[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل آهنگ كارتون باخانمان (پرين و...) رو قبلا تو اين آدرس گذاشتم :
خيلي قشنگه . حالشو ببريد .
;)
اصل آهنگ كارتون گربه سگ :
حالشو ببرين كه خيلي باحاله . :laughing: ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
سلام سمیه خانم
واقعا ببخشید من یه مدتی نبودم شما ماشالله اینجا رو آباد کردید دستتون درد نکنه با این عکسایه قشنگتون خیلی لطف کردید فک نکنید من این تایپک یادم رفته همش گرفتاریه
راستی این خانه عروسک ها ماله کی هست؟
من که یادم نیست؟ :blink: :blush:
راستی چرا این تایپک تو انجمنه موسیقیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی نفهمید چجوری میشه مثلن این چوبینو دوبلشو گیر آورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هنوز شبا خوابشو میبینم
راستی آهنگه اصلی اصلی خونه مادربزرگه رو گیر آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حال کنیدکد:http://www.sendspace.com/file/bpka0z
ايول خيلي فكر جالبيه. من دنبال آهنگ كاراگا كوالا مي گردم. ميتونيد كمكم كنيد.؟
دوست عزيز دستت درد نكنه ولي اين لينك كار نمي كنه !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
سلام
ضمیمه همون پست هم هست
از اون بگیرید.
یه سایت خیلی جالب پید کردم که تمامه کارتون هایه قدیمی رو فهرست کرده و عکس و ... در موردشون گذاشته
خودتون ببینین :laughing:
کد:http://thetoonspark.tripod.com/
سلام به همگي
خيلي باحاليد.اصلاَ خود خود ماهيد.مي دونيد چيكار كرديد؟! چند روز پيش كه دنبال چيزي ميگشتم اين تاپيكو ديدم و باور كنيد از اون روز تا الان از خوشحالي دارم مي ميرم!! آخه اون روزها بايد هي درس ميخوندم و تا تكاليفو انجام نمي دادم تلويزيون بي تلويزيون !منم كه عشق كارتون و ... باور كنيد بد جوري ياد اون دوران افتادم آخه اونقدر عاشق كارتون بودم كه فرداش توي مدرسه تحليلشو ميكردم!! :laughing:
راستي لينكه خونه ي مادربزرگه مشكل داره ميشه يه كاريش بكنيد؟
از بابك خان و pandemonium عزيز و خلاصه همه ي بچه هايي كه اين تاپيكو حال دادن ممنونم.
سلام خواهش میکنم قابلی نداشت
از پسته 384 که پایینش این شکلی نوشته بگیرید
نقل قول:
فايل هاي ضميمه 034_d0726401ca_207.176.216.196_83.170.49.102_12542 .rar (355.8 کيلو بايت, 13 views)