آره متاسفانه تجهیزات وایرلس و رادیویی فوق العاده گرون هستند به خاطر استفاد ه از قطعات گرون قیمت در اونها
Printable View
آره متاسفانه تجهیزات وایرلس و رادیویی فوق العاده گرون هستند به خاطر استفاد ه از قطعات گرون قیمت در اونها
دوستان . من سایت ایرانسل رو نگاه کردم. روزنامه ها هم دیدم. می خوام بدونم در کل بدون قیمت مودم ، سرعت 128 نامحدودش چقدر در میاد ؟ بار اول چقدر و ماهیانه چقدر ؟
ممنون اگه راهنماییم کنید.
سرعت 128 نامحدود 45000 تومان ماهیانه، اگه دائمی بخوای بگیری پول دوماه جلوتر رو باید بریزی یعنی 90000 تومن البته با 33000 تومن سپرده حد اعتبار البته 3% عوارض و مالیات هم میاد روش 8000 تومن هم هزینه نصب
دوستان اگه قصد ثبت نام دارید حتما از طریق مرکز تماس باشه چون منطقه اول چک بشه بعد اگه پوشش بود ثبت نام انجام بگیره.جهت فعال سازی نیز یک پروسه 10 روزه در نظر گرفته بشه چون استقبال خیلی زیاده.قیمتها هم حالا حالاها تغییری پیدا نمیکنه
من هر چقدر 707 را از خط ايرانسل مي گيرم ،جواب نميده.(بلا فاصله ميره رو اپراتور)
چطور ميتونم دقيقا بفهمم خونمون آنتن مده يا نه؟
دوستان
کمک!!
بالاخره دیروز این وایمکس ما فعال شد!!
ولی نمی تونم ازش استفاده بکنم
مودم رو که وصل میکنم
کانکشن یکم میگرده بعد ارور میده
حالا من موندم و این مودم زرد رنگ
ویندوز هم 7 هست
تازه نصب کردم
!!!؟؟؟؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این هزینه 45000 تومان مال هر ماهه یا فقط ماه اول ؟
ضمنا شاید کسی خواست یه مدت از وایمکس استفاده کنه و بعدش از ADSL ، این 110000 تومن که برای مودم پرداخت می کنه رو که بعدش نمی تونه کاریش بکنه و مودم همینجوری میمونه تو دستش !!!
ماه اول رو این طوری حساب میکنننقل قول:
تقسیم بر 30 روز
هر روزی که مونده!!!
مودم برای خودته!
جواب سوال منو هم اگه کسی میدونه بگه لطفا
میگم دوستان چرا تو این تست ها که دوستان گذاشتن اسم ISP رو نزده ایرانسل ؟
مثه نت مخابرات زده Information technology
احمد جان شما خوان ششم رو رد کردی و هفتمیش هم اینه که مدارکت وارد سیستم ایرانسل بشه که از 24 ساعت تا 72 ساعت بعد از تحویل مودم زمان میبرهنقل قول:
............
احتمالا الان فقط پورتال خود ایرانسل رو میتونی ویزیت کنی
منم دقیقا همین پروسه رو طی کردم.ضمنا روی سون عالی کار میکنه.فایرفاکس 3.6 هم نصب کن حالشو ببر :8:
...........
کمی صبر کنی ردیف میشه :46:
..........
به شیرینی استفاده بعدش میارزه :27:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
علتش خیلی واضحه ولی نمیشه بیانش کرد که :18:نقل قول:
مثلا برای استفاده از همین وایمکس ایرانسل شما باید هر بار که کامپیوترت رو روشن میکنی یوزر نیم و پسوردی که ایرانسل بهت داره رو توی پرتال خودشون وارد کنی بعد مجوز اکسس به اینترنت بهت داده میشه
و تا لاگین نکنی اینترنت بی اینترنت
..........
این دقیقا مثل این میمونه که مثلا بخوای با دوست دخترت بری بیرون ولی پدرش همیشه بزور همراهت بیاد و حتی حرفات رو با واسطه به زیدت بزنی !
گرفتی منظورمو ؟؟ :21: