؟ خوب بگو كجاش منطقي نيست ... چرا كلي ميگيد فلان بحث منطقي نيست ؟
در ضمن قضيه كلاس و معلم فقط يك مثال بود از جانب بنده كه براي سعيد زدم ... براي اينكه حرف مذهب رو از ديد خودم بگم ... اون حرفايي كه زدم خودم قبول ندارم. ولي ميگم حرف مذهب اينه.
حالا دوستان به مثال ايراد گرفتن گفتن اين نيست ، اون هست ... شما اومدي ميگي مزخرفه !!!
سعيد جان لطفا ژست اول تاژيك رو ويرايش كن و اين رو هم بزار جزو قاعده هاي تاژيك كه بجاي اسم گذاشتن روي حرف ديگران ، نظر خودمون رو در موردش بگيم. بارها اين موضع رو از دوستان ديدم ...
نقل قول:
اينجا واسه يه بحث خاص باز نشده ... همزمان موضوع هاي مختلف رو روش بحث ميكنيم . نظرتون رو راجع به حرف بگيد لطفا ...
در مورد سوال ... خوب منم منظورم اين بودكه اينكه نره بهشت بي عدالتيه ، از جانب خالقش. چون اينجوري خلقش كرده . اگه نره هم بي عدالتي ، از منظر اونايي كه بهشون ظلم كرده .
همين بحث رو من در زمينه خدا مطرح مي كنم ... ميگم وقتي انسان توانايي درك خداوند رو نداره ، ژس انتظار خدا از ايمان آوردن بهش درست نيست !!
چون همينجوري محدود خلقش كرده.
مثل معلمي كه به شاگردش رياضي ياد نداده ، بعد ميخواد كه انتگرال فلان تابع رو بگير واسه من !! خوب اين كه نمي تونه درك كنه . حتي اگه روش حل رو هم بهش بگي حفظ كنه ، بازم درك نكرده و بي فايدست .
خدا همچین انتظارایی از ما نداره فکر کنم.نقل قول:
فکر کنم تفاوت دیدگاه من و شما در اصل قبول یه وجود کاملی به اسم خداست. صحبتهای قبلی من با در فرض گرفتن وجود اصل خدا بود و فقط با تکیه به اصل عدالت خدا سعی کردم جواب بدم. ولی خب ظاهرا شما از ابتدا با من هم عقیده نبودین.نقل قول:محتوای مخفی: فقط به عنوان نظر شخصی! لطفا بخونین ولی نشنیده بگیرین.
شما در مورد تبعیضی که خداوند در مورد بندگانش اعمال میکنه مثال زدین که من سعی کردم با دانسته های خودم جواب بدم. اگه جوابی که من دادم مشکل منطقی داره بفرمایین وگرنه برای من مهم نیست که پیشفرض های ذهنی شما این رو از من قبول میکنه یا نه. یا اینکه اصلا شما دنبال جواب گرفتن هستین یا نه برای من مهم نیست.
و اما در مورد جواب شما به سوال من که فکر میکنم اصل موضوع که همون بحث در مورد عدالت خدا بود فراموش شد. لطفا صراحتا در این مورد جواب بدین که اگه فرض کنیم خدای قادر و متعالی وجود داشته باشه که اون فرد صالح و اون فرد فاسق رو خودش آفریده و بنابراین مکلف به هدایت و پرورش اونهاست (فرض کنین. اصلا فرض کنین که محال ... ولی فرض محال که محال نیست) آیا چنین داستانی با عدالت خدا جور در میآد؟؟ مهم نیست که اون فردی که زنده موند به خدا اعتقاد داشت یا نه. مهم اینه که سوالی که در ذهن افرادی که به خدا اعتقاد دارن و به عدالت خدا هم به تبع اعتقاد به خدا، معتقدند، بعد دیدن شرایط این دو چگونه پاسخ داده خواهد شد؟؟ مطمئنا جواب سوال من کمک بزرگی به شما در رسیدن به جواب سوال شما از استادتون میکنه.
موفق باشین.
89/9/6
یک سوال مگه خدا و ادیان جدای از همن ؟؟؟نقل قول:
من فکر می کنم این پیامبرا بودن که ما رو به وجود خدا راهنمایی کردن مگر نه اصلا بحث خدا نبود!!!
Salam .
Bebakhshid . Man faghat akhare hafte ha dastresie azad be net daram . Baghie hafte dargire danesh gah hastam . Alan ham ba mobilam onlinam ,vali dar avalin forsat hatman javabe hameye sohbat ha ro midam .goftam ke fekr nakonid farar kardam !
Shad bashid ...
کاملا درسته محمد عزیزنقل قول:
دوستان رعایت کنید دیگه
واقعا این حرکات بچه گانست
یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم
عقاید هرکس گرچه غلط محترمه
هم برای خودش و هم برای دیگران و احترام وظیفه ماست
دوستان خواهش میکنم...
در مورد اون فرد و اون سوال(فردی که کمبود ذهنی داره و...)
جوابم اینکه نمیدونم اون به بهت میره یا جهنم
و اصلا برام مهم نیست که به بهشت میره یا جهنم
مهم اینکه من هرچه سریعتر اونو کمک کنم و به یه مرکز باز پروری تحویل بدم تا هم به جامعه آسیب نبینه و هم خودش تا حد زیادی بهبود پیدا کنه...:20:
درسته ولی محمد جان چرا انسان نتونه خدا رو درک کنه؟!
این حرفت قابل قبول نیست محمد!
از جانب خدا حرف نزنیم بهتر نیست؟
کاری که ادیان مختلف به اسم خدا انجام دادن...
قرار نیست خداوند به ما چیزی رو بگه
قراره ما بریم دنبالش و کشفش کنیم و این پروسه از اول وجود داره
مبدا تمام ادیان دین میترایی خودمون هستش که این دین حاصل خرد جمعی بوده!نقل قول: