باتشکر دوست عزیز. اگه ممکنه برای Ex 710 Sony برای 46 اینچ را بزارین. باسپاسنقل قول:
Printable View
باتشکر دوست عزیز. اگه ممکنه برای Ex 710 Sony برای 46 اینچ را بزارین. باسپاسنقل قول:
با سلام من تولید چک دارم رو انگلیس وزبان انگلیسی هم دیجیتال دارم البته تو اصفهان
من Ex 710 Sony LED 46 اینچ دارم . برای اینکه بتوانم کانالهای دیچیتال داشته باشم همون روز اول نصاب گفت باید آپ گرید بشه تا دیجیتال داشته باشی درضمن منوی فارسی هم به انگلیسی تبدیل میشه که من قبول کردم و یک فلش گذاشت و همه چی ردیف شد . حالا کسی میدونه این فایل آپگرید را که نصاب انجام داد از کجا باید تهیه کنم و چطور بدونم تلویزیون منو روی چه کشوری تنظیم کرده ؟ باسپاس
تلویزیون (ex700) من ساخت اسلواکی هست وقتی کشور رو روی United Kingdom و یا France قرار دادم هیچ کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه ، کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ استرالیا و سنگاپور اصلا تو لیست کشورها نیست
سلامنقل قول:
دستگاه شما چون ورژن خاورمیانه نیست بعید می دونم تو ایران بتونی استفاده کنی.
نقل قول:کد:http://www.sony-asia.com/support/download/448683/product/kdl-46ex710
باسلام. و تشکر از آقا مجید 306 . فقط نمی تونم دانلود کنم یعنی هرچی میگردم گزینه دانلود رو نمی تونم پیدا کنم. اگه شما میدانید لطفا یه راهنمایی بفرمایید. باسپاس
پیدا کردم . واقعا دست شما درد نکنه عالی بود .
نقل قول:نقل قول:
سلام
راستش برای من هم چکه
توی بانه خریدم طرف برای تست تند تند اوکی میزد و میرفت نفهمیدم رو کدوم کشوره ولی تا سرچ دیجیتال زدم همه رو گرفت اگه یکی بگه چطوری میشه فهمید رو کدوم کشور تنظیمه نگاه میکنم و خبر میدم
راستش میترسم برم تنظیمات اولیه
تا مبلغ 1300 میخوام از بانه خرید کنم
40 اینچ باشه.
امکاناتش بروز باشه."گیرنده دیجیتال + اینترنت + سه بعدی"
بین مدل های nx و exو Hx گیر کردم.
لطفا بهترین و به صرفه ترین ال ای دی رو معرفی کنید.
سلام دوستان
من یه تلوزیون سونی ال ای دی مدل ex700 دارم و می خوام دانگل وایرلس zyxel رو بهش وصل کنم ولی نمیشناسه مودم منم zyxel بیسیمه و میخوام با dlna فیلم و عکس رو به tv انتقال بدم.
اما تلوزیون دانگل وایرلس zyxel منو نمیشناسه و مینویسه که "دستگاه usb بیسیم یافت نشد " چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید