من چه طوری تعیین کنم که فقط کریستال برام غنیمت برداره از جنگ ؟ وقتی از اون درصد را می زنم کریستال مال خودم را می واهد ببره ؟!!
Printable View
من چه طوری تعیین کنم که فقط کریستال برام غنیمت برداره از جنگ ؟ وقتی از اون درصد را می زنم کریستال مال خودم را می واهد ببره ؟!!
کدوم جنگ ! تو که امتیازت زیر 500 ه !! بعد امتیاز جنگت هم صفره !!
بعد منابع غارت شده رو نمیشه تعیین کرد که چی برداره خودش میره هر چی بود بار میزنه میاره .
اونم ساختمان اصلی هستش که به ازای هر ربات به درصد درآمد منابع اضافه میکنه .
ساختمان بازیافت هم که ضایعات رو به درصد های انتخابی تبدیل میکنه .
سیاره منفجر شده است ؟ یعنی چی ؟ خواستم از یکی انتقام حملشو بگیریم اینو گفتنقل قول:
ناوگان ما از 7:78:6 به 7:78:14برگشته اند زیرا که سیاره مدافع منفجر شده است.
احتمالا اکانتش رو حذف کرده یا استارت اور کرده .
در راستای پروژه آسفالت سازی spaceguard
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=340537d1b7
والا منم نمی دونم جریان چیه پشت سرهم دارم بهش سفینه می فرستم حالا نمی دونم کی بر می گرده می بینه منابعش را کلا غارت کردم زود می یاد سرویس کاری :31:نقل قول:
ببینم الان می خواهم از یک چیز اطمینان کامل داشته باشم
1 ) الان این طرف بهم حمله کنه من دفاعم فعلا ضعیفه کلا دفاع هام را نابود کنه اونم از منابع من غارت می کنه ؟
2 ) یک بار گفتی ولی کاملا نفهمیدم الان نه می تونه ساختمان های من را تخریب کنه و نه می تونه سیارم را ازم بگیره ؟
( منم دارم منابع را تا ته خالی می کنم زود زود تا هر کی بیاد خمله کنه نتونه منابعم را برداره ببره )
3 ) الان سفینه هایی که دارم اگه تو سیاره خودم باشند می تونند به عنوان دفاع هم به کار برند ؟
بار سوم الان زدم بره حمله می خواهم تا طرف آنلاین بشه کله منابعش را خالی کنم :31: برگرده بیاد سرویس کاری من و آسفالتم کنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داری با ربات بارکش (حامل) بهش حمله میکنی آره ؟
خب طرف وقتی چیزی نداشته باشه برای دفاع اصلا جنگی رخ نمیده که امتیاز نبرد بده و یه راست میره سراغ منابع .
بجای اینکه منابع رو استفاده کنی یه سیاره کنار خودت شبیه سازی کن اگر بهت حمله شد سفینه هات و منابعت رو از طریق ماموریت "پایگاه" به سیاره دوم انتقال بده . طرف هم دست خالی بر میگرده .
برای اینکه مشخصات حمله و دفاع هر سفینه رو ببینی روی اسمش کلیک کن . هر سفینه "حمله" - "دفاع" - "بارگزاری" و ... داره .
آره از سفینه بارکش استفاده می کنم :31:نقل قول:
من که سفینه درست حسابی برای کنفدراسیون که منابع کم بخواهد ندیدم چند تا غول پیکر داره ولی اونا دانش زیاد می خواهم برای خودشونم منابع زیاد می خواهد
فعلا دوباره فرستادم بره منابع را غارت کنه :31: اگه اینبار کریستال بیاره سفینه های بارکشم را زیاد می کنم تا بتونم منابع زیادی هر دفعه بگیره
الان دیدم اینی که من دارم حمله می کنم سیاره شبیه سازش است سیاره اصلیش نمی دونم دفاع داره یا نه می خواهم یک سفینه بفرستم تا ببینم سیاره اصلیش دفاع اینا داره یا نه چون شبیه سازش اینقدر منابع داشته باشه اصلیش حتما از این بهتره :21:
من 1.5 ساعته نمی تونم به سایتش برم !!
شما هم مشکل دارین ؟؟؟
چرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشتنقل قول:
مهاجم 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
-----------
بازیافت تاسیسیات تتریس میخواد ؟ اون که یک میلیون پول فلزشه