من اگه بخوام آنلاین بزنم باید چی کار کنم ؟نقل قول:
لطفا یکی یه توضیح مختصری بده.
کلا تا حالا آنلاین بازی نکردم :41:
Printable View
من اگه بخوام آنلاین بزنم باید چی کار کنم ؟نقل قول:
لطفا یکی یه توضیح مختصری بده.
کلا تا حالا آنلاین بازی نکردم :41:
توضیحات بیشتر ارائه بنمایید ببینیم ارزش خرید سریال داره یا نهنقل قول:
آخرین ریس که تموم میشه واسه من رو REPLAY گیر می کنه همینجوری نشون میده!این پایان بازیه ؟
نقل قول:ارزش خرید سریالو نداره چون من بدون سریال آنلاین زدمنقل قول:
دو راه وجود داره که اولیو خودم نتونستم اجرا کنم:
1-gamesw for windows رو ثبت نام کنی و با اون آنلاین بزنی که من دو روزه روش دارم کار میکنم ولی هنوز نتونستم
2-این به راحتی میشه آنلاین زد:
اول باید بری تو سایت tunngle.net ثبت نام کنی و برنامه ی تانگلو دانلود کنی و رو سیستمت نصب کنی-بعدش باید برنامه ی teknogods V 6.5 و دانلود کنی-حالا تانگلو ران میکنی و لاگین میشی و میری تو رووم dirt3-حالا باید teknogods هم ران کنی و اون بالا سمت چب نوشته automatic mode(client و روش کلیک کنی تا چند تا تیک بخوره
حالا وارد بازی میشی و میری قسمت multiplayer و no رو میزنی و 3 تا گزینه میاد که آخریو میزنی و میری تو قسمت custum-حالا باید F12 رو بزنی تا یه صدایی بشنوی(working-transfer complete)بعدش دیگه find game و ...........تمام
ببخشید من یه سوال دارم تو نسخه 2 این بازی دریفت کردن توی پیچ خیلی خیلی سخت بود .آدم توی پیچ سکته میکرد.میخواستم بدونم اینم همون طوریه یا نه؟
یعنی هیچ هزینه ای نداره ؟ :18:نقل قول:
2-این به راحتی میشه آنلاین زد:
اول باید بری تو سایت tunngle.net ثبت نام کنی و برنامه ی تانگلو دانلود کنی و رو سیستمت نصب کنی-بعدش باید برنامه ی teknogods V 6.5 و دانلود کنی-حالا تانگلو ران میکنی و لاگین میشی و میری تو رووم dirt3-حالا باید teknogods هم ران کنی و اون بالا سمت چب نوشته automatic mode(client و روش کلیک کنی تا چند تا تیک بخوره
حالا وارد بازی میشی و میری قسمت multiplayer و no رو میزنی و 3 تا گزینه میاد که آخریو میزنی و میری تو قسمت custum-حالا باید F12 رو بزنی تا یه صدایی بشنوی(working-transfer complete)بعدش دیگه find game و ...........تمام
از حجم اینترنت کم میکنه ؟
اون برنامه teknogods v 6.5 رو از کجا بیارم ؟ گشتم نبود.
میتونی درجه ی سختی بازی رو تنظیم کنی !نقل قول:
ببخشید من یه سوال دارم تو نسخه 2 این بازی دریفت کردن توی پیچ خیلی خیلی سخت بود .آدم توی پیچ سکته میکرد.میخواستم بدونم اینم همون طوریه یا نه؟
یه سری چیزام برای آسون شدن دریفت و سر پیچ پیچیدن داره !
مثل خط راهنما.
نمیدونم تو نسخه قبلش بوده یا نه چون بازی نکردم. :10:
اقا خط سبز راهنماش رو نمیشه ورداشت اصلا خوشم نمیاد اینطوری باشه نسخه قبلیش نداشت:5:
چرا دوست عزیز میشه !نقل قول:
توی قسمت DIFFICULT AND ASIST یه گزینه داره به اسم GUIDE RACING LINE ... اونو off کن.
مرسی داداش گلم:8:
من که برای انلاینش همه این کار هارو کردم ولی نشد بازی کنم :13: