یک سوال در تایپیکی که گفتید مطرح کردم .اگر جواب دهید ممنون میشوم .:11:نقل قول:
Printable View
یک سوال در تایپیکی که گفتید مطرح کردم .اگر جواب دهید ممنون میشوم .:11:نقل قول:
یکی از مواردی که در b690 خیلی برای من استفاده داشته وجود پایه ی گردان اون هست .
دوستانی که g10 دارن می تونن راهنمایی کنند که
آیا G10 هم پایه اش گردان هست ؟
g10 در کلیه ریجن ها(ورژن های آسیایی و اروپایی و..) فاقد این امکان هست.نقل قول:
امیرآقا امکان شبکه کردن چی ؟
G10 می تونه با کامپیوتر حالت شبکه پیدا کنه ؟
من واقعا دارم از این قضیه شبکه کردن لذت می برم . البته میشه شیکترشم کرد و حدود 100 تومن خرج کرد و مثلا از شبکه وایرلس استفاده کرد اما من خیلی هزینه نکردم و فقط 8 متر کابل شبکه گرفتم و دادم سوکت زدن ( شد 8 تومن و البته یکی بهم گفت گرون حساب کرده ! نمی دونم )
متاسفانه سیاست پاناسونیک واس خاورمیانه و آسیا جالب نیست . کلیه پنل های عرضه شده توسط پاناسونیک در اروپا و آمریکا و.. بین 6 ماه تا حتی 1 سال طول میکشه برای قاره آسیا و خاورمیانه عرضه بشه! .نقل قول:
امیرآقا امکان شبکه کردن چی ؟
G10 می تونه با کامپیوتر حالت شبکه پیدا کنه ؟
من واقعا دارم از این قضیه شبکه کردن لذت می برم . البته میشه شیکترشم کرد و حدود 100 تومن خرج کرد و مثلا از شبکه وایرلس استفاده کرد اما من خیلی هزینه نکردم و فقط 8 متر کابل شبکه گرفتم و دادم سوکت زدن ( شد 8 تومن و البته یکی بهم گفت گرون حساب کرده ! نمی دونم )
در صورت عرضه شدن پنل ها واس آسیا هم کلیه امکانات جانبی برای سود دهی بیشتر هم توسط این برند حذف میشه !
g10 که واس خاورمیانه عرضه شده کمترین امکان مثل تایمر خاموش شدن تلویزیون رو هم نداره..!
متاسفانه lan و امکانات نتورکینگ هم از ریجن آسیایی g10 حذف شده و امکانات شبکه کردن و نتورکینگ رو نداره .
البته سامسونگ هم واس بازار آسیا و خاورمیانه یه سری محدودیت ها در نظر گرفته از جمله این محدودیت ها حذف شدن خروجی (خروجی صدای نوری برای ساپورت 5.1 دالبی)optical ,تیونر دیجیتال --- T(امکان دیدن شبکه ها به صورت دیجیتال این امکان هم اخیرن تو تهران راه افتاده) ,آنتی رفلکتور(جلوگیری از بازتاب نورهای مزاحم بر روی پنل) ,خروجی scart .
پنل های ورژن اروپایی و آمریکایی سامسونگ ساخت اسلواکی هست شامل کلیه امکانات
پنل های آسیایی و خاورمیانه سامسونگ ساخت مالزی و فاقد امکانات بالا
پنل هایی که در نمایندگی ها هست و made in samsung بر روی اون خورده مونتاژ ایران و شرکت شهاب هستش. که فاقد امکانات اروپایی هست و از لحاظ امکانات با مالزی کاملا یکی هستش .
*بیشتر پنل هایی که از سامسونگ در بانه هست ورژن اروپایی و ساخت اسلواکی هست
بله خب ، امروز زنگ زدم vip سامسونگ و فهمیدم مثلا توی ایران امکان اتصال B690 به اینترنت وجود نداره اما مثکه توی تبلیغاتش توی همین ایران روی این قضیه مانور می دن هنوز !
بعدش این g10 هایی که از بانه میاد هم همگی فرمت آسیایی هستند ؟ یا حتی b690 هاش ؟ ( همون b650 )
منظورم اینه که هنوز دیده نشده g10 ی از بانه وارد بشه و یکسری امکانات بیشتر ( فرمت اروپایی ) رو داشته باشه ؟
g10 تو بانه پیدا نمیشه اصولا پلاسما به دلیل عدم استقبال عموم بازار چندانی اونجا نداره فقط سری های x c پانا که ارزون قیمت هستن در بانه پیدا میشه .نقل قول:
g10 هم قبلا یکی دو مغازه آورده بودن به دلیل عدم استقابل دیگه عرضه نکردن .
بله ورژن آسیایی g10 به طور اندک چند ماه پیش اونجا بود و ورژن اروپایی وارد نشده بود .
650 یا همون 690 تو بانه هم مالزیش هست و هم اسلواکی
البته من 650 ساخت اسلواکی سایز 46 اینچ سپردم یکی از دوستانم از اونجا بفرسته احتمالا امشب میرسه.
یه بررسی کنمش ببینم چی داره این پنل انقدر شما تعریف میدی ! :دی 650 نهمین پنلی هست که طی این دو سال گرفتم :18::31:
مبارک باشه
اما من فکر می کنم وقتی b750 به دلتون ننشسته بسیار بعیده b650 بتونه رضایتتون رو جلب کنه
خواهش میکنم مرسی ممنون بابت تبریک.نقل قول:
متاسفانه اون 750 که داشتم وقتی باربر آورده گذاشته بود صندوق عقب توش بارون رفته بود رنگ های پنل قاطی کرده بود در کل مشکل فنی داشته.! من یکی دو روز پیش سری 5 رو خونه یکی از بستگان دیدم چند برابر اون سری 7 که مشکل فنی داشت کیفیت داشت.
در رابطه با کیفیت تصویر هر دو مدل 650 و 750 در یک سطح هستن . مزیت 750 رفرش ریت 200 هرتزیش هست که این هرتز رفرش ریت جنبه تجاری داره و عملا هیچ مزیتی بر 100 هرتز نداره و بهایی که واسش پرداخت میشه بیهودس.
البته به یه چیزم معتقدم که cnet در مورد 750 کمی اغراق کرده بود به خصوص در زمینه رسپانس تایم.
در مورد اینکه راضی نمیشم قطعا همینطوره , در کل این پنل رو موقتی گرفتم تا عرضه مدل های 2010 . متاسفانه g10 سایز کوچیکش واسم غیر قابل تحمل بود و گرنه از لحاظ تصویر فلان در حال حاظر بسیار سرتر از پنل های موجود در بازار هستش.
در کل با توجه به قیمتش(البته در بانه) واس 4 5 ماه داشتن بدک نمی تونه باشه 650 .
بله خب
با توجه به قیمتش واقعا تلوزیون خوبیه
اما شما وقتی اونهمه پنل عوض کردی یعنی بسیار سخت پسند هستی . بخصوص بعد از G10 با اون روانی تصویر بعیده هیچ تلوزیون lcd ی بتونه نظرتون رو جلب کنه
ولی امیدوارم هرچی می خری ، به دلت بشینه و ازش لذت ببری . حالا چه برای چند ماه و چه برای چند سال