دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز ما رایگانشو از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟
درضمن بهتون تبریک میگم
Printable View
دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز ما رایگانشو از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟
درضمن بهتون تبریک میگم
نقل قول:http://www.namakdoon.net/ncity_full.php
بچه ها شما این شکلک رو چطوری می بینین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو مجموعه ام این سمت چپ به رنگ زرد هست که چپ چپ با عصبانیت نگاه می کنه شما همین رو می بینین یا تغییر کرده؟
تغییر نکرده....همینجوری که میگی می بینمنقل قول:
میخوای منم بذارم...تو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه نرم افزار می خواستم که در چت شکلکهای زیادی داشته باشم
دوست عزیز هیچ تصویری اینجا نمیبینم !!؟!:41:نقل قول:
دوست عزیزم اگر گهگاهی برای لحظاتی تصاویر نمکدون دیده نمیشوند...مربوط به سرور نمکدون هست و که گاهی پاسخدهی نمیکنه ولی همیشه بزودی مشکل حل میشه...همین طور که الان حل شده و من تصویر رو می بینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:54 AM ----------
در مورد این موضوع تحقیق میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بخش دانلود سایت تغییراتی صورت گرفته است که امیدوارم مورد قبول واقع بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربران نمکدون نیز از مرز 250 نفر عبور کرد...با تشکر از دوستانی که نام خود را ثبت کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://namakdoon.net/download.html
در مورد این موضوع تحقیق کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نرم افزارهایی هست که برای مرورگر نوار ابزار قرار میده و برای مسنجر گزینه ی مربوطه ولی احتمال میدم برای استفاده در مسنجر باید شخص مقابل هم این نرم افزار رو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من شخصا به نرم افزارهای شکلکی که دارای نوار ابزار هستند اطمینان کامل ندارم و ممکنه شما رو به adware یا تبلیغ افزار دچار کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این نرم افزارها شکلک ها را از اینترنت بارگذاری میکنند و قطعا سرعت نمکدون را ندارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر مشکل encoding که در صفحات ثبت نام به وجود اومده بود عذرخواهی میکنم....مشکلات برطرف شد و هم اکنون صفحات ثبت نام در سلامت کامل به سر می برند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]