1 مسئله دیگه !
من که نمی خوام آپولو هوا کنم با لپ تاپ !
وقتی رفتم کشور سوم (آمریکا) یدونه آی مک برای خودم میگیرم ! با این فقط بازی و اینجور کارا رو داداشم انجام میده !
وگرنه سیستم خودم ACer Aspire 4710 و خیلیم ازش راضیم و دوستش دارم ! 1 سال و نیمه آخ نگفته ! حتی داغ هم نمیکنه ! فنش کلا به زور روشن میشه و همیشه خنکه !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mehran_4x دوست عزیز اشتباه نکن !
تولید شدن لوازم در چین صرفا به معنی پایین آمدن کیفیت نیست ! اگه اینجوری فکر میکنی سخت در اشتباهی (البته برای کشورهای جهان سوم و بازار آسیا درسته)
ببین عزیز شرکت ها الان دارن با ترفند پایین آوردن هزینه ها کار میکنن نه پایین آوردن کیفیت ! اگه اینجوری باشه پس دیگه سونی الان آشغال ترین جنس بازاره !
پایین آوردن هزینه ها یعنی اینکه به جایه این که با کارگر معمولی در آمریکا ساعتی 8 دلار حقوق داده بشه در چین به کارگر معمولی ساعتی بین 1 تا 2 دلار با همون کار حقوق داده میشه !
این فقط نمونه خیلی خیلی کوچیکی از کلی کار بود که شرکت ها انجام میدن !
حالا با خودت فکر کن ببین میارزه شرکت هایی مثل سونی , سامسونگ , توشیبا و ... که غول های صنعت و تکنولوژی هستن بیان بزرگ روی اجناسشون بنویسین Made in china بعد کیفیت رو بیارن پایین ؟
حالا ببین کدوم عقلانی تره ! پایین آوردن کیفیت و خراب کردن بازار و از دست دادن مشتری یا پایین آوردن هزینه ها و سود بیشتر و بازاری پایدارتر ؟