بله با اینترنت ملی میشه.من گفتم کلا نمیشه قطعش کرد....نقل قول:
Printable View
بله با اینترنت ملی میشه.من گفتم کلا نمیشه قطعش کرد....نقل قول:
آهااااااان!!! تازگی ها با اینترنت ملی هم میشه به خارج وصل شد نه؟؟؟نقل قول:
اینترنت ملی یعنی اینترنت خداحافظ , مثلا چی میخوای با اینترنت ملی ببینی؟ با سرعت 10 مگابیت بری نوحه دانلود کنی؟
ولی مثلا اگر همین سایت P30world روی دیتاسنتر های داخل ایران باشه با این شبکه ملی بشه بهش وصل شدنقل قول:
لا اقل میشه از کلیه امکانات این سایت مثل دانلود-انجمن و فروشگاهش استفاده کرد!
کم هزینه تر هم هست!
قرار هم نیست اینترنت قطع بشه!
به نظرتون چرا وزیر ارتباطات نمیاد و همه چی روشن کنه یه خورده عجیب نیست
البته بارها گفته که اینترنت جهانی قرار نیست قطع بشه چون اگه قطع بشه بر خلاف اصل 44 هست و مانع جهانی شدنه
فک مکینم با اومدن اینترنت ملی یه جورایی همه اطلاعاتی که فرستاده میشه کنترل میشه
اگر هم به فرض محال اینجا بیاد رو سرور های داخل , فقط یک سایت اومده بقیه سایتا چی؟ گوگل؟ یاهو؟ تورنت؟ و .....نقل قول:
برای دسترسی به سایت های داخل شبکه ملی!نقل قول:
برای دسترسی به سایت های خارجی اینترنت معمولی!
این چیزیه که مسئولین تا اینجا گفتن!
بیخودی به دلتون صابون نزنید که از این خبرا نیست اینترنت ملی بیاد این اینترنت قطع خواهد شد ولی ممکنه همون موقع قطع نشه و مثلا یه سال بعد یا یه ماه بعد به عبارت دیگه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارهنقل قول:
عزیزم اینترنت متلق به شخص خاصی نیست که کسی بخواد قطعش کنه گرچه این روزا بعضی کشورا دارن این کارو میکنن اما قطع اینترنت نقض حقوق بشره یکی از دلایلی که العان دارن حسنی مبارک رو محاکمه میکنن قطع شبکه اینترنت در مصر هست کلا قطع اینترنت باعث طرد اون کشور توسط جامعه جهانی میشه مثل کوبا و کره شمالینقل قول:
بیخودی به دلتون صابون نزنید که از این خبرا نیست اینترنت ملی بیاد این اینترنت قطع خواهد شد ولی ممکنه همون موقع قطع نشه و مثلا یه سال بعد یا یه ماه بعد به عبارت دیگه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
عزیزم چرا نشر اکاذیب میکنی وقتی خود وزیر بارها تاکیید میکنه هرگز قرار نیست اینترنت جهانی قطع بشه شما چجوری این حرفو میزنی نکنه شما از وزیر بالاتر هستین؟نقل قول:
kinder
بیخودی به دلتون صابون نزنید که از این خبرا نیست اینترنت ملی بیاد این اینترنت قطع خواهد شد ولی ممکنه همون موقع قطع نشه و مثلا یه سال بعد یا یه ماه بعد به عبارت دیگه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
یعنی اگه کسی بخواد هم شبکه داخلی بیاد هم سایت های خارجی باید دوتا سرویس اینترنت بگیره اینجوری که خیلی گرون در میاد من امروز زنگ زدم شرکتی که ازش سرویس میگرم ازشون پرسیدم اونا گفتن بعد از فعال شدن اینترنت ملی همه فیلتر شکن ها و وی پی ان ها از کار میافتن و دسترسی کسانی که خارج از کشور هستن به سایتهای داخلی قطع میشه و وقتی بهش گفتم قراره اینترنت جهانی قطع بشه خندش گرفت و گفت هرگز قرار نیست اینجوری بشهنقل قول:
برای دسترسی به سایت های داخل شبکه ملی!
برای دسترسی به سایت های خارجی اینترنت معمولی!
این چیزیه که مسئولین تا اینجا گفتن!
1-این سخنی که شما گفتی هیچ ربطی به حرف های من نداشت.وقتی اینترنت قطع بشه یعنی شما هیچ مدل سایتی چه داخلی چه خارجی چه خودی چه غیر خودی رو نمیتونی باز کنی.... وقتی اینترنت ملی بشه شما فقط سایتایی رو میاری که اونا براتون تعریف کنن ..... این تفسیر حرف من بود....نقل قول:
این هم بستگی داره.... هر سایتی که سرورش تو ایران باشه لزوما نمیتونه جز اینترنت ملی بشه....نقل قول:
ولی مثلا اگر همین سایت P30world روی دیتاسنتر های داخل ایران باشه با این شبکه ملی بشه بهش وصل شد
لا اقل میشه از کلیه امکانات این سایت مثل دانلود-انجمن و فروشگاهش استفاده کرد!
کم هزینه تر هم هست!
قرار هم نیست اینترنت قطع بشه!
کلا اینترنت ملی یعنی این(البته جسارتا نگفتم که شما عزیزان مفهومش رو نمیدونید کلا گفتم برا اونایی که نمیدونن)
شما یه خیابون رو متصور بشد که ایران رو به شبکه ی جهانی اینترنت وصل میکنه.....این خیابون میتونه هزاران کوچه داشته باشه که مسیر های رسیدن به اینتر نت هستن/حالا شما یه کوچه ی فرعی بن بست رو در نظر بگیرید..... در انتهای این کوچه تعدادی سایت وجود داره که دقیقا میشه همون سایت هایی که تحت پوشش اینترنت ملی قرار میگیره....در واقع اینترنت ملی شما رو به این کوچه ی بن بست هدایت میکنه و فقط شما همین تعدا سایت رو میبینید... همین!
حالا تو ایران چی بر اساس قانونه که این یکی براساس قانون باشه.....نقل قول:
به نظرتون چرا وزیر ارتباطات نمیاد و همه چی روشن کنه یه خورده عجیب نیست
البته بارها گفته که اینترنت جهانی قرار نیست قطع بشه چون اگه قطع بشه بر خلاف اصل 44 هست و مانع جهانی شدنه
بله همینطورهنقل قول:
صفحه ی قبل توضیح دادم که قطع کل اینتر نت در ایران غیرممکنه.....
حتی در شرایطی که اس ام اس هم قطع بود نتونستن که اینترنت رو قطع کنن...
اما محدود کردن امکان پذیر و محتمله
دوستان این تاپیک جای بحث کردن نیست لطفا ادامه ندید