اینترنت رایگان شبانه برای اکثر کاربرا مشکل کندی لود صفحات رو دارهنقل قول:
ولی اکانت روزانه مشکلی نداره
شما منظورت اکانت رایگان شبانست؟ یا روازنه؟
Printable View
اینترنت رایگان شبانه برای اکثر کاربرا مشکل کندی لود صفحات رو دارهنقل قول:
ولی اکانت روزانه مشکلی نداره
شما منظورت اکانت رایگان شبانست؟ یا روازنه؟
با سلام. میشه این قابلیت جدید صبانت ( Mac address ) را غیرفعال کرد.اگه میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
اینترنت شبانه که یک صفحه هم به زور باز میکنه . من منظورم روزانه بود مثلا توی همین فروم 3 تا تب که باز میکنم جون میکنه تا کامل بشه , بعضی وقتها هم باید چند بار رفرش بشه صفحه
شبانه که اصلا برای وبگردی نیست چوه همه اون موقع دارن دانلود می کنند ترافیک عجیبی داره . معلومه به زور صفحه لود می کنه! در ضمن شب ها برای وبگردی باید دانلود هایت را قطع کنی.نقل قول:
سلام...آقا شب ها از چه ساعتی رایگانه؟ من که از ساعته 4:30 تا همین حالا که ساعت 5:45 صبح هستش , هر چی دان میکنم واسم حساب میکنه... اکانتمم 3 ماهه , 128 با 9 گیگ دان دارم
من خودم دیشب نتونستم از طریق گوگل تالک با دوستم صحبت کنم . ترافیک بالا بود
salam....migam sabanet , az che sa@ti freeye.....man sa@te 4:45 sobh ke download kardam, bad raftam rize masrafiyo chek kardam vasam hesab karde bood?
سلام
دوستان به نظرتون با سرویس 128 - 3 ماهه - 9 گیگ در روز چند ساعت میشه کار کرد طوری که برای روزهای ماه 3 گیگ به طور مساوی تقسیم بشه و اخرش به سیب خوری نیفتیم ؟ برای کارهایی مثل مدیریت وبلاگ و سایت که حداقل روزی 3 ساعت روشون وقت بزاریم .
یوزرنیمنقل قول:
و
پسورد شبانه فرق میکنه
دوستان دو تا سوال دارم در رابطه با صبا نت سرعت دانلود شبانه صبا نت چقدر هست و در ضمن ایا صبا نت adsl 2+ هست یا نه من از پارس سرویس میگیرم