در کل می شه گفت امتحان خوبی بود.سال های قبل همش p-t و v-t می دادن امسال p-v خیلی حال کردم باهاشو.من سوال آخر تو جزوم بود ولی نخوندمش سر امتحان ننوشتم.در کل می گم امتحان خوبی بود.
Printable View
در کل می شه گفت امتحان خوبی بود.سال های قبل همش p-t و v-t می دادن امسال p-v خیلی حال کردم باهاشو.من سوال آخر تو جزوم بود ولی نخوندمش سر امتحان ننوشتم.در کل می گم امتحان خوبی بود.
نقل قول:
2 ساعت؟؟؟؟ چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
نقل قول:
2 ساعت؟؟؟؟:18::18: چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟:18:
پادساعتگرد میشد!نقل قول:
پاد هستش:دینقل قول:
والا من که به جز دوتا امتحان بقیرو ساعت 9 - 10 خوابیدم ، فیزیکم سر جمع 7 ساعت نشد مطالعم تو این 3 روز .نقل قول:
شما ها روزی چقدر میخوابین ؟ ... من که سابقه نداشته کمتر از 8 ساعت بخوابم موقع امتحانا .. ولی این نهایی ها ... حسابان و هندسه و فیزیک فقط شبش 2 ساعت خوابیدم !!! ....
اصلا دوست ندارم به خاطر نمره سلامتیمو به خطر بندازم :دی
منم خب 2 ساعت می خوابم:دینقل قول:
نگو !!!!!!نقل قول:
عزیز خوب پایین به بالا میشه ساعتگرد دیگه ! ساعت از چپ به راست میچرخه ، ترسیدم ! :19: :دینقل قول:
مطمئنی؟؟؟ الان شار داره افزایش پیدا می کنه، در نتیجه باید میدان جریان القایی خلاف جهت میدان اصلی باشه که می شه برون سو. در نتیجه با قاعده دست راست میشه پایین به بالا یا همون N به M. جهت حرکت هم به سمت راسته.
من تو پاسخ نامه نوشتم ساعتگرد رو شکلم پایین به بالا کشیدم درسته دیگه ؟
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890316_fizik_riyazi.doc
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
بله تو پاسخ نامه هم نوشته از n به m، فکر کنم شما مدارتونو اون قاب گرفتین که میگین پاد ، مدار اصلی همون مدار لامپه که روشن میشه . و ساعتگرده .
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
نوشته هم فشار که !!!
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
بقیه سوال ها به جز سوال 10 که راه حل خودم رو گفتم درست نوشتم ! ...
حداکثر نمره که میتونن کم کنن 1.25 ! ...
من هر کاری کنم، وقت زیاد بیارم ، بازم تا ساعت 3.5 بیدارم. دیشب ساعت 2 و خورده ای کتاب رو تموم کردم، ( البته بیشتر از رو جزوه خوندم ) و بعد هم فقط نمونه سوال 86 رو حل کردم و با اینکه مبهم داده بودن حدود 19.5 شدم. خلاصه 2 ساعت الی 2 ساعت و نیم خوابیدم. فکر کنم بعد امتحانا مثل اصحاب کهف یه چند سالی خواب بتونه جبران کنه. ( راستی شما سریال مردان آنجلس رو نگاه می کنین؟؟؟ - اسپم از این تابلو تر دیدی بودی تا حالا؟)
:Dنقل قول:
اولین امتحانی که 2 ساعت خوابیدم حسابان بود ... تازه فهمیدم که چرا میگن شب امتحان خوب بخوابید ! ... اصلا حال نداشتم ! .. شاید اشتباهم تو لیمیت هم به خاطر همون بود !
دومی هندسه بود اوتو 1.5 ساعت خوابیدم ... تازه چشمام میکشید ولی دستم خسته شد ... !!! ... ( Sin60=0.5 از جمله دستاورد های این بیخوابی بود !!! )
سومی هم که این فیزیک بود ... اینو بهتر از بقیه حواسم جمع بود و اشتباه محاسباتی نداشتم !
خدا کنه نمرشو بدن ، 5 نمره داشت !نقل قول:
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
میگم چه حوصله ای داری یک ساعت کیبوردو فینگلیش میکنی بعد میزنی : D : دی
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
GUYS !
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ...