دوست عزیز علیرغم این که به هیچ عنوان مایل به بحث کردن با شما به هیچ عنوانی نبودم مایلم اعلام کنم که این شرکت به هیچ عنوان با شرکت اصلی قطع همکاری ننموده و طی 10 روز آینده نیز 2 مدل دیگر به دستگاههای نواترون اضافه میشود. اینکه نوشتید این شرکت حرفی برای گفتن ندارد یعنی چی؟ کدام یک ار از دوستان تاکنون با این شرکت تماس گرفته و جواب این چنین که شما گفتید گرفته است. کافی از babk, R-K,.... یا سایر دوستان سوال کنید. این شما این دستگاه رو نمی پسندید امری است دیگر این که فقط دنبال این هستید که بگویید این دستگاه اصلاً کار نمی کند بماند.اما این که این آخرین سری کار مارت است بسیار جالب است انشاا... که شما...
این که از مزایای دستگاه کسی چیزی نمی گوید فقط یک جواب دارد . آیا اینجا برای تبلیغ کالا ایجاد شده یا برای رفع اشکال اگر هدف رفع اشکال است که خوب به بهترین وجه دارد پیش میرود تا اشکالات نمایان شود و بر طرف . اگر برای تبلیغ باشد که شرکت مارت به اندازه کافی برای خود تبلیغات دارد و مطمئن باشید از این راه هیچ گاه تبلیغ نخواهد کرد . اگر من وارد این بحثها در این فروم شدم مطمئن باشید فقط به خاطر شما بوده و بس وگرنه من مرتب همانگونه که دوستان گفتند همواره مطالب این فروم و سایر فروم ها را مطالعه میکنم تا بتوانم به شرکت اصلی منتقل کرده و رفع ایراد کنم . سایر دوستان هم لطف کرده همواره یا حضوری یا تلفنی ایرادات را به اینجانب منتقل میکنند. اما در نهایت فقط میتوانم به شما اطمینان بدهم که بنده خود بشخصه شما را از نزدیک میشناسم و امیدوارم که در فروش کالای خود موفق باشید
فقط به این نکته اشاره میکنم که در جایی که شما فقط کالای خود را بهترین کالا معرفی میکنید و در همانجا هم به بدترین حالتها از نواترون یاد میکنید هنگامی که در مورد تلویزیون دیجیتال سوال میکنند فقط میگویید که این دستگاهها به عنوان پلیر ساخته شده اند و به ایراد ذکر شده هم حتی جواب نمی دهید.
با امید موفقیت روز افزون برای شما
در پایان از سایر دوستلن بابت گرفتن فضایی که برای مورد دیگری ساخته شده عذر خواهی نموده و اطمینان میدهم دیگر به هیچ وجه وارد این گونه مباحث نشوم.