سلام دوست من.رنگ نقره ای هم قشنگه ها:20:نقل قول:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
دوست من رنگ نقره ای هم قشنگه هانقل قول:
Printable View
سلام دوست من.رنگ نقره ای هم قشنگه ها:20:نقل قول:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
دوست من رنگ نقره ای هم قشنگه هانقل قول:
سلام بستگی به خودت داره اگه میخوای خیالت راحت باشه از تابستان یا تصادف که راحت در بیاد سفید اگرم نه که نوک مدادی کلا صلیقه ای هستش نقره ای سایپاکمترین فروشو داشته...سفید بیشترین چون همه تو ایران دنبال رنگ روشنندنقل قول:
هنوز هم آماده تخصیص...
خسته شدم دیگه اینقدر خر این نمایندگی رو گرفتم.
همش میگه ضررش رو میدیم.
بهش میگم مرد ناحسابی من به ماشین نیاز داشتم که پولمو ریختم تو شیکم شما. اگه ضرر میخواستم بگیرم پولمو میذاشتم بانک هرماه سودش رو میخوردم...
آخرش هم گفت تا آخر هفته 90 درصد میدیم بهت.
میگه نوک مدادی تولیدش کمه. میگم خوب اگه تولیدش کمه تو این 30 روز چه غلطی میکردین؟ تو یکی از این 30 روز تولید میکردین دیگه...
الان که شد 34 روز تمام. رفتیم تو روز 35 ام...
آدم واسه حق خودش هم باید سگ دو بزنه تو این مملکت...
سلام مازیار جان
آقا وضعیت منم عینا مثل شماست !!!
الان رفتم توی 33 روز ...! زنگم که میزنم میگن تولید نوک مدادی نداریم ایشا ا.. هفته ی بعد !!!
بعدش باز قاتی کردم گفتم یعنی چی که نداریم ؟! گفت نگران نباشید هزینه دیرکردشو میدیم !
خوب احمق ها پس توی این 30 روز چیکا میکردین خبرتون ؟؟؟؟!
خلاصه دهن یارو رو صاف کردم تا یه شماره مستقیم بهم داد که دادو بیدادام رو سر اون بکنم !
شماره رو هر چی گرفتم اشغال بود حالا فردا صبح دوباره میگیرم...
آقا مازیار شما از کدوم نمایندگی اقدام به ثبت نام کردین ؟! من از این نمایندگی کوثر در تقاطع یادگار و آزادی اقدام کردم..
به نظرت چیکا کنیم ؟
من نمیدونم اخه چرا انقدر یه رنگ ناقابل باید اینقدر تحویلش سخت باشه که سفیدارو زود میدن به نوک مدادی که میرسه اینقدر طولش میدن!!
آخه بدبختی اینه من تهران نیستم.نقل قول:
دانشجوی شهرستانم.
بدجوری لنگ ماشینم. خدایی داره اشکم درمیاد بدون ماشین.
گوساله ها دیگه زندگی برام نذاشتن. از صبح که میام دانشگاه تا شب باید الکی علاف باشم واسه 2 تا کلاس.
ولی با ماشین راحت میتونم برم خونه و برگردم واسه کلاس بعدی.
ماشینو بدن منتظر کارت و اینا نمیشم. میام تهران 3 سوته میبرمش.
تازه فاکتور بشه منتظر شماره گذاری باید باشیم. البته من پلاک دارم. فکر کنم 1 روزه حل بشه.
من نمایندگی پیروز تو خیابون هلال احمر اسم نوشتم.
عجیبه نمایندگی شما که فعال تره باید تا الان تحویل می داد.
به خدا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنیم.
ضرر و زیان تو سرشون بخوره.
جواب این همه بلاتکلیفیمون رو کی میخواد بده.
جان.......!!؟؟نقل قول:
سفید رو زود میدن....:18:
اصلا" به رنگ ربطی نداره چون ماشین منو که سفید بود 58 روز طول کشید ولی برای برادرمو که نوک مدادی بود 5 روزه..........!!!:10:
خواهشا بجای اینکه همش راجع به دیر کرد ماشین ها صحبت میکننین راجعبه ماشین بحث کنین ببخشیدا ...
حالا دو روز اینور اون مثل چشم بهم زدن میگذره بالاخره تحویل میدن ایرانه اینجا عادت کردیم ...
خواهشا راجع به ماشین صحبت کنیم مزایا و معایبش یا مثلا کارایی که میشه کرد روش ... مثل چراغ ، روکش و نصب آپشن خاصی ویا هر چیزه دیگه ای ...
ممنون میشم.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مثلا من خودم یکی از مشکلایی که با ماشین دارم با فرمونشه به نظر زیادی گندسو پف داره کل فرمونو کردن بوق بجز دور قربیلک فرمون جای دیگه دستتو نمیتونی بزاری چون بوقش در میاد ...
در ضمن جنس پلاستیکشم جالب نیست باسه 206 باحالتره خیلی جنس داشتبرد و فرمون و سر دندش اما خوب دیگه اون 206 اینم پرایده ربطی ندارن بهم ... :31:
شما ماشینتون ایراد داشت که طول کشید ....نقل قول:
الان رنگ سفید حتی15روزه هم تحویل میدن اما نوک مدادیو میندازن عقب نمونش همین دوستانی که انجا هستن هم گفتند....
آقا یه سوال... 111 ارزون شده؟ امروز دعوتنامه من اومد. نوک مدادی رو زده 8.700 شک کردم نکنه فول نباشه (من اعتباری بودم و 200 تومن تخفیف دارم)